Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlığınız tembelliğe sebep oluyor mu?

Psikiyatrik hastalık tembelliği de sebep olabiliyor aşırı enerjikte yapabiliyor hastalığına göre değişiyor .

Ben içinde bulunduğum çaresizlik hissi ile bağdaştırıyorum. Ne yaparsam yapayım, sağlığım geri gelmeyecek, normal hissetmeyeceğim vesaire. Bu yüzden de içimden pek bir şeye kalkışmak gelmiyor, gibi.

Her şeyi salmış boş vermiştim ölürsem öleyim modunda takılıyordum kilo aldıkça yürüyüşe başladım nereden estiyse artık iyi ki de esti
Yürüyüş can sıkıntımı haliyle de takıntımı azalttı yürümem boşa gitmesin diye daha az yedim kilo verdikçe kendime verdiğim değer arttı.
Kısaca demem o ki tembel insan daha değersiz hayatta zaten tembellere hiç iyi davranmıyor nerede hareket orada bereket demişler. 😃

Üst Alt