Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunlarım nedeniyle 2 kez hava değişimi aldım. Bundan sonra ne olacak?

Genelde iki kez hava değişimi verilir 3.de muaf tutulur.. komutanların öyle diyorsa komutanlarını dinle.

Bir kez hava değişimi sonrası ikincide de muafiyet verilebilir... Bunda herhangi bir sakınca yok, doktora kalmış.

@kullanıcıyokk,

@OğuzHan112,

Peki sen abi o kadar görmüş geçirmişsin ne olur şimdi ben komutanla ve kıta anket formuyla gidicem komutanda konuscak herhalde doktorla senin görüşün nedir

Belki hava değişimi tekrar eder, hatırladığım kadar 1 kez hava değişimi almıştın? Hekim kanaat getirir ise elverişli değildir diyebilir,belki bir kez daha hava değişimi verip ondan sonra muaf eğer.

Her ne olursa olsun neticede elverişli değildir raporu verilecektir

@kullanıcıyokk,

@OğuzHan112,
Çok sağol abim allah senden razı olsun

Abi bide son olarak psikiyatriden aldığım çürük ehliyetime bir engel teşkil edermi şuan ehliyetim var ama yenilediğim takdirde falan

ALLAH cümlemizden razı olsun.

Hayır.. Askerliğe elverişli değildir raporu sadece askerlikle ilişkinizin kesildiği anlamı taşır.

@kullanıcıyokk,

Çokmu Özel?

Peki yazın bakalım,özel bir durum değilse foruma taşırım bilgin olsun..şuan fazla müsait değilim..siz yazın bakar cevap yazarım.

@OğuzHan112,

Abi burdan yazayım o zaman senide rahatsız etmeden abi rdm psikolog zarfa uyum sağlayamadığımı askerliği yapmakta isteksiz olduğumu yazmış bunlar herhalde inanmıyor bana ama gerçekten kafayı yiycem ben birinci hava değişiminden döndüm diğer komutanımda muaf olmamı istiyor ama zarfada öyle yazıyorlar şimdi ben salı günü hasteneye gidicem doktor ne yapar abi kafayı yiycem

İsteksiz yazması olumsuz bir görüş değil, isteksiz yazması psikolojik olarak uyumsuz uygun değil anlamı taşır.

Siz merak etmeyin,hava değişimin belki tekrar eder,3.de muaf olursunuz bana güvenin 🙋

@kullanıcıyokk,

Üst Alt