Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/EKPSS ile atanan arkadaşlar, yeni rapor istediler mi?

son 1-2 yıl içinde alınmış raporu neden yeniletsinler bence mantıksız ama vardır 5-6 senelik raporları olanlar belki onlardan istenebilir

O değil de ya sürekli hale getirmezlerse ya da yenilemezlerse?

10 mart 2014' te MEB.memur olarak atandım. 2010 yılında çikardığım raparu verdim yeni rapor istemediler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

insallah kardesım ınsallah atanalım da bıtsın bu cıle benımkı kura üsülü benım sansım sızlerden daha cok dusuk puanınız guzelse atanma sansınız yuksek allah hepımızın yardımcısı olsun

ArTe raporunu nezaman aldığına değil sürekli olup olmadığına bkyolar sınava girerken kabul ettilkleri süreli (1yıl-2yıl) atama esnasında süresi dolduysa yenilemeni istyolar ve zaman veriyolar takriben 20gün-1ay arası olay bndan ibaret ama sürekli raporun varsa böyle bir skıntı olmuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Arkadaşlar Allah razı olsun vallaha yüreğime su serptiniz. benim 1998 yılında almış olduğum SÜREKLİ raporum var , inşaallah bizden yeni rapor istemezler. Saygılarımla...

Yanlış bilgi olmasın ama 2005 öncesi raporların yenilenmesi gerektiği ile ilgili sanki bir şey olmuştu ben öyle bir şey hatırlıyorum ama dediğim gibi yanlış olmasın, benimde sürekli yazıyor ama o olaydan sonra yeniden almıştık..

raporlar çok eskiyse yenilenme ihtimali olabilir. hiç geçmiyecek rahatsızlıklar vardır böyle sürekli alanların korkmasına gerek yok bence. Allah herkese kolaylık versin

Bu ışin bir kuralı olmalı değil mi? İşimiz şansa mi kaldı yani?

2004te aldığım sürekli raporumla ekpssye girdim adalet bakanlığına atandım istihdam edilmek için rapor istediler yeni raporum sürekli değil ve oranım %40tan %15e düştü atamam iptal olcak sanırım tüm arkadaşlar araştırıp öyle girsin şuan eskisinden daha kötüyüm

arkadaşım gerçekten durumuna çok üzüldüm

benim % 80 raporum var agır özürlü 2 ci atamada atanırsam raporum kabul olurmu atandıktan sonra..ben bu raporu verrisem kuruma kabul edip etmedikleri hemen söylerlermi kabul etmezlerse tekrardan rapor almaya yollarlarmı süre verirlermi rapor için..yoksa % 80 lik raporumu görürlerse atamam iptal olurmu

ağır engelli raporunda çalışabilir ibaresi yoksa raporunu yenilemeni isterler

benim 2015 yılında almış olduğum %57 sürekli raporum var istihdam kısmıda işaretli fakat çalıştırılamayacağı işlerin niteliği kısmı boş bu engelli memur atamalarında sıkıntı yaratırmı ve benden yeniden rapor isterlermi eğer isterlerse istediğim yetkili hastaneye rapor başvurusu yapabilirmiyim

kardeşim rapor oranınız düşerse tabıkı atama ıptal olur .eger rapor yenıden ıstıyorsa engellı derecesıne ulaşamayan kişiye kadroyu vermez.lakın 2013 sonrası süreklı ve ıstıhtam işaretlı raporlarda sıkıntı yapamaz sanırım.hiç kkımse.

2013 yılında almış olduğum sürekli ibareli rapor ile 2015 yılında atandım fakat raporumda çalışamayacağı iş alanlarında bir şey yazmıyordu. Bunun için tekrardan raporu aldığım hastaneye giderek çalışamayacağım iş alanlarını eklettirdim. ( Direk kendiniz götürünce eklemiyorlar fakat benden üst yazıyla istedikleri için tüm doktorları gezip hangi işlerde çalışamayacağımı yazdılar )

Hocam ne zaman hangi il e hangi kuruma atandiniz
Benim 2006 surekli tüm ibareler mevcut. Sorun çıkarmı adalet e atandim bu sene şuan soruşturma da ama ankara bakanlik evrak istermi bilginiz varmi ??

Üst Alt