Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Hastanede Yanlış iğneden dolayı felç sonrası dava..? [Hukuk]

hadi hayırlısı inşallah haklı durumdan haksız duruma düşürmezler Allah hakkınızda hayırlısını eylesin

İnşallah çok teşekkürler

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dantenecati , öncelikle geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum. Yaşadığınız çok talihsiz bir olay. Ne yazık ki herkesin başına gelmesi muhtemel bir durum ne yazık ki. .. Bazen yapılan ilaçların bazı bünyelerde bu tarz reaksiyon gösterdiğini biliyoruz maalesef! !! Ancak yorum yapan bazı arkadaşlarin sağlık personelleri için '' it iti ısırmaz '' tabirini kullanmış olmaları çok üzücü ve hiç hoş bir uslub değil. ... Gönül isterdi ki herkes işini düzgün yapsın. ... egitimcisi politikacı si firincisi çöpçüsü doktoru . ... ama bir kişi işini düzgün yapamadı diye ( bu sizin ifadenize göre ) o meslek grubundaki herkese '' it ''diyemezsiniz. Buna kimsenin hakkı yok. .. Bir yerimize bir şey olduğunda gece gündüz bize hizmet için özveriyle çalışan , bu işe gönül vermiş fedakarca calisan, hastası için gözyaşı döken , empati kuran evine gittiği halde aklı hastasinda olan insanları da aynı kefeye koyup ''it '' demek haksızlık olmuyor mu?

PURHAPS senin cocugunu ananin babanin yada senin basina insallah boyle bir durum gelmez en buyuk dilegim bu olsun ama oldu ki geldi is adliyeye geldigi zaman ne demek istedigimi cok iyi anlarsiniz cekmeyen basina gelmeyen bilemez anlayamaz ben doktorlar it tir tabiri kullandim mi? it iti isirmaz bu bir atasozudur bilmenizde fayda var ilaclardan kaynaklanan bir sıkıntı değil vucudun sinir yapisinin degisikliginden kaynaklanan bir sıkıntı değil ve raporlari inceleyen adli tiptaki gorevli sahislarda birer doktor biraz empati yapsaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz onun bunun avukatligini savunuculugunu yapmasin kimse bana buyuk bir ihtimalle ya hemsiresin ya hemsirsin yada doktor ki bu sekilde bir mesaj yazma curretinde bulunuyorsun yada hic biri degilsin benim dusuncelerim benim yasantim ve cektiklerim kimseyi ilgilendirmez herkes kendi hayatindan sorumludur istedigim cumleyi kelimeyi kullanma ozgurlugum vardir ve fazlasiylada kullaniyorum ben agresif biriyim kimsenin kalbini kirmak istemem ama bana bu uslupla kimse yaklasamaz agzinin payini yeri gelir kufurle dahi veririm kimsede kusura bakmasin ULAN BENIM HAYATIM GITMIS SEN HANGI EMPATIDEN BAHSEDIYORSUN SEN KIMI SAVUNUYORSUN BANA SEN KIMSIN ARKADASIM USLUBUNA EDEBINE KELIMELERINE DIKKAT ET ISINI IYI YAPANLARA LAFIM YOK AMA BUNLAR GIBI CAHILLERE HER TURLU KUFURUM HAZIRDIR HAKSIZLIKTAN BAHSEDIYORSUN PEKI BANA YAPILAN HAK MI ? BEN ISSIZ KALDIM 60 BIN TL SIFIR ARABA ALDIM 1 SENE OLMADI 30 BINE MECBURIYETTEN SATTIM ISIMDEN OLDUM 2 SENE OLDU HALA ISSIZIM ENGELLI HAKLARIYMIS S..... RIM HAKLARI NE HAKKI ENGELLI MAASI BILE BAGLANMADI ISSIZLIK MAASI BILE BAGLANMADI HAKKI HUKUKU SENDEN MI OGRENECEM ? BASKADA MESAJ YAZAYIM DEME KELIMELERIM DAHA AGIR OLUR LUTFEN RICA EDIYORUM BENIM NELER YASADIGIMI NELER CEKTIGIMI HAYATIMI BILIP BILMEDEN SAKIN OLAKI BANA HAKTAN HUKUKTAN BAHSETME NEYIN NE OLDUGUNU COK IYI BILIYORUM BAK 2 SENE OLDU YARGITAYDAN BILE SES YOK SEN SIMDI KARSIMA GECIP HAKTAN HUKUKTAN MI BAHSEDIYORSUN HADI DOSTUM HERKES KENDI HAYATINA DUSUNCENE SAYGIM VAR AMA IS SAVUNMAYA GELIRSE O SAHISLARI TANIMADAN BENI TANIMADAN BU SEKILDE BIR TAVIR SERGILERSEN LAFALARIM DAHA AGIR OLUR LUTFEN... herkesten ozur diliyorum ister anlayisla karsilayin isterseniz farkli kimse kimin ne cektigini bilmeden neler yasadigini bilmeden ahkam kesmesin saygilar hayirli gunler..

