engelli aileleri ve yakınları
Bütün site üyelerine merhaba. Ben birkaç gün önce sitenize üye oldum. Böyle bir platformun bizim ülkemizde de var olduğunu görünce çok sevindim. Benim burda olmamın sebebi annemin 16 yıl önce talihsiz bir trafik kazası yüzünden omurilik felçli olarak hayatına devam ediyor olması. Şu an tıp fakültesinde okuyorum, bu okulu da -küçükken yazdığım bir nota göre- annemin ağrılarına şifa olmak için seçmişim. Son zamanlarda annemin yıllardır sağlam olan psikolojik durumu kendi fiziki durumunun ağırlaşmasıyla birlikte kötüleşmeye başladı. Bu bizi çok üzüyor. Annemden uzakta üniversite okuyorum ama annemin üzüldüğünü hatırladıkça ders çalışamıyorum. Anneme sorunlarını unutturacak bir şeyler bulabilsem, onun mutlu olduğuna emin olsam ben de rahatlayacağım. Ama ellerindeki hissizlik onu evde elişi, internet gibi uğraşlardan alıkoyuyor. Bu sorunları yaşayan, çözüm bulan veya çözüm aramaya devam eden ama hayattan kopmamış böyle üyeler varsa benimle paylaşabilirler mi tecrübelerini? Çok teşekkür ederim.