Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü maaşı alıyorum. Kredi kartı alabilir miyim?

Konular
44
Reaksiyonlar
0
herkese merhalar.2022 ozurlu maas aliyorum world kredi kart isterim.
kredi kart alabilirim 2022 ozurlu maas kesilir mi?

Özürlü maaşı aldığını gösteren belge ile kredi kartı başvurusu için bankaya müracaat ettiğinde verirler. Ayrıca, özürlü maaşı da kesilmez.

valla ben kredi kartı için akbank ka müracat ettim bana dediki bizim için ssk sicil nosu lazım ve benim ssk olmadığı için vermediler

aman aman kredi kartından uzak dur ocağına incirmi ekecen Baş belası o kartlar

mecitkara67;

arkadaşım alacağın mebla önemlidir kart alman için mesela 500 tl altına kredi kartı verilmes 500 üzeri alıyorsan kart çıkartabilirsin

bu arada kart ile maaşın alakası yok kart çıkaracaksın die maaşın kesilmes zaten kesilse kart verilmes.Sonucta onu gfelir göstererek alacaksın o kartı

ben üniversite öğrencisiyim ve 2022 maaşı alıyorum.öğrenciliğimn üstüne yıllık ücreti olmayan kredi kartı çıkarmamın maaşa bi etkisi olurmu?
yardımlarınızı bekliyorum

abi kısaca öğrenci kartları varya hani yıllık ücret alınmıyor..maaşım var ama onu kullanarak kart çıkarmak istemiyorm.öğrenciliğime dayanarak çıkarmak istiyorm.acaba bi sorun yaratırmı 2022 ye..?

Hayır. Ben de Ktü de öğrenciyim, maaş da alıyorum 2022den, kendi adıma öğrenciler için olanından Kredi Kartı da çıkardım. Maaşa hiçbir etkisi yok.

Doğan kardeş. Maaşın kesildiği falan yok. Kredi Kartı almak için maaş alan da yok.

Arkadaşlar 2022 Maaşı alıyorum ve X Bankadan kredi kartını yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Kredi kartı başvurusunda bulunmak isyenlere gelince eğer banka size veriyorsa kriterleme uygunsun diyorlarsa başvurun ve alın hiçbir sorun çıkmaz.

Bankalara başvurunca 500 küsür tl gelir beyanı arıyorlar ama ptt den 2022 maaşı aldıktan sonra o belge ile başvurduğunuz zaman yok vermem demiyorlar.Bilginize..:)

Birde kredi kartından korkan arkadaşlara sormak istiyorum neden korkuyorsunuz?belli bir limitiniz olup o kadar harcayıp sonra ödemiyormusunuz yoksa bilmediğimiz şeylermi var korkmamız gereken ?

Bu arada öğrenciye özel kredi kartı varsa engelliye özel kartta varmıdır ki ? :)

ben GARANTİ bonus kıredi kartı kulanıyorum ....
hiç söylemedim bile akıl mantık isimi sakın ha bankaya gidip agız eydiyine bile deymez ..
ben internetten bas vurdum aradılar güzel konusup kafalarsan neden olmasın suanki limt 1000 tl canım :)

bak şöyle yapabilirsin paraayı mesela 2000 tl yı bloke edersin o kadar yani 2000 tl lik limitli kredi kartı alabilrsin

almaman taraftarıyım herşey parasız gibi geliyor insana ay sonu ise kara kara düşünceler

neden kredi kartı vermesinlerki zaten bankalar kart vermek için yalvarıyolar zaten yılık vergi ve faizini alayular bide üstelik ocağına incir ağacı dikiyolar

Dün bi tanıdık kredi kartından aylık 50 tl kadar kesinti yapıyorlar dedi.Yüreğime oturdu gerçekten doğrumu bu bilgi ?

Evet doğrudur arkadaşım yıllık aidat kart statüsüne göre değişmektedir.

Yıllık olsa iyide aylık 50 tl dedi ! ?

hayır asla aylık alınamaz arkadaşım bende bankacıyım subat aylarında alınır her yıl kim dediyse size yanlış bilgi verilmiş

Yok canım daha neler ne aylığı kredi kartı aidatlar yıllıktır
35-45 tl arası değişiyor

Ben bugün aynen bankadaydım ve bu konuyu konuştum.Gerçektende aylık değilmiş.Ferahladım bunu öğrenince.arkadaşımda yılık demek yerine yanlışlıkla aylık dedi sanırım.limitinizden fazla harcayıp ödemeleri geciktirmezseniz hiçbi sorun yok.Ne kadar düzenli kullanırsak o kadar çok avantaj tanınıyormuş hatta yıllık ödemeyi bile almayabiliyorlarmış bu durumda.

arkadaşlar ben bir bankacı olarak herşeyden önce kredi kartını asla önermem...ama illaki lazım diyorsanız en başta maaş aldığınız bankaya gidip müracat edin.(sanırım ziraat)ama benim çalıştığım bankada nüfus cüzdanınızın fotokopisiyle kredi kartı basvuru formunu eksiksiz doldurup şubeye teslim etmeniz yeterli.zira öğrencilere bile kredi kartı veriliyor.önemli olan bir gelirinizin olması ama çok yüksek limitler beklemeyin.minimumda 150 tl maksimumda da 500 tl.yi geçmez (tabiyki sadece 2022 aylığına istinaden).ayrıca zaten gerekli araştırılması yapılarak limitler gelir üzerinden ayarlanıyor...

bu arada bir çok bankada ilk yıl kredi kartı masrafı alınmaz.2.yıldan itibaren yıllık minimumda 25 tl. maksimumda 45 tl.ye kadar alınır...

internet aracılığı ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır ben bir ara denedim formda çok acayip şeyler istiyor sicil no vergi levhası numarası önereceğiniz bir yol varmı internet yoluyla kredi kartına nasıl başvurulur

Olurmu öyle şey yıllık 35-50tl arası değişen bir rakam aylık 50-tl olmaz yılda bir kere

zeycanımbenim ne açıdan önermezsiniz kredi kartını Biraz açıklama yaparsanız bizde ona göre hareket ederiz ? :) Bu arada benim 2022 başvurumum için limit 600 tl .

Arkadaşlar yukarıdaki sorular doğrultusunda bilgi vermek istiyorum..
1; kredi kartı kullanımı veya kredi kartı sahibi olmak 2022 maaşını etkilemez..2022 maaşını etkileyen tek bir sebep vardır.muhtaçlığın ortadan kalkması kredi kartı tek başına muhtaçlığı ortadan kaldırmaz..yani kredi kartı kullanabilirsiniz ayrıca kredi kartı aidatı 50 tl falan değildir kredi kartı kullanabilirsiniz
2; bankalar 2022 maaşına kredi kartı verirmi?
Arkadaşlar internet üzerinden müracatını yapın aylık ortalama net gelirinizi yazın onlar size telefonla geri döneceklerdir telefonda durumu izah ederseniz ve arayan kişiye düşük limitli kredi kartı istiyorum derseniz kredi kartı verme durumları söz konusu olabilir ama bu tamamen bankanın yetkisindedir..umarım olumlu sonuclanır...

Sakin bulaşma ! Ben kredi karti kurbaniyim :( maaş almadıgım halde verdiler

ben sadece sordum kardeşim ayrıca kredi kartını düzenli bir şekilde kulanırsan faydası var zararı yok diyelimki bir elbise alacasın peşin paran yok o zaman kartı devreye sokacaksın

Üst Alt