Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuz omuza engelli istihdımı sağlayan firmayı bilen var mı?

sgurkan

Gsk firmasında mı başladın? Pfizer dünyanın en iyi ilaç firmasıdır.

sgurkan
16 yıl İstanbul da çalışma hayatım geçti. Araştırma yapmama gerek yok Ankara ya gelmeden önce Pfizer iş görüşmesine çağırdı ama artık kararımı vermiştim ve döndüm Ankara ya sen bana İstanbul da firma ismi ver ben sana ne olduğunu anlatayım

swimmer
Finans ve satınalma üzerine çalışıyor.

Helsinki

Valla dogru soyluyorsun buradan once alman yazılım firmasındaydım keske ayrılmasaymısım dedım. Ne maas ne yan hak bombos firmalar zaten ayrıldım.

Engelli istihdamına destek oluyorlar sözde sanki bu işi sevabına yapıyorlar. Engellinin sırtından geçinip sözde bize destekler yersen :)

swimmer
Satış raporlama meslek değiştirdim. @Helsinki herşeyi de bilemiyormuşsun dimi :D

Helsinki
İstanbul da durmus olman benim firmayı pat diye bilecek değilsin herhalde Prizer le birleşti dedim tabiki anladin nerde çalıştığımı.Kaç tane firma var yoksa nerden bileceksin müneccim misin?sen :)

sgurkan

Ben Pfizer la birlestiğini bilmiyordum. Senden öğrendim.
Sana tavsiyem Gsk kadrosundan çık Pfizer e geçiş yap.

swimmer
Ben cebime giren paraya bakarım.
Şirketin İngiliz veya kurumsal olması beni bağlamaz bu tarz firmalar üst yönetime para verir alt kesime gelince kemer sıkar yaktığın benzinin hesabını yaparlar.

swimmer
Helsinki ancakbakıl verir Ali Bey @Helsinki hee sen dedin diye ucucagim şimdi.Şuan memmunum kafam rahat.:D

Helsinki
Çok para alicam diyerekta çok calisip sağlığını bozamam ben bu yaştan sonra kendime bakarim.Para olsan ne olacak saglik olsun yeterki.azlada yetinirim ben sağlığım olsun yeter.

sgurkan
Ne atar yapıyorsun😀 sanki kötülüğünü istedik. 😁
Tabi ki sağlık daha önemli sen mutluysan bende mutluyum. 😀

swimmer

Merhaba,

Ben 39 yaşındayım, geçen sene engelli raporu aldım ve işten ayrıldım. (ayrılma sebebim raporla alakalı değil) hem aracı firma hem direk firmalarla 150 iş görüşmesi yaptım. Bunların hepsi yüz yüze görüştüğüm firmalar ve neredeyse tamamı kurumsal şirketler. CV'im de boş sayılmaz. Son şirketimde 7,5 sene satınalma ve İdari İşler sorumluluğu yaptım. Excel kullanıyorum demişsiniz. Ben www.excel.web.tr'de destek ekibindeyim. :) Açıkçası 8000 TL brüt bana inandırıcı gelmedi, belkide inanmak istemiyorum, çünkü 1 senedir iş bulamıyorum, fabrikalarda işçi olarak bile çalışmaya razıyım ama alan yok. Allah'tan emekliyim de bir gelirim var yoksa hapı yutmuştum. Eğer 8000 TL brüt maaşınız varsa sakın o işi bırakmayın. Piyasa çoook kötü. Söylemezsem çatlarım, kimse kusura bakmasın aracı firmalardan bir b*k olmaz.

yesilsy

Satış destek uzmanı brüt 8bin TL alır yardımcı değil yani uzman adam net eline geçen ortalama aylık 5bin TL olur. İstanbul için bu rakam çok fazla değil. 4.500tl altında maaş alanların durumu gerçekten zor asgari ücretin 4.500tl olması lazım.
Emekli maaşının 3.500tl olması lazım.

yesilsy

Arkadaşların toplumsal gerçekliklerine sağlık. Engelli Kadrosunun Tabi Olacağı Ücret Skalası = Sektör, Şirket, Adayın Eğitim Durumu, Tecrübesi, Yabancı Dili (İşaret Dili Dahil), Diğer Nitelikleri ve Pozisyona bakılmaksızın asgari ücret olmasın diye baya bir çaba sarf ettik. Halen daha işveren tarafının beklentisi aynı bu yöndeyken ve bu yönde sosyal politika çalışılıyorken bence; 'Nişantaşı' tarzı rakamlı muhabbetler hiç te hoş olmuyor.
Devletin Y.L. mezunu aday memurlara verdiği maaşın hangi binlik dilimin içerisinde olduğu ortada.
Özel istihdam büroları işveren ile buluşturdukları aday sayısı üzerinden hizmet faturası düzenliyorlar ama ik ve sosyal politika realitesi farklı işte sihir tam olarak burada. Hepinize Mutlu Bayramlar Olsun, Bayramınız Mübarek Olsun...

Üst Alt