Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Boreal Suv araç hakkında bilgisi olan var mı?

Müslüm21

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar bu Renault Boreal Suv araçı hakkında bilgisi olan var mı? Bursa’da üretilecek ve ÖTV indirimli satılabileceği söyleniyor ne kadarı doğru acaba

Bursa da üretilecekse indirimli satılır , bana sorarsan almam yakıt tüketimi çok

Türkiye de üretilen diğer otomobiller ötv indirimi ile satılmazken bu niye satılsın. Örneğin duster dacia olarak son satışını yaptığında biz 1130 a almıştık 2023 12. ayı idi sanırım. Renault olarak piyasaya girdiği an fiyatlar uçmuştu. Ne değişti biraz görsellik vs. Tasarımsal olarak evet daha güzel oldu ama o fiyat artışını hakedecek yenilik gelmedi ve Türkiye de üretildiği için özel bir indirim olmadı. Yakıt konusu evet bence de fazla görünüyor ve 1.3 motoru Renault bir çok aracında kullanıyor malum Duster da aynı şekilde 6 ileri otomatik 150 beygir ama bu kadar yakmıyor. Eco modunu kullandığınız sürece dusterın yakıt tüketimi ideal. Ağırlıkları çok abartı oranda fazla değil ama jant 19 a çıkmış bu yüzden mi yoksa veriler mi abartı anlamadım. Yakıt konusunda artık maalesef dizel araçlar üretilmediği ve yeni araçların hibrit vs olarak 1600 kg ları aştığı düşünülürse "Suvlardan" bahsediyorum. Yakıt konusunda çok da tasarruflu bir araç almak pek mümkün olmayacak gibi bundan sonra sanki. Şehir içi çok fazla trafikde olanlar için elektrikli ve hibritler düşünülebilir belki ama şahsen fazla kullanmayanlar için elektrikli araç durduğu yerde aslında bir akü maliyeti çıkarılsa o kadar tasarruflu değil. Ötv indirimi ile kastedilen şey belki engellilerin alabileceği sınıfda yer alacak olması olabilir. Yani ötvsiz olarak engellilerin alabileceği araçlara bir tane daha eklenmiş olur ama genel olarak bir indirim olacağını sanmıyorum.

Üst Alt