Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanması sonrası yürüme cihazı kullanan..?

balkesli;

ama benim oturma dengem de yok gibi.hiç fizik tedavi görmedim.tşkr

o dengeyi çalışarak kazanabilirsin ilk zamanlar benimde yoktu bel kemerli cihaz kullanıyodum sonra söktüm bel kemerini

çok teşekkür ederim bilgilerin için. ilk zamalar zor oluyordu böyle yaşamak ama alıştım artık bundan sonra da hayata kaldığım yerden devam etmeye çalışacam( zor olsada) onun için araştırıyorumm bana faydalı olacak şeyleri.sağol

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen,2,5 yıl önce kaza sonucu t2 seviyesinde omurilik felçli kaldım yaşım 27,
2,5 yıldır hiç fizik tedavi görmedim daha doğrusu kontrollere bile hiç gitmemişim,zaman geçtikçe kısıtlı hareketlerimden dolayı aileme,eşime dahil fazlaca yük olduğumun farkındayım artık herkes herşeyi minnet eder hale getiriyor,benim biraz daha rahat hareket etmem için neler yapmam gerek hangi fizik tedavi merkezi bana iyi tedavi verir veya bana yararlı olurmu. veya uzunbacak yürüme cihazı bana fayda sağlarmı,neler yapmam gerek bu yataktan kurtulup kendi ihtiyaçlarımı karşılamam için,lütfen bilgi sahibi arkadaşlar bana yardımcı olun.

(sağlık gibisi yokmuş ya,düşenin dostu da yokmuş gerçekten,alah'tan başka:(

enes75

Sitede gezerken bu yazıya rastladım ve çok üzüldüm. Yahu arkadaşım neden şimdiye kadar hiç bir fizik tedavi hastanesine yatmadın? Bu yazıyı Ocak 2015 de yazmışsın hala bir hastaneye yatmadıysan acilen bir fizik tedavi hastanesine muayene olup yatışını yaptır. Hastanede alacağın fizik tedavi sayesinde kesinlikle bu halinden daha güçlü olacaksın ve belki destekli bir şekilde yürüyeceksin

Üst Alt