Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben 11 aralikta, esim 13 aralikta saglik kuruluna girdik ve raporlarimizi 15 aralikta aldik. Esimin evraklari Ankaraya 25 aralikta ulasmis, benim ise 3 Ocakta.
Esime henuz kurulda gorunuyor, cuma arayin demisler. Banada 15 gun sonra dediler. Aralik bitmemis ama ocak baslamis. Bu ne yaman celiski boyle😢😢😢

Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller benim şükür gelmiş maaşım bağlanmış tekrar kontrol olup olmadığını bilmiyorum zaten bu 3cü kontroldü heyet günüm 23 ocaktı Ankara'ya 11şubattı ve şükür maaşım bağlandı bu ay almadığım maaşlarıda birlikte alacağım inşallah bilgi amaçlı yazıyorum Allah herkese sabır ve hayırlı haberler versin inşallah

selamlar arkadaslar. 18 aralik muracaat tarihimdi. bu sabah itibariyle raporum oran dusurulmeden aynen geldi. 18 aralik kuruldan cikis tarihi 19 mart bilginiz olsun. bu defter de boylelikle kapanmis oldu. herkese bol sabirlar.

Sümer35

İnşallah sümer 35 maaşım ne kadar olduğunu daha göremiyorum ama en son 1320tl di şimdi ne kadar olur bilmiyorum ama 15 gün sonra oda gözükür e devlet te hayırlısıyla inşallah hepimiz için hayırlısı

Henüz haberim gelmedi tahmini nisan sonu gibi [emoji4] güzel dilekleriniz için tesekkür ederim [emoji122]

Slm arkadaşlar hayırlı kandiller hayırlı olsun kaya poyraz

Aralık bitti mi haberi olan varmı

Miko34

Bilmiyorum ama zannedersem karışık bakılıyor bu arada teşekkürler darısı sizin başınıza hayırlısıyla

Miko34

Sizinkide bizimkiyle aynı zamanda gelir zannedersem 7 ocak başvuru 9 ocak ankaraya varış dün aradığımda heyette görünüyor şu benimki

Anlasılmıyan nedir anlamadım ankaraya gidis tarihi 14 aralık olan raporum daha sonuclanmamıs kurulda cevabı verildi

Ozaman benim evrakım bakılmadan ocak ayına bakmaya baslamıslar demekkı herkes tarihlerini paylasırsa bizlerde bilgi sahibi oluruz

26 aralikta ankaraya varis tarihi bugun aradim ve aldigim cevap kuruldaymis aralik bitmeden ocak ayi nasil baslamiş karişikmi bakiliyor acaba

Ferit1978

Aynen karışık bakılıyor benim 23 ocaktı sonuçlandı ve emekli maaşım bağlanmış benim 3cü kontrolümdü bu şükürler olsun darısı size inşallah

Gerçek,şu ki benim gibi ocak raporları kurula başladı hadi hayırlısı

@Umityalçın Benden istenen evraklar ilaç nöbet sayısı kan tahlilleri EEG istendi 13/1/2019 eksik evrak olarak geldi 25/2/2018 sağlık kuruluna girdim 8/3/2019 Ankara’ya gönderildi bugün aradım kurulda dendi

Ilknur2010 İnşallah arkadaşım uzun yorucu yıpratıcı bir süreç beklemek çok zor belirsizlik daha da kötü Herkesin işi bu hayırlı geceler hürmetine bir an önce olur.
abostan sağolun.Ankara içi olduğundan kısa sürede olur.Ankara'daki arkadaşlar daha iyi bilirler
Ranger76 Amin teşekkür ederim .Sağolun Bilgi veren emeği geçen herkese teşekkürler

24 Aralık Ankaraya gidiş İzmir den Bende aradım bugün kurulda sırada beklıyor cuma günü tekrar ara dediler

Ertugrul Aydın

Bendende emg,ilaç raporu ve doktorun yazdığı tanıların,şikayetlerin yazıldığı bilgiyi istedi ama hastane daha göndermedi hala vergi dairesine.Siz tekrarmı hastanede kurula girdiniz o niye anlamadım...

Herkese Günaydın 😊 04 Nisan yani yarın benim doğum günüm bari doğum günü hediyesi olarak 03 ocakta başvuru 08 ocakta maliyeye giden %42 olan raporum aynen onaylanıp olumlu sonuçlanır. Umarım oranlar değişmez.. Herkesin en kısa sürede olumlu cevaplar almasını ümşte diyorum inşallah 🙏

Günaydın arkadaşlar bugün saat 10 gibi aradım 20 aralıkta ankaraya ulaşan raporum halen kurulda sıra bekliyormuş cuma bir daha aramamızı söylediler Allah herkese sabır versin

Baybecerikli;
mutlu , huzurlu , sağlık dolu yaşlar...

Umityalcin

Ertugrul Aydın arkadaşımızın başınada gelmiş bu eksik evrak davasıda arkadaş kurula girdim diyor neden tekrar kurula girer eksik evraktan böylemi oluyor, başından geçen arkadaşlar paylaşırsa birbirimize yol göstermiş oluruz...

Üst Alt