dantenecati
öncelikle geçmiş olsun Allah şifa ve sabır versin bende bir sağlıkçıyım 25 senede ne sağlıkçıklar gördüm yanlış aşılar iğneler tedaviler okadar sıradan geliyor ki ama ateş düştüğü yeri yakar hiç kimse sizi ve çektiklerinizi anlayamaz ben bile empati yapmaya çalıştım bir yere kadar dediğiniz gibi canından can kopan insan dan ne yapmasını bekliyoruz benimde iki çocuğum var sizi bu kısımda ancak analayabilirim ama dediğim gibi kimse yaşamadan anlayamaz ve bu konuda yorum yapamaz evet dedikleri gibi sağlıkçılık da zor meslek ama tecrübe ve ehillik gerektiren bir meslek herkesin yapamayacağı aşikar onun için bu işi bilenlere ve ehillere emanet etmek gerek saygılar ve tekrar geçmiş olsun allah bir an önce yargıtaydan sonuç almanızı sağlasın ki başka canlar da yanmasın

Bende bu konuda mağdurum çektiğim ağrının ölçüsünün tarifi yok 6 ay uyuşturucu iğneler bantlar beyin hapları. üzerine lenfoma oluşum. 2014 ten beri boşta yim. herkes işini düzgün yapsa bu olmaz.

agresif çıkışımdan dolayı herkesten özürdilerim hak verdiğiniz içinde teşekkür ederim ben doktorlar öyle yada böyle demiyorum tabikide birsey olduğu zaman onlara emanet ediyoruz kendimizi ama benim lafım işini sallamayanlara cahillere ama diğer arkadaş nasıl bir düşünceyle okumuşsa yazdığımı anlamış değilim herneyse Allah beterinden korusun Allah herkese acil şifalar versin hayırlı günler

dantenecati , ben siz haksızsınız demedim. Çok haklısınız hakkınızı savunmakta ve keşke hiç birimiz in başına böyle şeyler gelmemiş olsaydı. Benimde engelim var 1 yasından beri çocuk felciyle uğraşıyorum . Sol ayağım tutmuyor cihazla yürüyorum. Bu kahrolası çocuk felci aşını tüm çocuklara yapmak için gittim hemsirelik okudum. Sonra bir gün siteyi bi açtım başka bir engelli arkaslarimiz bizi '' it'' yerine koymuş. Üzücü hakketen... ve anladığım kadarıyla üzüntüden ve sinirinden gözün bir şey görmüyor. ... Allah yardımcın olsun.

PURHAPS arkadaşım benim kendi aptallığımdan yada çocukluktan bu hale gelmiş olsam Allah tan derim ama bir tane cahil yüzünden bu hale gelip 15 kutu ilaçlar antidepresanlar kullanıp bu kadar ağrı sızı çekince tabikide sinirli olur insan ben ilaçlardan kaç defa bayıldım hafızamın bir kısmını kaybettim ben kimseye it demedim ben atasözü söyledim laflarım çarpıtılmazsa sevinirim 3 sene oldu bu haldeyim yeni değil 3 sene olmasına rağmen ben hala sinirliysem insan bir düşünür demekki ters giden birşeyler var diye siz benim söylediklerimi nasıl algıladıysanız artık yazdıklarınıza şaşırdım herneyse şahsi yada burada üye olan birine herhangi birşeyim yok doktorlarada öyle ama cahil insanlara cevabım vardır kimsede kusura bakmasın Allah seninde yardımcın olsun geçmiş olsun mümkünse bir daha benim mücadele ettiğim tanımadığınız kişileri bana karşı savunma kimse kimsenin halinden anlamaz sert tepkimden dolayı kusura bakma ama aynı şeyide tekrarlamazsan sevinirim arkadaşım hayırlı günler

