Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozum ve yalnız kalmaya dayanamıyorum!?

bn de anksiyete bozukluğu var çok önceden 10 sene önce

Onuda söyleyin ilerlemiş olabilir ama siz asıl şuan ne sorunlarınız varsa onları söyleyin..

ya nasıl anlatacamı bilemiyorum gerçek hayatta konuşurken cümleleri kurmakta zorlanıyorum ama anlatmaya calısacam

İnanın sizi sizden kimse daha iyi bilemez anlayamaz bunları söyleyin sonuçta o doktor sizi tanımıyor yani güvenin gerçekten

Teşekkür ederim perseküsyon sizede geçmiş olsun 🙏

bide yolda yürürken takip ediliyorum bundan bıktım
dediğinizi yapacam

Sanırm burda yazılanlara göre ve araştırmalarıma göre psikoz veya affektif BİPOLAR bozukluğu olabilirsin ama bunu en iyi doktor bilir

Ben de yalnız kalamıyorum valla 2. bir ses oldu mu evde insan kendini iyi hissediyor.

bence iyi bi doktora qitmelisin diye düşünüyorum...mutlaka iyi qelen bi ilaç olmalı...bi süre sonra zaten iyi hissetmeye baslicaksin...o nedenle mutlaka cok iyi bi doktora qitmelisin ....ben normal bi depresyonu atlatamadım yanı (babamı kaybettim çünkü)...sonra bi antidepresan içtim ve iyi hissetmeye başladım bi süre sonra ....

doğaevrim

:) Teşekkür ederim Doktorumdan çok memnunum. Fazla bunaldığımda 1-2 mg. xanax alıyorum Anksiyetemi azaltıyor.

doğaevrim

Merhuma Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde uyusun inş.

yanlız kalmak çok güzel kafamı dinliyorum en azından insanların arasına girmek cehennem insanlara da zaten güven olmaz ückagıtcı dandik adam çok piyasada

benim de atipik psikoz rahatsızlığım var tam tersi yalnız kaldığımda huzurlu hissediyorum

perseküsyon evde yalnız kalmak konusu hmmm hayvan alın kedi köpek kuş alın onlar olunca hayat daha anlamlı oluyor papağan konuşturmaya çalışın bilmem daha bilirsiniz eğitimcisin bildiğim kadarıyla

emreden

Sağol.. Güzel fikirler sunmuşsun. Muhabbet kuşu almayı düşünüyorum

kedi ya da köpek yakını olsana..yani devamlı hayvanlara yardim edebilirsin mesela . .(yakını derken onlara çok deqer verdiqim için öyle diyorum belki anlamayanlar olabilir )..😌bebeklerin olur babalık yaparsın onlara ...seni hiç üzmezler onlar ...çok tatlılar çok...ve de çok akıllılar ....😌inan bir karqayla satranç oynayabilirsin yanı anliyosun dimi çok zekiler....😌

Son düzenleme:
Bende Lutino dişi sultan papağanı var.Size cins olarak White Face sultan papağanı önerebilirim.Ya da Forpus papağanı Can yoldaşınızolacaktır.Muhabbet kuşları ortalığı çok pisletiyor

Üst Alt