Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara vergi dairesine 8 temmuzda verdim. İnternetten baktığımda Hiçbir sonuç bulunamadı!

Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyin yazıyor.

telefonlarıda düşüremiyorum. Açan yok. sonucu nasıl öğreneceğiz.

Herkese selamlar,
Eğitim ve Araştırma hastanesinden Eylül ayında koroner bypass, tansiyon ve tip 2 diyabet toplamda %54 rapor aldım..
Raporum tasdikli örneğini ve diğer evrakları İstanbul vergi dairesi ne yolladım...
Eviss de 26/eylül de bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor...
Forumda gördüğüm kadarıyla temmuzda gönderilenler yeni sonuçlanmış
Bakalım biz ne zaman sonuca ulaşacağız...
Bekleyen herkese sabırlar...

Benimki de Temmuz ancak henüz sonuçlanmadı. Bugün ulaştım,"kurulda, kısa zamanda çıkar" diyor. Hayırlısı...

arkadaşlar benim öğrendiğim üzere şuan temmuzun son haftası gönderilen raporlar eskişehir vergi dairesine gelmiş benim ağustos 8 de gitti tahminin 20-25 kasım gibi gelir diyorum inşallah.. gelsede emekliliğe başvursak :)

8 temmuzda verdim direk Ankaraya hala kurulda diyor. 5 gün sonunda uzun aramalar sonunda ulaşabildim..

Hangi numaradan ulastiniz ben ulasamiyorum

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamünaleyküm arkadaşlar kalp ve tansiyon dan 50 böbrek proteinüri den 40 aldım toplam 66 çıktı kuruldan vergi indirimi süresiz çıkarmı benim 3 ay oldu hala Bi ses yok ankara dan telefonlarıda hiç açımıyorlar ::(

Djkirpi

03124153217 ve 18'den ulasabilirsiniz..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Djkirpi
BoraBalli

Ben bugün 18'den ulaştım ama 5 gündür farklı saatlerde uzun süre arıyorum. Ulaşmak çok zor.

Selam benimde temmu31 de gitti hala haber yok Ankara'ya ulaşamıyorum evis aktif mi acaba bilgisi olan var mı

@İsmail1710

Muhtelemen tahmini tarihi bu ayın 20-25 i olur. Şehir bölge ayrımı yapılır mı bilmiyorum ama zannetmiyorum çıkanları toplayıp yolluyorlardır.

Bir arkadaşımın temmuz 18'inde ankaraya varan evrağı eylül ayının ilk haftası onaylanıp 15 gün sonra vergi dairesinden indirim yazısını aldığını biliyorum. Şimdi burada arkadaşların temmuz ayı başında gönderilen evraklarının nasıl olurda sonuçlanmadığına pek anlam veremiyorum. Umarım herkez bir an önce hayırlı sonuçlar alır.

HakanEs26

Ben yıl başına kadar anca gelir diye tahmin ediyorum 2019 bulacak bu gidişle kimse onaylandı diye yazmiyor

İsmail1710

Benim günüm ocak sonunda doluyor acelem yok açıkcası ama gelse başvurumu yapıp gerekirse askerliği borçlanıcam. Hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin diyelim..

Benim 6900 gunum 19 sene hizmetim var geldigi an emeklilik icin basvurcam ama tek suphem sureli veya suresiz durumu allah askina yakin zamanda ankaradan raporu gelen yokmu sureli gonderip suresiz olan felan

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aradğımız tüm numaralarda söylenen tek şey '' Çok Yoğunluk Var O Yüzden Evraklar Geç Sonuçlanıyor. 3 - 3.5 ay içerisinde iş yerlerinize yolluyoruz '' diyolar. Bazılarımızın şansına erken gelebiliyor.

arkadaşlar merhaba ;
bugün telefon ile ankara sağlık kuruluna ulaştım.
raporumu 05.09.2018 tarihinde istanbul vatan caddesindeki vergi dairesine teslim etmiştim.
evisste 19.09.2018 tarihinde rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor dedi.
bugün verilen cevap raporunu bizde şu an ulaşmış görünüyor ancak biz daha ağustos raporlarına bakıyoruz eylül raporları 2 ayı bulur.

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisi olan varsa cevaplarsa,09/08/2018 tarihinde ankaraya ulaşmış başvurum.Evisten kontrol edip aynı zamanda ankarayı aramaya devam ediyorum,tabii ulaşabildiğim kadarı ile.Merak ettiğim ankara onaylar onaylamaz evise ekrana düşüyor mu yoksa bağlı olduğumuz vergi dairesine gelincemi evis ekrana düşüyor.

Şükürler olsun raporum gittiği gibi onaylanmış 15 gün sonra iş yerine geleceği söylendi raporun Ankara'ya gidiş tarihi temmuz 31 Allah herkesin işini rast getirsin

ben artık aramıyorum her aradığımda aynı şeyi söylüyorlar..

Ankaraya Çok uğraştım Ulaşmaya - Bugun ancak Ulaşabildim
0312 415 32 03 den Ulaştım Zar - Zor

Son düzenleme:
Bende 8 Ağustos ta kontrol muayenesi ile sgk gönderdi yone kadar sürer acaba

24 Temmuzda vergi dairesine teslim etmiştim, 8 kasımda onaylanmış, bu gün (13 kasım) iş yerine geldi. Darısı bekleyenlerin başına. OSAS, HT ve Hipertansif retinopati'den %48 raporla girdi %48 olarak çıktı.

Agustos 15 de giden %80 raporum bugün aynen gittiği gibi onaylanmış. Darısı bekleyen herkese.

Üst Alt