Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri doktorunuza her şeyi anlatabiliyor musunuz?

Ş!zofren

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
256
Öncelikle muayene Süresi yetiyor mu
Benim yetmiyor ayrıca söyleyeceğim her şeyi söyleyemiyorum unutuyorum

Yarın randevum var Bu akşam kağıda yazdım unutmayayım diye

Aynı şekilde Geçmiş yıllarda farklı bi doktora gitmiştim kağıttan okuma konuş demişti, böyle doktorlar da var
YArınki doktor da benzer tepkiyi vermez umarım

Hastalığın sizofreni galiba bende atipik psikoz hayat çok zor bu tür hastaliklara bana da muayene süresi kısa geliyor devlette gidiyorum ben bazen unutuyorum diyeceklerini eve gelince hatırlıyorum

@seda73838,
Söylemeyi unuttuklarım var diye hiç endişelenme. Doktorlar senin konuşmandan tut, giyimine, düşünce içeriğine, duygulanıma, algılarına kadar sen fark etmeden muayene ediyor. Bilmesi gerekenleri görüyor.

TRSM'den özel hastane psikiyatriye geçtim. Neredeyse 4 sene olacak. Doktorumun yaklaşımından çok memnunum. İçimde biriken her şeyi onunla paylaşıyorum. Başkaları anlamaz diye kendime sakladıklarımı ona anlatıyorum. Anlaşıldığımı hissetmek psikolojime iyi geliyor. Tabi ki hemen herkeste böyle bir gereksinim vardır. Elbette devlet hastanesi doktorları da işinin ehlidir Lakin çok fazla hasta var. Onlar ne yapsın ? Tedavi dosyasına bakıp ilaçları reçete edene kadar 5 dak. geçiyor. Ama psikoterapi de lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun

@seda73838, bipolar bozukluk

@Descartes, ben de özel hastanede psikiyatriye gidiyorum abi. Bir arkadaş da gitmiş benim doktora, eşini götürmüş, beğenmemiş. Eski doktoruma götürmüş , ben de onu beğenmiyorum. Çok memnun kalmışlar, o da özelde , ama şahşi çalışıyor ,bir yere bağlı değil.

Son düzenleme:
Doktorlar acilde her hareketimin fotoğrafını çektiler, ertesi gün sokakta ajan taktılar. 6 gündür evden çıkmadım. Mahremiyetim yok. Şu anda burayı okuyorlar biliyorum

@Pickle, bu tarz hezeyanım 2000 yılında Psikotik depresyonumda olmuştu. Yolda evde takip ediyorlar gibi. Televizyona sırf beni tedavi etmek için çıkıyorlar gibi. Üvey annemi doktor sanıyordum. Babam beni tedavi ettirmek için bir doktorla evlenmiş numarası yapıyor sanıyordum.

@osmangazi, televizyonda pickle 3 hafta okula gelmesin dediler. Ya doktorlar tv kanalıyla anlaşmış ya da işgöremezlik raporumdan dolayı devlet takip ediyor konuşuyor

@Operadaki Hayalet, raporumu iptal etmek için test ediyorsun. Ben bu oyunlara gelmem. Raporu siz verdiniz zaten. Bi de sırrı açığa çıkarmış gibi gülüyor.

@Pickle, Atak halindesin gerçek değil düşündüklerin sen kimsin de senin peşine biri ajan taksın.Ortalama bir insansın. Sanırsın devlet bakanı.Doktora gitmen lazım.

Kafalar yine bir milyon.

Bu işin sonu iyi görünmüyor pickle için.

@Elijah, atak halinde gibi. Benim atak halleride böyle oluyor çünkü. Umarım doktora gider en kısa zamanda düzelir pickle

@creatinonofworld, gibisi fazla, psikoz atağı yaşıyor, kaç kez uyardık dinlemedi, annesi de doktorların yatış tavsiyesine karşı çıkmış, böyle yaşamasına göz yumuyorlar.

Diyecek söz kalmadı bende.

Gerçekten ben pickleye bakınca boşuna ilaç kullandığımı farkediyorum bunun girdiği ataklara ben hiç girmedim ama teşhis psikoz🤔

Üst Alt