Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü maaşı alıyorum. Kredi kartı alabilir miyim?

ya arkadaslar şu kardeşinze lütfen yardımcı olun benim şimdi yüzde 51 raporum var her 3 ayda bir 850 tl alıorum kredi yada kredi kartı alabilirmiyim ve hangi banka verir ne gerek ne yapmam lazım varsa içinizde bi gönülü arkads lütfen yardımcı olun bu siteye fazla giremiorum ama face adresimi versem msj ordan atsanız şu güzel kardeşinize bi yardımcı olsanız dualarım sizlerle olur.cok acil paraya ihtiyacım var krediyi çekerim her 3 ayda birde ne kadar keserlerse kessinler yeterki şu parayı versinler face adresim bebahto zeydan yazıdınızmı cıkar zaten 2 tane bebahto zeydan var ikiside benim ekleyin hemen onaylarım aklınıza bişey gelmesin kötü bir amacım yok rica..

mrb iyi günler ben ehliyet alacağım da raporum %88 olduğu için dediler git rapor oranını düşür

şimdi ben rapor oranımı düşürsem 2022 maaşım kesilir mi ve ben maaşımı ptt den alıyorum maaşımın üstüne kredi kartı verirler mi

verirlerse 2022 maaşım kesilir mi ?

Merhaba annem 2022 aylığı alıyor kredi kartı almak istiyoruz ama faize biner mi hiç kullanmadım açıkçası korkuyorum bir bilgim yok

Eğer okuyorsanız (üniversite açıköğretim vs) Üniversite kartı çıkartabilirsiniz iş bankasından ben üniversiteli iken 2012 de almıştım bunların komisyonlarıda çok düşük hala kullanırım. Maaşınızın olup olmaması çok fark etmiyor

Üst Alt