Güzel kardeşim , şu an sen bu durumun başına gelmiş olmasını kabullenemiyosun anlıyorum. Ama bak sana bir anımı anlatmak istiyorum. Göreve yeni başladım, bebeğin bacağından bir aşı yaptım, ertesi gün ailesi bebeği getirmiş bacağı şiş bir vaziyette ve aile hemşire yanlış iğne yaptı diye doktorla görüşmüşler. O an dünyam başıma yıkıldı sanki. Biliyorum yanlış yere yapmadım. Olması gereken şekilde öğretildiği gibi yaptım. Eğer birinin engelli kalmasına bir engelli hemşire olarak sebep olduğumu düşünmek beni mahvetti. Sonra anlaşıldı ki bu şişliğin nedeni aşının içeriğinden miş. Aşı reaksiyonu oluşmuş. Yani bünye o aşıya tepki olarak şişmiş bacağı. Malesef binde bir de olsa ilaçların bu tür etkileri oluyormuş. Senin durumun da ilaçla mi alakalı ilacı uygulayanla mı bilmiyorum. Eğer ihmal dikkatsizlik sonucuyla umarım ceza alır meslekten men edilir ve başkalarının başına da benzer bir şey gelmez en azından. ... Sana bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istiyorum. ... kendini fazla yıpratma , kabullenmeye mücadelene devam et güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

ilaçtan kaynaklanmadığını birkez daha söylüyorum 3 senede gitmedigim doktor kalmadi engel oranim yuzde 38 den yuzde 40 a sonrasinda yuzde 44 e yukseldi hangi ilaćtan bahsediyorsun hala anlamadım tabikide durumumu kabullenmek istemem kimse istemez bak yorumlara hep ayni sorunlar hangi bitey kabullenmiştir bu durumu ? hastane bile yanlis oldugunu dogrularken bilip bilmeden bu yarz bir yaklasimda bulunmaniz bana cok sacma geldi herneyse durum anlaşıldı sağol..

ilk dava görüldü...hakim tüketici mahkemesi ne yönlendirme yaptı davayı. Özel hastane olduğu için tüketici mahkemesinde görülmesi gerekiyormuş

tüketicimi o ne alaka ya anlamadım 8. asliyede göruluyor dava mal ile ilgili bir durum yok ki tüketici olsun ozaman biz malız 😂 şaka bir yana valla anlamadım 😁

kusura bakma yanlış anlama sadece şaşırdım ilk defa duyduğum icin hayırlısı olur inşallah hakkınızda

est arkadaş bende şaşırdım. şimdi yine gün bekleyecezz

hadi hayırlısı olsun inşallah cümlemize gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim ona göre bizde yol izleyelim

Necati Yargıtay dan döndü mü dosyan . benim dosyam 1 yıldır Yargıtay da arşivde bekliyor daha ön incelemeye bile almamışlar sanırım 18 ay dolunca Yargıtay cevap verecek ülkede ne adalet ne hukuk sitemi kalmış. rahmetli Kemal Sunal ın davacı filmine döndük git gel yıllar geçiyor

yok ya hala benimkinden de ses yok maalesef benim 1 yılı geçiyor aynen dediğin gibi ne hak var ne hukuk sonrada diyorlar ki EVET diyin 🖕 ALIN SİZE EVET

dantenecati

bu forumda o kadar çok Atatürk düşmanı o kadar çok AKP li kişi var ki ben , onlarla ters düştüm. Bana karşı birleşerek yazdılar sen bunlarla ters olma yapıştır hayır oyunu yaslan bak arkana neler olacak bekleyip görelim. memleketin hali içler acısı Erzurum ağır ceza hakimi 90kg. uyuşturucu ile yakalandı . İstanbul emniyet müdür yardımcısı uyuşturucu ticaretinden dün denetimli serbest bırakıldı . Tepkiler yüzünden bugün cezaevine girdi. İstanbul Ümraniye cuma namazında imam hayırcılara vatan haini dedi cami karıştı. Din devlet işleri birbirine girmiş it izi at izine karışmış hukuk çökmüş ve ekonomi bitmiş bunlar daha iyi günlerimiz.

aynen usta Allah hakkımızda hayırlısını eylesin ne yapalım

dantenecati

Durumunuza öncelikle çok üzülerek yazıyorum ve gerçekten geçmiş olsun diyorum. Ama ne yazık ki sadece TIP olarak düşünmeyin her iş koşulunda ne yazık ki işlerin ters gidebileceği bir olasılık mevcuttur.

