Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum kısıtlı. Tertibatlı araç kullanmak kararına itiraz edebilir miyim?

Kodlara bağlı nasıl araçlar kullanacağın valla forumda çok fazla başlık gördüm almak şuan çok zor o ibareyi Allah yardımcın olsun kardeşim selametle

Araç kullanabilirsin tabiki, ama ne tür araç kullanacağın kodlarda yazar "78- Sadece otomatik vites" yazarsa otomatik kullanmalısın

umetinn abi inanki tamamen tecrübesizlik oldu anlıyacağın hiçbişi bilmeden elimdeki haktan oldum şuan tavsiyen ne olurdu komisyon kararı ile raporu yenilemekten başka

Başka bir tavsiyem yok maalesef halbuki ilk sorduğunda burada sana söylemiş diğer arkadaşlar, geçmiş olsun

Süreli Raporlarda pek bilgi sahibi değilim yenilerler mi bilmiyorum bilen bir arkadaşın yardımcı olması daha iyi olur

ben 18 yaşındayım ehliyet alacağım sağ kolumun humerus kemiği protez kolumda kısalıkta var bu yüzden %33 ortopedi %60 onkoloji oran verdi ben oranları düşük gördüğüm için itiraz raporu çıkardım açıklama kısmında hiçbir şey yazmıyor ilk raporda ilk sağlık kurulu raporumda sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir ibaresi vardı şuanki raporda yok napabilirim ötv indirimi almak için ve aynı zamanda ehliyet için komisyona sevk ettiler orda kodlar yazılıcakmış tavsiyeniz olurmu OturanBoğa

ben 18 yaşındayım ehliyet alacağım sağ kolumun humerus kemiği protez kolumda kısalıkta var bu yüzden %33 ortopedi %60 onkoloji oran verdi ben oranları düşük gördüğüm için itiraz raporu çıkardım açıklama kısmında hiçbir şey yazmıyor ilk raporda ilk sağlık kurulu raporumda (sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir ibaresi vardı şuanki raporda yok napabilirim ötv indirimi almak için) ve aynı zamanda ehliyet için komisyona sevk ettiler orda kodlar yazılıcakmış tavsiyeniz olurmu ehliyet komisyonuna girmedim daha ilk defa ehliyet alıcam

Ehliyet komisyonu kararı

Merhabalar iyi akşamlar sağ koldan engelliyim bugün ehliyet komisyonuna girdim ve ilk defa ehliyet alacağım istanbulda yaşıyorum kısıtlama kodları şu şekilde ben şimdi buna uygun sürücü kursu nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misinizr rica etsem. 47.İkitekerlekliaraçkullanamaz,102.Ambulans,ticariaraçveyaresmiaraçkullanamaz,10.04 Uyarlanmış vites kolu,35.03 Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları ,40.11. Direksiyon simidinde yardımcı cihaz (topuz, direksiyon çatalı vb.),78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir

Üst Alt