Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sen vakit kaybetme günün ve yasin tamamsa bir işyerinden müracaat et vergi indirimini al kenarda dursun prim ilerde dolarsa bizim gibi bekleme

Hastahane raporu 22.03.2019 itibarıyla yüzde 58 olarak vergi dairesine göndermişti, Bugün vergi dairesine gittim Nisan 1 de Ankara ya göndermişler, 4 4.5 ay sürer diyorlar dedim en başta dediniz onu, 3 ay sürdü bu aşama hala 4 ay diyorsun dedim, yapacak birşey yok bekliyeceksin dediler. Bekliyeceğiz artık

Vergibindirimine başvurup ondan sonra işten çıkabilirsin daha sonra işyerinin bağlı olduğu vergi dairesinden kendin takip edebilirsin
Nizamettin55 eksik evrakmi seninki hastane gönderiyorsa ankaraya

Aynenn sonradan öğrendim böyle emekli hakkım olduğunu deneyeyim dedim hatta çalışmıyordum çok şükür ihtiyacımda yok ama işe girdim sırf kalan günlerimi tamamlayayım diye [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigorta primin doldumu bari hiç olmazsa eksik evrak gelse bile sadece o hastalıktan dolayı heyete gireceksin

River plate yok hastahane vergi dairesine gönderdi vergi daireside ankara ya yolladı prosedür bu zaten

Orduda yaptım işlemleri vergi dairesi telefon numarası verdi 4ay sonra ararsın dedi

Bir aksilik çıkmazsa ağustos ayına anca olur herhalde

Sigorta primin doldumu bari hiç olmazsa eksik evrak gelse bile sadece o hastalıktan dolayı heyete gireceksin
45 oranla 3920 güne az kaldı ssk giriş 96 ..
Ugraş dur [emoji87][emoji86][emoji85] tam çok saol..inşallah aksilikler olmaz

Nizamettin55 ne zaman ankaraya varmış evrağın.benim ki ocak18de ankaraya varmış bugun aradim kurul da dediler ama bi ay sonuna doğru anca çıkar diyolar 4ay î buluyo

45 oranla 3920 güne az kaldı ssk giriş 96 ..
Ugraş dur [emoji87][emoji86][emoji85] tam çok saol..inşallah aksilikler olmaz

Anladım benimde 96 başlangıç ben 1979 doğumluyum. Benim 97 den itibaren geçerliymiş prim gün sayım 4515

Nizamettin55 ne zaman ankaraya varmış evrağın.benim ki ocak18de ankaraya varmış bugun aradim kurul da dediler ama bi ay sonuna doğru anca çıkar diyolar 4ay î buluyo
Ya arkadaşş neymişte bu kadar sürüyor allahın aşkına..
Salı ve perşembe kurul toplanıyor ve baktıkları kaç tane rapordur ki toplamdaki halen 3 5 aydır cevap gelemiyor yazık günah insanlara.. biranönce söylesinlerde bizde işimize bakalım eksik gedik varsa tamamlayalım ..
Offf bu şekerimi stres cıkarıyor en çok..

1982doğumluyum sigorta girişi 99 prim4612suan.Vergi indirimini aldığım gün emekliyim sürekli 42raporumun sonucunu bekliyo bakalım ne çıkacak bu ay içinde çıkar dedi bugün aradığımda

Herkesin işi hayırlısıyla bitsin inş
denizim.benim anlamadığım insanlar vergi indiriminin nasıl basvurulacagini bilmiyor zaten.evrakını senden teslim alan memur nasıl kabul ediyor anlamıyorum bu böyle oluyo diye neden uyarmıyor kafayı yedircekler insanlara

Kimlere denk geliyo yaa şans â yasiyoz haa

River plate ne zaman varmış evrak bilmiyorum sadece Nisan 1 de gönderdiğini söyledi memur seninki yakındır gelmesi

1inde gönderdiysen üzerine,,3,5, 4ay koy.benim is arkasimin cevabi3ay24,günde vergi dairesine geldi

İnsanlara adam gibi cevap vermiyorlar birde tel no alıyorlar benim derece vermeyecek diye kan tahlili yapmadım öyle heyete vermiştim 2 ay hastahane kurulunda evrak beklemiş araştırmasam orda kalır çok beklerdim bir daha tahlil yaptırdım doktora sonlandırdım öyle kurula teslim ettimde maliyeye yolladılar

İşte 4 ay hiç sorma dediler 😀

Uyku apnesı %35 hipertansiyon%20 psikiyatri%10 baltazaara gore %53 giden rapor %35 e dusmus

Verilen oranların özürlülük ölçütüyle uyuşuyormu ilk önce ona bakın eğer tanılarla verilen oranlar ölçütle uyuşuyorsa mahkemeye verin,aksi ise il sağlığa itiraz edip tekrar rapor alın neden bunları yazdım size benim 59luk raporum 32 ile geldi sebebide verilen oranın ölçütle uyuşmaması, boynumuzu büktük kabül ettik tekrar rapor aldım gönderdim bu seferde eksik evrak diye geri geldi şuan hastanenin göndermesini bekliyoruz,bilginize...

