Merhaba, konuyu tam da araştırdığım bir dönemde böyle bir başlığa denk geldim. hindistanı araştırdım, türkiyeyi araştırdım, tedaviyi araştırdım ve pendik bölge hastanesini araştırdım.
-hindistan da bu operasyonu yapan kişi, hindistanlı p.....itam isimli kişi, türkiye de bu süreci axon (bu kilinik bu arada medikalci) diye bir yerle yürütürüyor , ve kendisi doktor değil kesinlikle inanmayın cerrah falan değil mağduru çok fazla.
-pendik bölge hastanesi ile de görüştüm , kendileri bu işi Dr. Aslıhan Çevik 'e yaptırıyor, kendilerinin bir bilgi birikimi yok , sadece hasta bulup ücretlerini alıyorlar. teyit edebilirsiniz. ve fiyatı inanılmaz yüksek veriyorlar, OMURİLİK PİLİ, EPİDURAL STİMÜLASYON için direk Aslıhan Çevik hocaya ulaşmanız daha mantıklı.
-Dr. Aslıhan Çevik ise , Beyin ve Sinir Cerrahi, şuan Türkiye de hem programlama, yani haritalandırma , hem eş zamanlı kök hücre nakli, hem pili yerleştirilmesi süreçlerini yapan tek , ve bir çok seviye hasarında hastası olan tek cerrah. Direk kendi kliniği ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. instagram da falan adresi dr.aslıhan çevik .....çünkü diğer türlü aracılar, kurumlar kendi fiyat farkını da ekliyorlar. (gerekirse web sitesindeki adresine, iletişimine bakın ama tavsiyem aracı sokmayın)
ben çok sık takip ediyorum hastalardaki gelişmeleri, haftalık aylık süreçleri , siz de araştırın. doktoru araştırın, doktor ismi sorun , kim yapıyorsa onunla iletişime geçin , unutmayın her aracı bir komisyoncu maalesef bu işlerde.