Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Randevu alınca engelli önceliği var mı?

berke26

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
115
Hastanede randevusuz muayene olduğumuzda engelli önceliği olduğunu biliyorum. Peki randevu aldığımızda diğer randevululara göre bir önceliğimiz var mı? Bir de randevusuz engelli mi, yoksa randevulu biri mi daha önceliklidir?

@berke26, Pazartesi günü KBB için randevulu olarak hastaneye gittim. Sekreterlikten barkod alırken bu durumu söyledim randevulu olduğunuz için bir öncelik yok diye söylendi.

10 gün içerisinde aynı bölüme sonuç göstermek için veya başka bölüm için randevusuz gelirsen önceliğin var dediler.

Randevusuz 65 yaş üzeri ve engelliler hastanelerde daha önceliklidir.

Hastanede muayene sırasında beklerken ekranda 65 yaş ve 7 yaş altı önceliği görünürken engelli önceliği görünmemektedir. Ultrasyon röntgene de öyle. Sıra alırken öncelik verilmiyor. Ama 65 yaş ve 7 yaş altı hastalara sistem otomatik öncelik veriyor.

Üst Alt