Ben 1965 doğumluyum 4077 günüm var evrak gelince nasipse emekli olacağız

Aynı hastalığa birden fazla doktor oran vermişse birini saymıyor lar bende balthazar a göre 64 oluyordu 58 çıktı

River plate

Hayırlı olur sonuç inşallah..
İşte diyprum deki arkadaş rapor eksik şu bu lazımdı felan de ne diye alıyon gecerli diyon bu rapor bizde seviniyoz iniallah günleri doşdurayım bitsin bu mesele derken en baia dönmek zor geliyor..
Sabır sabırr..[emoji2969] diliyorum herkesee

Nizamettin55 senin yaş bayağı var abi bu zamana kadar normal olarak olamadinmi abi bizim gibi uğraşıyorsun bak

Aceleden kelimeleri yalnış yazmışım kusura bakmayın arkadaşlar..

denizmm işimiz önce allah â sonra şans â kalmış durumda cahil memurların yüzünden aylarca bekliyoruz

Yazık bize bu kadar neden bekletiliyoruz anlamıyorum.Devletin diplomalı doktorlarının hazırladığı raporun neyi kontrol ediliyor aklım fikrim almıyor. Madem güvenmiyorsun, sağlık raporlarının heyet kurullarını vergi dairende düzenle insanlar bu kadar mağdur olmasın.Yurtdışında bu işler nasıl ,bilen varsa rica ediyorum anlatsın.Bizimki gibi saçma bir sistem, eminim ki kimsede yoktur.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vergi dairesine başvuru yapılması için gerekli evraklar ve süreci bize insan gibi anlatsalar yada bi broşür verseler bilgi sahibi olsak herşey daha kolay olacak. Olayın doktor kismini atlatiyoz bürokrasiye takiliyoz.illa bi aksilik cikiyo ya düzenlemeler değişir ya yurutmelik ya başhekim yani hep bi yokuş çıkmaktan kinaa geldi

Merhaba arkadaşlar görüyorum herkes evrak aşamalarını takip edebiliyor ben vergi dairesi internet sitesinden sadece ilk imzladığım başvuru evrakının görselini görebiliyorum evis tende sorguladığımda kayıt yok diyor acaba hastahaneden evrakım vergi dairesine gönderilmedimi veya vergi dairesi ankaraya göndermedimi sürekli bunları düşünüp stres yapıyorum aşamaları nasıl takip etmem gerekiyor bana sıfırdan anlatabilirmisiniz hemde bilgisi benim gibi yeterli olmayan arkadaşlara yardımcı olursunuz herkese teşekkürler.

Yilmaztur

Doktorların ve maliyenin uyması gereken ve ona göre oran verdikleri devletin belirlediği bir ölçüt var size verilen oranlarla doktorun yazdığı(raporuna) oranlar birbirine uyumluysa ok,değilse ki zaten öyle görünüyor maliye o ölçüte göre değerlendirme yapıyor siz en iyisi itiraz edip tekrar rapor alın,rapor konusunda üniversite hastaneleri işi daha ciddi tutup ölçüte uyuyorlar....

Ocak gönderisine cevap alan varmı?en uzun Aralık sürdü heralde

Nisan ortası na geldik nerdeyse hala Aralık sonu gönderisine cevap alamayanlar var.

Bu hızla giderse Mayıs tan önce Ocak raporları na başlamaya aklar heralde

Benim anlamadığım tüm Türkiye'nin raporlarına niçin Ankara bakıyor insanları bu kadar mağdur ediyorlar enazından 3 büyükşehir raporları kendi ilinde bakılsa tüm şehirlerin 1 ayda raporları sonuçlanır.istanbul İzmir Ankara da büyük maliye birimleri var zaten!

Selam Arkadaşlar 09.04.2019 da (0312)415 3203 numaralı telefonu aradım bu ay ocak ayı raporları bakılıyormuş.telefonu açan kişi şubat ayı bir ay sonra başlıyacak dedi.Herkesin bilgisine.

Slm arkadaşlar aralık dan haber alan varmı ara ara telefonu acmıyorlar

Üst Alt