Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benim anladığım; yüksek oranlı raporlar öncelikli. Ama bunu konuştuğum memur çok ta bilgi sahibi değil bence. Bi yorum yaptı bence sadece.

Merkez sağlık kurumu vergi dairenize vergi indirimi cevabınız geldiğinde bunu işleme koyduğu anda eviss te gözüküyor

Biz ne yaparsak yapalım, sistem kendi bildiği gibi işliyor. SABIR

Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar 😊 Arkadaşlar geç olsun güç olmasın benim raporum sürekli ve %42 (kalp delik ameliyat ve uyku abnesi) ben oranımın düşmesinden çekiniyorum bu konuda bilgisi olan var mı? Umarım hepimiz beklentilerimizin sonucunu bir an evvel ve olumlu alabiliriz, hayırlı günler dilerim 😊😊

Umityalcin
Geçmiş olsun kardeş. Eksik evrak derken bizleride bilgilendirirsen memnun oluruz. Sonuçta tecrübeler paylaşıldıkça sorunlar azalacak. En azından bizlerde böyle durumlarda evrakları tam teslim edilmesini isteriz.

01.01.20019 maliye ye gönderildi yazıyor eviste ne zaman cevap verilir .bilgisi olan varmı

Arkadaş lar birAz önce aradım 18ocakta varılan raporum için daha aralık bitmedi nisan ortasında tekrar arayın dediler. nisan sonu ancak çıkar kuruldan tahminim

turkuazist

Doktor muayene esnasında bilgisayara yazdıkları bulgular,tedavi şekli kullanılan ilaçlar vs o yazdıklarını ve çekilen emg,eeg,film kan sonuçları ve ilaç raporunu üst yazıyla istiyorlar....

River plate

Ne aralık mış arkadaşş bir bitiremediler..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24 Aralık Ankaraya gidiş İzmir den Bende aradım şimdi işlem devam ediyor dediler Kasım Aralık Ocak karışık gidiyor muş haftaya tekrar arayın dediler nasıl bir sistem le bakılıyor anlamış değilim 🙈🙈🙈🙈

20 aralık bursa dan anlaraya raporum kurula girmiş, herkes için hayırlısı

Arkadaslar en sonunda vergi dairesinden yazimi alip sgk ya emelilik icin basvurumu yaptim.bekleyen herkese rabbim nasip etsin insaallah

Hayırlısı olsun inşallah rabbim bizlere de sabır versın çok amin 🙏😁😁😁

Bugün 0312 4153597 aradım kuruldan yazım çıkmış ama sonuç söylemedi. Bir hafta beklemeden nereden sonucu öğrenebilirim. Ankaradayım direk gitsem söylüyorlar mı? bu arada benim yazım 21 Aralık ta kurula gitmişti.

Biraz önce aradım raporu Samsun vergi dairesine 25/01/2019 da teslim ettim kurulda sıradaymış

Allaha şükürler olsun kurula giren %48 süresiz raporum onaylanmış. Klingbeil arkadaşın verdiği numaradan söylediler. İnşallah herkesin dileği yerine gelir ve raporu onaylanır. Bugün benim doğum günümdü :) en güzel hediyeyi aldım. Herkese hayırlı hafta sonları.

abostan

Hayırlısı olsun adınıza sevindim ilk Vergi dairesine heyet raporu tesliminizde hangi evraklar verildi acaba?

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] hayırlı olsun iknur hanım darısı bizlere

Üst Alt