Merhaba arkadaşlar ben Alanya da yaşıyorum. 2013 Kasım ayında göğüs ağrısı için gittiğim Özel Başkent Üniversitesi Hastanesinin acil bölümüne müraacat ettim. Ekg yapıldıktan sonra doktor kas gevşetici iğne vuracaklarını ve göğsüme merhem sureceklerini söyledi. İlk başta iğneyi istemedim ama doktor agrımın daha iyi ve çabuk keseceğini söyleyerek beni ikna etti sonuçta doktor bende tamam dedim. Hemşire olan bir erkek şahıs 2 ilaç karıştırarak uzanmamı istedi. Sağ kalçamdan iğneyi soktu ve o anda bacağım kasıldı. İlacı vermesiyle ayağıma doğru soğukluk indi. 5 dakika içerisinde sağ bacağımın dizden aşağısını oynatamaz ve hissetmez oldum. 2 gün sonra emg yapıldı ve enjeksiyon sonrası siyatik sinir lezyonu düşük ayak tanısı koydular. İlk işim bir avukat tutmak oldu. İğneyi yapan hemşire ve doktor hakkında ceza davası açtım. Doktor ve iğneyi yapan kişi normal olabilecek bir komlikasyon olarak kendilerini savundular tabi olayı en başından beri şahit arkadaşım vardı. Fizik tedaviler gördüm, demirli ayakkabı yapıldı 1 kilo ağırlığında onu kullandim, dengede sorunlar yaşadım feci şekilde ağrılarım oldu ve hala arada çekiyorum AFO denilen bir plastik sayesinde yürüyorum, sinirler için kutusu 300 tl lik ilaca rapor bağlayıp kullandırttılar ve şuanda da antidepresan kullanıyorum. Devlet hastanesinde heyete soktular ve orada %38 lik saçma bir rapor çıkardılar. Bu sırada dava devam ediyordu. Mahkeme heyet raporu ile bütün emg sonuclarını evrakları İstanbul adli tıpa gönderdi. 3 ay sonra oradan benim alehime iğne yapımında bir kusur olmadığını gösteren bir sonuç geldi. Hakime hanım duruşmayı 1 ay sonrasina atarak raporları tekrar yenilememi söyledi. Bir ay içerisinde heyet raporuna itiraz ettim. Manavgat devlet hastanesine sevk ettiler orada tekrar heyete aldılar. Buradan çıkan sonuçla Antalya Araştırma hastanesine sevk ettiler ve oradada heyete aldılar. Oradan %40 engelli olduğumu gösteren engelli kimlik kartı alabileceğimi, ötv indiriminden yararlanabileceğimi, otomatik vites özel tertibatlı araç kullanır ve H ehliyeti alabileceğimi gösteren süresiz rapor aldım. Engelli kimlik kartımı aldım. Ebgelli ücretsiz otobüs kartımı aldım. Engelli H ehliyetimi aldım ve bunların hepsini tekrar mahkemeye sundum. Doktorlar ayağımın kalacağını söylüyor. O kişiler halen o hastanede çalışmaya devam ediyor. Antalya il sağlık müdürlüğüne şikayet edeyim derken müdür yardımcısının bana özel hastanelerin doktorları kendi himayelerinin altına girmediğini söyleyerek kibarca beni odasından kovması, bu hastanenin başhekiminin mahkemede görüşürüz diyerek beni odasından kovması ve benden utanmadan 100 tl muayene parası istemeleri yenilir yutulur cinsten değil. Suanda ceza mahkemesi halen devam etmekte. 13 Mayıs ta 6.duruşma karar duruşması var hakim kendi karara bağlayacakmış. Yani benim bacağım kaslarım eridi inceldi bacağım hissetmiyorum oynatamıyorum. Mağdur olan benim ama böyle bir ülkede suçlu olanda ben oluyorum. Bu işin sonu nasıl olur ne olacak nasıl bir karar çıkacak az çok bilen arkadaş varsa ve kısada olsa bir açıklama yaparsa sevinirim başka ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Kısada olsa açıklama bekliyorum bilen arkadaşlardan. Bu arada Başkent üniversitesi hastanesi haberal chp ye ait. Şimdiden teşekkür ederim.