Ama şundan emin olunuz o size iğneyi yapan sağlık görevlisi sizin bu hale gelmenizi istermiydi sizce? Emin olun oda çok üzülmüştür. Ama TIP da böyle olasılıklar vardır ne yazık ki size denk gelmiş. Kimseye gelmemesi en iyi seçenektir ama bazen ne yazık ki oluyor.

Size bir olay anlatayım belki biraz rahatlamanızı sağlar yada olaylara farklı bir aşamadan bakmanızı:

Bir hasta düşünün tam 27 yaşında, zatüre oluyor ve zatüreye bağlı kendisine çok iyi bakmıyor mikrop kanına karışıp SEPSİS'e dönüşüyor. Sepsis kısa sürede Ağır Sepsis'e düşüp hastaneye geliyor.

Kan değerlerine göre CRP si 168 olan ve Lökosit sayısı 18K ya vuran hastayı hemen yatırıyorlar antibiyotik tedavisine başlıyorlar. Ama hastalık o kadar ilerlemişki 4 saat içerisinde Septik Şoklar başlıyor tansiyon düşüyor ve yoğun bakıma alıyorlar.

Akciğerleri enfeksiyondan 3/2 si çalışmayacak nitelikte kapalı. Solunum için burundan destek veriyorlar.

Solunum sayısı dakikada 150 ve büyük bir rakam. Normalde doktorun hemen entübasyon yapıp uyutması gerek. Ama konuşabilen ve ayakta durabilen bir hastayı kimse entübe etmek istemez çünkü entübasyon işlemi sağlam insana zarar verebilir.

Doktorun insiyatifinde önünde yoğun bakımda duruyor doktor cocugu gibi düşünüp 2 dk yanından ayrılmıyor hayır demiş ben ona zarar vermeyecem. Entübe etmezse ne olabilir? Tansiyon problemi yaşar ve septik şoka bağlı kalbi durabilir. bu arada yoğun antibiyotik vermişler ve noradrenaline başlamışlar ama entübe edilmemiş hala.

Yaşına bağlayıp kalp krizi rizkini 0 lamış doktor o ayakta geldi ve ayakta göndercem onu diye sahiplenmiş ama bilmediği birşey var bu hasta buraya gelmeden önce ağrıları geçer diye 2 adet uyku ilacı içmiş ve bunu doktorların hepsinden gizlemiş.

Hasta 1 saat sonra daha da fenalaşıyor doktor hemen anlıyor kardiak arrest geçeceğni (solunuma bağlı kalp durması - yavaşlaması ve atar damarda namzın olmaması) hemen entübe ediyor ama entübasyondan 30 dk sonra kardiak arrest gerçekleşiyor. 3 dk de geri getiriyorlar ama ne yazık ki beyinde anoksik beyin hasarı oluşuyor hasta şuanda 22 gündür yoğun bakımda komada bilinci yerine gelmiyor. Tüm zatüreyi yeniyor, sepsisi doktorun uğraşıyla atlatıyor ama ne yazık ki bilinç gelmiyor.

Dediğim gibi bazen 1000 insanda dahi olmayacak şeyler o 1000 insana kalp krizi geçirtmezken 1 insana geçirtebiliyor.

Aslında tek amacı gelen hastayı 0 hasarla tekrar o yoğun bakımdan çıkarmak olan doktor yaptığı tercihte yanılıyor ve hastayı zamanında entübe etmediği için kardiak arrest ile sonuçlanıyor.

Ve hasta yakınları gelen gencin 17 gün boyunca zatüreye hiç bir müdahale etmemesini, zatüre iken yüksek alkol kullanımını, onun üstüne ciğerler 3/2 çalışmazken alınan 2 uyku hapını (ki daha beter eder solunum arasına girer) düşünmeyip her olayı doktorun geç entübe etmesine bağlamaya calışıyor.

Gözlerimin önünde oluyor bu olay. Ha bu olayı neden anlattım sizin bu durumla alakanız yok yanlış anlamayın ama.

1000 hastaya aynı yerden iğne yaparsın birşey olmaz sonra birine yaparsın Siyatik Sinir Etkilenmesi geçirir. Yada 1000 hastaneye reçetesiz satılan ilaç verirsin birşey olmaz ama bir hasta gelir dünyada görülmemiş bir alerjisi çıkar sorun yaşar dünyanın en kötü doktoru ilan edilirsin.

Size o iğneyi yapan hemşire belki sizden önce 50 kişiye düzgün iğne yaparak hayat kurtarmış olsada sizin için dünyanın kötü sağlık görevlisidir buda normal.

