Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuz omuza engelli istihdımı sağlayan firmayı bilen var mı?

Meltem 39

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Böyle bir firma varmış dünden beri araştırıyorum özlük haklarını birtek yemek desteği yazıyor ilanlarında çekimser kaldım akıcı ingilizce istiyor home-office olarak calisiliyormus anladığım kadariyla sizlerde böyle bir firma gördünüz mü?

Firmanin kurucusu ozgul topkan koruyan tek bilgim donem donem kariyer nette ilan veriyorlar yine var ilanlari bir cok pozisyon icin daha once issizken basvuru yapmistim herhangi bir olumlu olumsuz donus olmadi

Ulaşabileceğim bir tel nosuda goremedim boşvermek eniyisi ozaman kismetimde varsa ekpss atamaları beklerim artik🤗

Meltem 39

0212 266 06 10 -90 45 web sitesinde iletisim bolumunde yaziyor istersiniz bir gorusun adres istanbul besiktas gozukuyor
10543c7c470e8ef56968d0f6c5575023.jpg

ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben danışmanlık yaptıkları bir firma için görüşmeye gittim. Pozisyonla ilgili dönüş yapmadıkları için bizzati konuyu kendim takip etmeme rağmen ilgili firma pozisyonu beklemeye aldı bizde anlamadık diye cevap döndüler. Linkedin kariyer net gibi platformlarda sürekli ilandalar ama bana çok samimi gelmediler.

Home office olarak olan ilanına baktım akici ingilizce istiyor bende ingilizce var tabi onların istediği gibi yapabilirmiyim bilmiyorum strese girerim gibi geldi stres nekadar uzak olursa benim için okadar iyi olur🤗diye düşünüp vazgeçtim bende

Meltem 39

Bunun gibi çok fazla aracı firma var.
Engelli ile işveren arasında köprü görevi yapıyor. Bana sorarsan bu tarz aracı firmalara iş başvurusu yapmayın. Direk engelli ilanlarına başvur.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlığım elverdiği sürece heryere başvurumu yapıyorum şuan durgun heryer sabredip bekliyorum bilinmezlik çok kötü bir duygu sadece rabbim tüm engellilerin yanında olsun diye dua ediyorum bende🙏

Meltem 39

Ben görüşmeye gittim danışmanlık firmasi senin cv.ne kariyerine göre sana is buluyor firmalar arasinda aracilik yapıyor.Ama bir kereden sonra daha hic ses cikmadi.

Yazılanlardan anladığım kadarı ile ortada aracı olan danışman bir firmanın varlığı kesin bilgi ancak şimdiye kadar kimseye bir iş bulmuş değil...

Birde es kariyer danışmanlık firması var orasıda beni aradi görüşmeye gittim cv.mi çok begendiler otomotiv firmasiyla görüştüreceklerdi kıdemli muhasebe uzmanı pozisyonu icin oradanda ses cikmadi.Ben bidaha ne aradim ne sordum kısmetim baska kapıdan daha iyi bir yerden çıktı çok şükür.Bir kapı kapanır bir kapı açılır yeterki siz mücadele etmekten vazgeçmeyin.

Allah herkesin gonlune gore bir is nasip etsin bende tam umudu yitirmisken yapi kredi de is buldum 1 yil oldu cok sukur suan hersey cok guzel

ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu danışmanlık firmaları beni İstanbul' da çalışırken aktif olan veri tabanından cv'mi bulup arıyorlardı. Telefonu yüzlerine kapatıyordum. Bunlar sadece aracı ve buldukları işten hayır gelmez. İş deneyimin ve tecrüben perfect değilse sakın benim yaptığımı yapma[emoji3]

Ms hastasiyim ve unutkanlık çok fazla oluyor strese sokar böyle işler beni uzak durmak eniyisi🤗

Meltem 39

Çerkezköy, Çorlu veya kapaklı tarafında olsaydın daha kolay iş bulurdun. Organize sanayi olan yerler sap programını kullanmayı biliyorsan Çerkezköy de arçelik firmasına yada eczacıbaşına başvur.

Herkese merhaba,

Arkadaslar cviniz guclu olursa heryerde is imkani mevcut. Hatta bu tip firmalar bizler ile daha cok ilgileniyorlar. Bu tip firmalar sayesinde 1 yil once ise basladim su anda aldigim ucret zamla birlikte 8000 brut.

swimmer

Nerede başladın mesleğin ne?

Satis destek uzmani olarak calisiyorum. Sadece excel kullaniyorum. İlac firmasi

swimmer

Maaşın supermiş bende ilaç firması idari kadrodayım maaşım çok düşük olduğu için çıktım. Firma ismi paylaşmanda öahsur var mı bende başvurayım 😊 Bu arada danışmanlık firmalarına asla güvenmiyorum bahsi geçen bir çok firma ile görüştüm 16 yıla yakın iş deneyimim olduğu için özgeçmişiniz harika genelde engelliler deneyimsiz olduğu için sıkıntı yaşıyoruz diyorlar beni gönderdikleri iş maaş denklemi junior pozisyon seviyesinde bile değil. Benden tavsiye linkedin i aktif olarak kullanın sondan bir önceki iş yerimde engelli emekli olan bir arkadaşı alıp benimle iş akdimi zora soktular. Bence engelli emekli olunca engelli kadrosunda istihdam edilmemesi gerekli.

slk29

Bilim ilaç firmasında çalışıyorsan düşüktür yada yerli ilaç firmaları düşük verir bu arkadaş benim tahminim Alman ilaç firmasında

Helsinki

Valla sözde bizimkide ispanyol firması 100 de 100 ama bu arkadaşın maaşı yannda bizimki emek sömürüsü

İspanya, Belçika ve bizim yerli ilaç firmaları para vermez.

Roche İsviçre güzel para verir.
Novartis İsviçre iyidir
Pfizer usa iyi para verir
Bayer Alman iyidir

Engelli danışmanlık firmaları ile ne yazık ki profesyonel anlamda bir iş görüşmesi yapmak ve süreç takip etmek / sürece dahil olmak mümkün olmuyor.
Akıllarında 'Dezavantajlı' ve bir sorunsalınn öznesi olduğunuza dair bir peşin hüküm var yani sizi ilk önce bir enerji içeceği firması ile örnek veriyorum 5 birim maaş ve yan menfaat kriterleri ile görüştürürken; sonra olmadı, pozisyon beklemeye alındı falan deyip süt firması ile 2 birim maaş / yan menfaat için görüşmeye göndermeye çalışıp; sizden de; bu durumu garipsememenizi bekliyorlar.
Yaptıkları iş komisyona dayalı onu biliyoruz da; adayların da bir duruşları var yani.

Ve sahip oldukları fiziksel özellikleri itibariyle salt engele sahip dostlar var evlerinden çıkamadıkları bir işleri olmadığı için sosyalleşmediklerinden dolayı farkında bile olmadığımız umarım ki; bu firmalar bu arkadaşların istihdamlarına niteliklerine uygun maaş skalaları ile öncelik veriyorlardır.
Engelli istihdamındaki sağlamcılıkla mücadele etmek gerek.

bende İngiliz firmasindayim Pfizer firmasiyla birleşti şuanda da:)

Üst Alt