Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selamun aleyküm bir sorum olacak arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Sgk girişim 1994 7082 günüm var bugün emekli olsam ne kadar aylık alırım diye sorgulattığımda çıkan rakamı mı alıcaz nasıp olursa yoksa rakam, düşer mi 🙄🤔

Rapor oranı %46 3yıl süreli bu arada

Sümer 35 engelli olarak vergi indirimi alırsan maaşın o çıkan rakamdan yüksek bağlanacak engellilerin aylık bağlanma oranları diğer emeklilere göre daha yüksek

Merhaba arkadaşlar ben heyet raporu aldım 13.07.2018 de küçük sorunlar çıktı hallettim sonra raporum 04.12.2018 de ankara ya gönderildi ama hala bir cevap alamadım ankara ya ulaşamıyorum telefonları açmıyorlar yapabileceğim başka birşey varmı yoksa beklicemmi?

eeg1903 Merhabalar bu numarayı deneyın ben bu numarayı her aradığımda açıyorlar burdan bilgi alabilirsiniz 0312 415 35 97

Yarın kurul var inş tüm bekleyenler güzel haberler alırlar alanlar buradan paylaşırsa sevinirim

Hayırlısı ben dahil bekleyen herkesin gönlüne göre versin rabbim hayırlı haberler alırız inşallah 🙏

Slm arkadaşlar hayırlı haberler alırız inşallah rabbim herkeze yardım eder inşallah

Sümer35 engelli olarak vergi indirimi alırsan maaşın o çıkan rakamdan yüksek bağlanacak engellilerin aylık bağlanma oranları diğer emeklilere göre daha yüksek. Bu nekadarlik bir oran oynama peki

[FONT=sans-serif]Vergi dairesine geçen cuma günü başvuruda bulundum.
Evis sisteminde bilgilerimi girdiğimde boş geliyor.Sizlerde durum nasıl?[/FONT]

Artık ocak ayı raporları sonuçlansın istiyoruz

Abdul1970 yatan prime ve gününe göre etkisi oluyo

Çünkü bakmakla yükümlü eş ve çocuklarda etkiliyor maaş baglanirkeb

Herkese merhaba. 25 Aralık’ta ank ulaşan raporum 8 Nisan itibariyle olumlu olarak sonuçlanmış. Bekleyen herkesin raporu en kısa sürede sonuçlanır inşallah.

Önemli olan kuruldan çıkması gerisi vergi dairemizle gidip evragimizi alıp sgk ya başvurmak

Herkese çok teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallah en kısa sürede . ersin 03124153218 tlf öğrendim

Haftanın Hergünü Bakmıyor Mu Heyet Yoksa Sadece Belli Günler Mi Bakılıyor Bilgisi Olan Varmıdır.

O Zaman Yandık 11 Ocak Ankaraya Varışı Evraklarımın Daha Çok Bekleriz Desenize Tşkler Bilgi İçin

ibrahimhuzeyfe

Benim 16 ocak nisan sonu mayıs başına yada mayıs sonu kadar çıkar desemde hergün beklediğimiz için maalesef sanki inada uzuyor..[emoji87][emoji86][emoji85] çok kötü bir durum hepimiz için..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimki toplam 25 gün sürdü emeklilik basvurusu yaptım oda sonuclandı umutsuz olma cıkar yakında

Salı ve perşembe bakılıktır diye biliyorum.
SAVCI3 emeklilik müracaatinizdan ne kadar sürede tamamlandı

Üst Alt