Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı 5 Bin 298 Kamu Personeli Alımı

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı yapacakmış..?

iyi günler arkadaşlar sağlık bakanlığı engelli personel alımı yapıyormuş bu ay düzceden başvurumu yapsam olurmu acaba bölümüm harita kadastro sağlık bakanlığı engelli personel alımı şartları nelerdir işkur üzerinden

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş-Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alınacaktır.

Başvuru şartları;

18 yaşını tamamlamış olmak. Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için son başvuru tarihi itibariyle en az ilköğretim mezunu olmak. Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden /programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika / belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak. Sürekli işçi kadroları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 4 - 13 Eylül 2018 tarihleri arasında İş-Kur İŞKUR - Ana Sayfa adresinden yapmaları gerekmektedir.

Her aday, ilan edilen kadrolardan bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir meslek koluna başvuru yapacaktır. Kura usulüne tabi kadrolarda istihdam edilecek sürekli işçiler, İş - Kur tarafından bildirilen adaylar arasından Sağlık Bakanlığınca noter huzurunda çekilecek kurayla belirlenecektir. İş - Kur tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü www.yhgm.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.

[FONT=Arial]Açıklamalar ve Başvuru Şartları

[/FONT]
[FONT=Arial]Sürekli İşçi Kadroları

[/FONT]
[FONT=Arial]https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx [/FONT][FONT=Arial]adresinden ilan sorgulaması yapabilirsiniz.[/FONT]

life önlisansdan başvuru yapabilirmiyiz acaba sağlık bakanlığına

Her ilde var mı bu uygulama

ilkögretim diyor yani ortaokul mezunu başvurabiliyor ilkokul başvuramıyor degilmi
Life

Nasıl basvuru yapicaz? Iskur iş ilanlarında rastlayamadimm?????

Yeni çıkmış
4 eylülde İŞKUR a git hele

Zorro

İşkura git gel 5 lira tutacak
Zaten işsizim parayı zor cıkıştırıom

Online basvuru yok mu

Merhaba,

Benim merak ettiğim konu emeklilikle alakalı.. Temmuz sonunda emekliliğe başvuru yaptım.. 1 Ağustos itibari ile emekliyim ama henüz edevlet'e düşmüş bişey yok.. Bende sağlık bakanlığı için başvuruda bulunsam ve kurada çıksa emekliliğimi iptal ettirip çalışabilir miyim?

benim de 2 adet sorum var. sanırım kadro işçi kadrosu olduğundan işveren isterse bir maaş karşılığında seni çıkarma hakkına sahip yani en nihayetinde seni çıkarma hakkına sahip oranın patronu değil mi? (patron diye bişey yok aslında patron devlet de, şu yazıyı okuyun) (2. maddeye bakın: https://www.memurlar.net/haber/662997/memurlar-ve-isciler-arasindaki-8-onemli-fark.html )

bide 2. sorum başvurdun yerleştin sonra memuriyet atamaları var onuda kazanıp ona gidebiliyor musun? (tabi diğerinden ayrılacaksın)

sanki biraz beklesem daha iyi olacak gibi.

Onlaynda oluyo

Yarın girersin sisteme şimdi yok bişi

Baktım iş kura üye olun onlayn

Online başvuru oluyor
Bazı illerde engelli alımları yok
Ayrım yapılmadan her ile aynı sayıda alım olması gerekirdi.

bazı nedenlerden dolayı ben vazgeçtim.. başvuracaklara bol şans ve huzur dolu bir yaşam dilerim

Neden işte
Ya çıkarsa

Başvurdum işlh çıkar hep kurayla olsa keşke kamular:

:)):))

herhangi bişey yapmana gerek yok.Devletten sadece bir maaş alabilirsin devlette memur olursan zaten emekli maaşın kesilir

Selamlar..Arkadaşlar genel olarak yazıyorum dışarda ortamlarda sakat lafını sevmiyoruz hoşlanmıyoruz denmesinden
Bare bu kendimize ait site içersinde şu sakat lafını yazısını ortadan kaldıralım forum yorum sayfalarında rastlıyorum lütfen

benim de 2 adet sorum var. sanırım kadro işçi kadrosu olduğundan işveren isterse bir maaş karşılığında seni çıkarma hakkına sahip yani en nihayetinde seni çıkarma hakkına sahip oranın patronu değil mi? (patron diye bişey yok aslında patron devlet de, şu yazıyı okuyun) (2. maddeye bakın: https://www.memurlar.net/haber/662997/memurlar-ve-isciler-arasindaki-8-onemli-fark.html )

bide 2. sorum başvurdun yerleştin sonra memuriyet atamaları var onuda kazanıp ona gidebiliyor musun? (tabi diğerinden ayrılacaksın)

Sanırım Yanlış anlamışsınız.

[FONT=&quot]2- İkale sözleşmesiyle işten ayrılmada ödenen ücretler[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]İşçi ve işverenin karşılıklı olarak anlaşma ile iş sözleşmesini sona erdirmesi durumudur. Yani işveren belirli tutardaki bir ödeme (makul yarar) karşılığında iş akdini sona erdirebilmektedirler.Yargıtay, somut olayın şartları itibariyle ihbar ve kıdem tazminatına ilaveten bir aylık ücret tutarında bir ek ödemeyi makul yarar açısından yeterli görmüştür. Memurlar açısından böyle bir uygulama söz konusu değildir.

Kırmızı ile belirtmiş olduğum kısımlardan benim anladığım. Karşılıklı olarak anlaşılarak sözleşme fesh edildiğinde ihbar ve kıdem e ilaveten 1 aylık ücret ödenmesi diyor.[/FONT]

serwol

yanlış anlamış olabilirim doğrudur ,ama bu kırmızı alanlar şu anlama mı geliyor : "karşılıklı sözleşme olmazsa iş akdi feshedilemez" yani taraflardan birinin reddi durumunda iş akdi feshi söz konusu değil doğru mudur?

ahmet22

Bende yanlış anlamış olabilirim fakat metinden benim çıkartmış olduğumun sonuç aynen söylemiş olduğunuz gibi "[FONT=sans-serif]yani taraflardan birinin reddi durumunda iş akdi feshi söz konusu değil" . Tabi yüz kızartıcı suçlar hariçtir diye düşünüyorum.[/FONT]

Bu konu ile ilgili henüz kesin bir bilgiye ulaşamadım :) Bende KYK için başşvuruda bulundum ve araştırıyorum. İnternet içerisinden aldığım bilgilere göre Kurum içi atama , becayiş gibi durumlar olabiliyormuş sanırım. Ama belitrmiş olduğum gibi kesin bilgi değil. :)

serwol

Bildiğimiz temizlik işi işte
Süpür, paspasla, çöpleri topla
Kurum içi atama ve becayiş varmış ama galiba memurlar için diye biliyorum.

Temizlik görevlisi için maaş şartlarıyla alakalı bir bilginiz varmı arkadaşlar.

Üst Alt