Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ilknur rapor bilgisini nerden aldın paylasman mümkünmü?

ay sonu gitmeyi düsünüyorum vatan caddesine bilgi almaya calısırım sizin icinde

rist53
Istanbul vergi dairesini aradim.ordan öğrendim. 17 gün sonunda

Tesekkur ederim herkese

Kederli303
Sağol arkadasim.ne zaman gideyim almaya raporumu.sen nasil aldin

İlknur tebrik ederim gözün aydın allah yolunu açık etsin arkadaşım sevindim inşallah sayfayı takip eden tüm arkadaşlarda sevincini yaşar asker gibiyiz şafak say babam say hayırlısı olsun herkes icin

Ssk emeklilikte evis takibi sonucu vergi indirimi gibi takip ediliyor yazışma msjlari geliyor evis sonrasında müdürlük sanırsam e devlete giriş yapiyor

35tm35
1 senedir uğraşıyorum resmen vergi indirimini alabilmek icin.nedense o kadar sevinemedim cok bekledim oyuzden galiba

Kederli303
Sence ne zaman düser evise cok bekler miyim daha

Sevinç kursağımızda kalmasın sen sevin hayırlı uğurlu olsun dua edelim darda sıkıntıda olana inşallah herkesin nasibi kısmeti tez zamanda gelir hayırlısı sevinmek hakkın herkes sevinsin arkadaş lar hak ediyorsunuz inanın benim şirkette 100 üzerinde engelli var iş dağılımı adaletsiz ekip lideri adaletsiz yani pskloji si ağır ortamda çalışıp hak eden tüm engelli kardeşlerim ana sütü gibi helal kazıyor ekmeğimizi ....

Ilknur2010 hadi gözun aydin hayirli olsun bakalim bizimki nasil gelcek rapor

Teaekkurler arkadaslar.sizinki de biran önce sizlerde mutlu sona ulasirsiniz insalllah

@24 nisan

Merhaba
1. yatış zaten hastalığınızı teşhis etmek içindir. Eğerki raporunuzu üniversite yada devlet hastanesinden aldıysanız ahi değerinize göre + %35 oran verirler. Doktorlar 2. yatış raporuna bakmazlar zaten.
2 yatış size verilecek olan cihaza girilecek değerlerle ilgili.Yaptırmanızda fayda var.

ilknur2010
slm. hayirli olsun. ankaradan raporum suresiz geldi diyorsunuz? raporunuzmu süresiz yoksa engelli indirimi yazinizmi süresiz? ankaradan iki adet evrak geliyor. yazi ve eki onayli raporunuz.

Merhabalar herkese istanbul vd 23.11.2018 ve12 12 2018 taribinde ankara ya gonderildi...hala beklemekteyim

Ilknur2010

Öncelikle hayırlı olsun siz artık rahatlamışsınızdır bekleme stresinden kurtulduldunuz darısı bizlere.Ankara da aralık 13de vergi dairesine verdim,17 aralıkta maliyeye ulaşmış ama hala bekliyoruz...

Teaekkur ederim canim .darısı senin ve bütün bekleyen arkadaslarimin basina

ilknur raporla alakalı bilgi aldıgın telefon numarasını paylasman mümkünmü ?

arkadaşlar bu hafta ankarayı arayan varmı hangi aydaymışlar bilgisi olan varmı

rist53

0212 453 83 35.siz iki hafta kadar sonra bu numarayi arayin raporunuz an a gider istanbula size bilgi verirler arkadasim

ilknur tesekkür ederim

arkadaslar selamlar bi sessizlik var burda

Üst Alt