Ama dediğim gibi bazı şeyler kaderdir ve kaderden ne kadar kaçsanızda sizi bulur. Bazen insanın bu şekilde kendisini bu şekilde morallemesi gerekmekte. Çünkü aksi halde yapacağınız her başvuruda görüldüğü gibi sonuç alamayıp her sonuçsuzluktada piskolojik olarak daha kendinizi ötekileştirecek daha da kötü hissedeceksiniz.

Ben sizin yerinizde olsam demek isterdim ama size saygısızlık olur çünkü sizi anlayabilmem için aynen tüm hayat boyunca en çok kullanacağım bir organımın olmaması lazım ki o yüzden diyemiyorum yoksa size saygısızlık etmiş olacağım. Ama ne önerirsiniz derseniz hayata daha çok tutunmanızı bunun eksiklik değilde bir kader olacağını düşünüp daha çok hayata bağlanmanızı tavsiye ederim.

Çünkü geçmişe takılı kalıp yaşamak ne size birşey kazandırmayacağı gibi boşuna harcadığınız vakti sizden çalacaktır.

Tekrardan geçmiş olsun diyorum.

tabikide öyle haklısınız ama duruşmada sizin dediģiniz gibi bir savunma yapıp üzgünüm bende istemezdim böyle olmasını demek varken ilk başta iki bastonla yürüyordu şimdi tek bastonla çok güzel yürüyor derse ve doktor sadece iğneyi verip hiç bir suçu olmadan oda aynı şeyi söylerse herkesten çok ama çok özür dilerim kusura bakmayın yanlış anlamayın ama onların alayının ağzına yüzüne sıçarım.. sizin dediğiniz gibi bir savunma olsaydı keşke ama yok benim kızdığım düşmanlığım bundan dolayı ve ben çoğu şeyi kaybettim hem maddi hem manevi ben geçmişe takılı kalmadım hayat devam ediyor takılırsam hayat çekilmez olur kendime zararım olur ama takılmadım.. doktorlar şöyle hemşireler böyle diye ithamlarda bulunmuyorum herkesi aynı kefene koymuyorum lakin benim yaşadıklarımı görmeden benim duyduklarımı duymadan o şahısları da tanımadan o kişileri burda bir Allah'ın kulu bana burda karşı savunursa durumlar çok farklı olur.. siz çok güzel örnek verdiniz insan oğlu herkesin başına herşey gelebilir bir tane cahilin hatası yüzünden herkese aynı tavrı sergilemem ama dediğim gibi durum bundan ibaret teşekkür ederim öneriniz ve örneğiniz için Allah beterinden korusun Allah kimseye zeval vermesin sağlıklı mutlu günler dilerim...

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.ben hemşireyim bunu belirteyim ancak bende de enjeksiyon sonrası düşük ayak oluştu iki yıldır mücadele veriyorum tekrardan eski halime dönebilmek için. Enjeksiyon yapan kişi de benim mesai arkadaşım binlerce kez enjeksiyon yapmış 25 yılını bu meslekte geçirmiş bir kişi şimdi ben davacı olmadım arkadaşımdı ve herkesin başına gelebilir diye.Yalnız düşük ayak agrısını allah ım hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acı böyle bir dönem geçirmek insanın psikolojisinide bozuyor. Sizlerin iki iğneyi karıştırdı dediğiniz şeyler dikleron ve muscoril dir bu ikili birbirinden ayrılmaz hiç biri kas gevşetici biri ağrı kesicidir. Doktor yazar hemşire tedavi yapar ama bu dikleron denilen iğnenin şöyle bi kötü yanı var siniri bulur ve orayı paralizi yani felç eder buda ilaç komplikasyonu olarak görülür ve hemşireyi kurtarır bir nevi burda başımıza geldiginden itibaren çok iyi bir fizik tedavi görmemiz ve asla vazgeçmemeliyiz çok zor günler yaşatıyor bu durum ama bunada şükür agrılar gün gittikçe azalıyor daha iyi yürümeye başlıyoruz sanırım en az 2-5 gibi bi sürede toparlanıyor allah yar ve yardımcımız olsun ama mahkemeden birşey çıkmaz çıksada komik sembolik bir sonuç çıkarki oda sizi daha çok üzer tekrar geçmiş olsun görüşmek üzere

