Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben aslen karadeniz iyim çenesi düşük gibi gorunuyorumdur sayfaya yazarken aklımda ne geçiyorsa soru yada cevap öle yazdım herşeyi yani paylaşarak kimseye resmi bir soru sormadım resmi cevapta beklemedim yani burda yazdığı mi herşeye seven sevmeyen ben burda itici görünebilir im ama şu bir gerçek tarzım dışına çıkabilirim farklı bir insan olabilirim resmi kamu kuruluşuna isinamadim gelen egoist ülkede milyonlarca genç var adam belinde kemer tutmuyor 60 yaşında kamuda meta olcak yani bu gemide kamu var arkadaşlar biz balıklara yemiz

Beni anlatmışsın 35tm35 seni anlıyorum Rabbim bundan sonrasını güzel etsin senin ve hepimizin kalan günlerini güzel sağlıklı geçirmeyi nasip etsin

Arkadaşlar ankara kuruldan çıkmış denilen raporum için vergi indirimi aldigimizi soyluyolarmi yoksa evis ten mi takip edin diyolar telefon edince

arkadasım herhangi bi bilgi vermiyolar sadece kuruldan cıkıp cıkmadıgıyla alakalı bilgi alabilirsin oda sanslıysan malesef

ilknur ankaraya raporum 24 aralıkta gitmis

Ankaraya 28 ekimde giden raporum hala gelecek
Çok şeyler dönüyor Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Famel siz evrağınızı bence takip edin çoktan çıkması lazımdı ya eksik evrak bilgisi gelecek yada evrağınız çoktan gelmiş olması lazım

Bir vergi indirimi bu teknoloji ortamında 4ay da sonuçlanması tam bir fiyasko insanlari mağdur etmenin ne anlamı var.dijital ortamda başvuruda bulunuyoruz.sonuçlandıktan sonra evragimiz ankaradan1ayda posta yla geliyo ben gün içinde gidip alsam daha kolay zahmet oluyor ankaraya yanlışmıyım sayın forum sakinleri

famel

benimde seninle ayni tarihlerde gitti emekli maasimi bile alicam hayirlisiyla senin neden bukadar uzun surmus cok ilginc bence vergi dairesine basvur belki bi sonuc cikar

Evraklari gelenlere hayirli olsun bekleyenlerde allah sabir versin unutmayinki bigli paylaştikca guzeldir

Bugün Ankara yı arayıp ulaşabilen arkadaşlar hangi gündelermiş paylaşabilirlermi.Ben ulaşamadım hergün arıyorum....

Kasım ayında rapor verip şubat sonu ankaradan cevabı istanbula gelip alabilen varmi benim 1 hafta bitti istanbul da rapor

aralıkmı ocak mı ??? arıyorum açan yok arkadaş ...

Arkadaşlar aldigim raporda kullanim amaci işaretli degildi yeni yunetmelige göremi hazir landi sizce? Birde ankaraya arayanlar yazarsa hangi ayda olduklarini sorsunlar

River plate

Kesinlikle katılıyorum size..devlet meselesi değil ki rapora göre vereceksin vergi oranını yada vermiyeceksin eksik varsada tamamlansın dersiniz..bir maile bakaıyor ama artık sistem nasıl dönüyorsa bekliyoz işte..

Kullanım amacı işaretli olması önemli değil önemli olan rapor oranı bu raporları sekreter yazıcılar hazırladıkları için otomotik formatta kafalarına göre kullanım amacı yerlerini işaretliyorlar

Rapor hakem hastanesi itiraz dan dolayi bakalim 40la gitti ankaraya tabi 45 balthazarla 40 oldu

27 Kasımda %66 gönderdiğim raporumu gelir idaresi başkanlığı merkez hakem kurulu tarafından % 58 olarak onaylamış bu neden oluyor artık isyan ediyorum ya ya daha 2018 4 ayda aldım raporumu zaten oranlar belli baltazar formülüne göre hesaplanıp %66 verdi hastane ya bu doktorlar bizi fiziken muayene edip kurulda ona göre puan veriyorlar gelir idaresi başkanlığının merkez hakem kurulu bizi inceliyormu görüyormu,ne yaşadığımızı biliyormu ben artık pes diyorum yuh diyorum bu resmen hak yemek gasp etmek yazıktır günahtır ya insanları uğraştırıyorlar şimdi git itiraz et birdaha rapor al onu yolla o onaylansın bilmem ne belki de 1 yıl önce verdikleri oranı dahada düşürecekler bunların işini anlamanın imkanı yok bu iş böyle gitmez o zaman engelliler gitsin merkez hakem kurulundan ankaradan rapor alsın hastanelere neden gidiyoruz.

TALUSAHM

sizin rapor gelmiş ne mutlu 21 kasımda gönderilen rapor henüz sonuçlanmadı düşünün.. bu ne yavaş işleyiş

onaylansa ne olur hastane %66 veriyor rapor ankaraya gidince kesin düşüyor yazıktır günahtır adalet hak hukuk nerede ya ayıp ya kafasına göre nasıl veriyorlar nasıl düşürüyorlar vallahi ahlaksızlık olarak görüyorum bu durumu.

Ilknur2010

geçen iki hafta önce vergi dairesine ulaştım orda ki bir hanım efendi soylemisti yalnız bir tane hanımefendi diyorum diyerleri hep sallıyor erkek yada bayan :))

Kalkıp Ankara'ya gitsem acaba bu işleyiş hakkında bir bilgi alabilirmiyim acaba? biz ocak ayına başladılar başlıyacaklar derken 28 ekim raporları sonuçlanmamış kasım sonuçlanmamış aralık sonuçlanmaya başlamış acaba bu ekim yada kasım ayında sonuçlanmayan arkadaşların eksik evrak durumları mı var oran düşürülerek iptal raporlar mı? hiç bir şey anlamadım anlayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?

Üst Alt