Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar bende emeklilik kagidimi aldim ama halen cikisimi almadigimdan emeklilige basvurmadim ama sunu ogrendimki 2018de basvurdak daha avantaj sagliyormus. Ben sirketimle su sekilde anlasicam galiba ben calismaya devam edicem ama emekli olarak sadece sirketim tazminat vermicek protokol imzalicaz kurumsal firma oldugumuzdan tazminat odemesi yapildiktan sonra calistirma olmuyormus sonicta cikis yapicam tekrar ise alacaklar sanirsam ama ek protokolle alakali tahminim bile yok nasil olur veya yapilir bu tarz bir anlasma yapan varmi pazartesi anlasmayi yapip cikis alip emekli olmak icin basvurcam.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2018 de mi 2019 da mı emekliliğe başvurmak avantajlı...

2018 de mi 2019 da mı emekliliğe başvurmak avantajlı...
2018 bence bir yazi var onu paylasiyorum okuyun karar verin
803cdab2c10ad7a2d039b7ed39954330.jpg

Djkirpi

Bildiğim kadarı ile farketmiyor çünkü bağlanacak olan emekli aylığına enflasyon oranında artıyor ayrıca çalıştığınız işyerinde kıdeminiz varsa oda zamlanacak ve vergi sıfırlandığı ı için ( ilyeriniz ihbar tazminatı veriyor ise) buda gelir vergisine girmeyecek değerlendirmek lazım iyi araştırıp hayırlı olsun size emekliliğiniz

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekim 25 'de ankaraya gitti raporum halen komisyonda
ne zaman belli olacak acaba?

Fatih5858
Walla benim Eylül 20 de gitti ankaraya daha cevap gelmedi

Fatih5858

ben 27 agustos gibi teslim.ettim,Ankaraya 06 Eylul de ulasti,halen komisyonda..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eylül teslim edilen raporlara baktıklarını söylediler senin evrak neden gecikmiş anlamadım BoraBalli

Fatih5858

bilemiyorum,gecen hafta halen kurulda dendi,sabirsizlikla bekliyorum.

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi geceler raporum yırmı gun oldu ankaraya gideli sonuc ne zaman gelir bide raporlarda dusurme yapılıyormu

iyi geceler raporum yırmı gun oldu ankaraya gideli sonuc ne zaman gelir bide raporlarda dusurme yapılıyormu
En az 3- 3.5 arası zaman da gelir düşme raporundaki teşhislere, rahatsızlıklarına bağlı kardeşim hayırlısı olsun

jackal75]

Bu verdiğiniz adres sgk başvurusundan sonra devreye girer ankaradan rapor onayını göstermez

Şaka gibi bikaç dakika önce anca ulaşabildim sistemlerinde arıza varmış bakamıyorlarmış sonuçlara ...

Djkirpi

Bugün sgk ya gittim memur bitane dayı ocak 28 de günün doluyo ocağı bitir öyle gel dedi ?

Şubatta versem martta maaşı alıcam sanırım ?

Arkadaşlar bugün evise onay yazısı çok şükür düştü bekleyen arkadaşların darısı başına süreci paylaşmak istedim hem sizler de fikir sagibi olun
17.09.2018 vergi dairesi teslim
20.09.2018 Ankara Sağlık kuruluna varış
14.12.2018 telefondan sonucu öğrendim
21.12.2018 vergi dairesine evraklar geldi
24.12.2018 eviste gözükmeye başladı ve iş yerime bildirim yapıldı

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin süreç biraz uzun sabır gerektiriyor Allah yardımcınız olsun.....

HakanEs26

Hakan yine güzel bir takvim 2019 Ocak ayı 31 çekiyor.
Böylece sen emeklilik dilekçeni verebilmen için üç gün daha
Vaktin var bu sayede Şubat ayına maaşın işlemeye başlar, bir ay daha kazancın olur.
Aksi taktirde Şubat ayında yapacağın baş vuru ayın hangi günü olursa olsun Mart ayında
Maaşın işleyecek anlamına geliyor.
Senin adına güzel bir Ocak ayı olacak son üç günü kaçırma.

Evet arkadaslar bende sgk ya basvurumu yaptim tahsis numarami aldim sirketimle mutabakat imzalayip dun cikisimi aldim bugun emekli olarak girisimi yaptilar 2018 de enflasyon yuksek oldugundan 2018 in son gunlerinde basvurabildim bakalim nasil bir etki yapacak bekleyen herkesin en kisa zamanda cozulmesi dilegiyle tahminimce subat 19 da ilk maasimi alirim allahin izniyle

29 Ocakta Evraklarımı götüreyim o zaman ben yoksa dediğin gibi çok geçe kalırım ben..

Sağol bilgi için @Strabon

hunter41565 raporu ne zaman vermiştiniz ? kaç ay sürdü ve hangi numara ile ulaştınız ? evise girdiğimde maliye bakanlığına yazı gönderildi cevap bekleniyor olarak görünüyor 3 ay oldu hala aynı? çok soru sordum ama kusura bakmayın :)

OguzZ'

20 Eylül de ankaraya ulaştı dün işyerinde 24.12.2018 de geldi 3.5 ay sürdü 0312 41532 18 den ulaştım ama düşürmesi çok zor sürekli aramanız lazım ben günde 300- 400 aramaları gördüm inşallah kısa zamanda gelir

Raporum onaylanmış. Aradım az önce ulaşım kesinti olmadan onaylandığını söyledi telefondaki bey. Ancak 10 günü bulur göndermemiz sonrasında istanbul vergi dairesini arayıp sorun dedi. Çünkü sonrasında işlemeleri bazen 1,5 ayı bulabiliyor dedi. Sistem power :)

19 Eylül'de Ankara'ya ulaşan başvurum nihayet bugün olumlu bir şekilde sonuçlandı. %55 ve 2 yıl süreli giden raporum, % 55 ve süresiz olarak onaylanmış.

Darısı bekleyenlerin başına..

Bugün Ankara ya ulaştığımda 25 Eylül de Ankara ya ulaşan evraklarımın hala kurulda olduğunu öğrendim

Knopfler selamlar hayırlı olsun raporun süreli 2 sene dedin dimi? Bir tane rahatsızlıktan mı yoksa birkaç rahatsızlıktan mı aldın raporunu
benimde %63 raporum 25 ekimde gönderdim ankaraya, 1 yıl süreli %50 kronik rahatsızlık %25 pskiyatri sonrasında %63 olarak hastane onayladı.Merak ediyorum benimde süresiz olur mu olursa çok sevinirim.Sanırım ocak ortası belli olacak ekim ayındaki dosyalar komisyonda dediler.

Son düzenleme:
bende bugun sonucu ogrendim 3 yil sureli giden raporum suresiz sekilde onaylanmis 32 gozden 25 de psikiyatriden almistim sukur suresiz onaylanmis darisi bekleyenlerin basina

Üst Alt