Herkesin başına gelmemesi gereken bir olay.Madem hemşiresiniz iğnenin nereye yapılacağını nereyede yapılmayacağını iyi bilirsiniz.Benim sabit raporumda hem periferik sinire hem siyatik sinir yakınına denk getiriyor.Eli işte gözü başka yerde olursa kim olursa olsun herkes işini iyi yapmalı heleki sağlık sektörü çalışanlarında hata asla affedılemez.Yani yüzde yüz hemşire hatası.Acı kısmına gelirse evet tahmin ediyorum cektıgınızı acıyı. ilk 5 ay aldolan koldan agrı bantları tegretol lyrıca neurontın bunların hepsını gunde 3 defa alıyordum.daha sonra contramal ıgneler haplar. 4 defa belden sınırlere ıgneler hatta ve hatta epıdural enjeksıyon bıle yapıldı.ustune bırde lenfonma tedavısı..lenfomayı yendım evet agrılarım daha azaldı.ama gıden param..kaybettıgım ısım cektıgım acı ne olacak..

Hemşire hatası değil demiyorum ama her insanın anatomik yapısı aynı olmuyor işte yinede herkes yaptığı işi en iyi şekilde yapmalı inşallah bu tür magduriyetler yaşanmaz birdaha tekrar geçmiş olsun. Hareketlerinde bi gelişme yokmu şimdi son durum hakkında bilgi verirsen sevinirim.

Teşekkür ederim ben parasında pulunda değilim zaten amacım onlar ceza yesin diplomaları yok olsun ben nasıl işsiz kaldıysam onlarda kalsın. Ayın 13 ünde herşey belli olacak bu ülkede az da olsa adalet kaldı mı kalmadı mı göreceğiz. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Bu yazımı beğenmeyen arkadaş bende senin ... okursun umarım

Ayakta kalamıyorum.Sürekli ayağım kasılıyor.Ayağımı aşağı doğru bükemiyorum.ayağımın altı halen daha uyuşuk halde ve sürekli yanma hissi mevcut

Bir anımı anlatayım 25 yıl oldu,bir gün hiç bir şeyim yok işe gittim aradan 2 3 saat sonra bir sigara içtim, tadı bir tuhaf geldi söndürdüm o anda belime ağrı girdi belim kırıldı sandım sonra miğde bulantısı kusma ama devamlı,neyse eve geldim ordan özel bir hastaneye bunlar bana apandist dediler patladı patlayacak hemen çok çabuk ameliyat olması lazım dediler bende ameliyat olmam başladım direnmeye ordan biri olmassan ölürsün dedi biz neyse çıktık burdan bir devlet hastanesine gittik hastanede devam etti ordan bazı hemşirelerden biri yardımcı olmaya çalıştı,

derken bir anda kusma ağrı kesildi ve bunun kesilmesinden 5 dk sonra doktor baktı dedi ki bunun bir şeyi yok numara yapıyor,1 saat önce apandist dediler sonra numara yapıyor oldu, tabi 2 gün sonra yine vurdu serum taktılar 1 gece kaldım,bir sürü doktor baktı 2 çekmece dolusu ilaçlar iğne vs.hiç bir şey bulamadılar,bir daha böyle bir şey yaşamadım,taş düşürmüş olabilir hep varsayımlarla kaldı,

ben o özel hastanede apandist ameliyatı olsaydım beni boşuna ameliyat edeceklerdi,gerçekten teşhis koymak çok zor, benim apandistimi alsalardı ben nerden bilecektim,o yüzden o gün bügündür bu doktorda olsa herkes herşeyi dört dörtlük yapamaz,

gelinimizin kardeşi 17 yaşında şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gidiyor bunlar ilaç veriyorlar yolluyorlar bu yerden yere vuruyor o şiddetli karın ağrısından doktora gidip geliyorlar her defasında eve gönderiyorlar aile nerden bilsin söylüyor yerinde duramıyor doktorlar diyor bir şeyi yok,bu 1 haftalık süreçte evde en son yere yığılıyor yığıldığı yerde ölüyor ve aile mahkemeye verdi davayı kazandı 1 yıl oldu doktorlar hakkında bir şey karara bağlanmış ama ne karar verildiği tam bilmiyorum,sağlık bakanlığı didik didik inceliyor

bunlarda istemez böyle bir şey ama bu olaylarda çok oluyor niye oluyor eğitimdemi bir şey var yoksa bazıları karakter olarak umursamazmı nerde bir sorun var tıkanıklık var,

Üst Alt