Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklı olabilirsiniz yonetmelik i yanlış anlamış olabilirim.
EK MADDE 2- (1) Kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrosunda görev yapan ve ilgili mevzuatına göre alınan sağlık kurulu raporunda en az yüzde kırk oranında engelli olduğu belirtilen işçiler ile ağır engelli raporlu eşi veya bakmakla yükümlü olduğu birinci derece kan hısımları bulunan işçiler, engellilik durumundan kaynaklanan gerekçelere dayalı olarak kurum içinde yer değiştirme talebinde bulunabilir.
(2) Bu kapsamdaki talepler kamu kurum ve kuruluşlarının kadro imkanları ve teşkilat yapıları dikkate alınarak karşılanır ve bu haktan bir defadan fazla yararlanılamaz.
KYK da temizlik işçisi olarak çalışan bir arkadaştan edindiğim bilgiye dayanarak 2 çocuklu bir kişi 2300 TL + 3 ay da bir 800 TL ikramiye olarak çalışıyor. Bu sanırım il ve ilçe ye göre değişiklik gösterebiliyor. Ayrıca taşeronda kadroya geçiş yapanlar ile aynı mı olacak bu alımlar o konu hakkında kesin bir bilgi yok. Sanırım 2300 alan arkadaş taserondan geçiş yapmış. Bu alımlarda engellileri hangi statüde ise alacakları ni sanırım henüz kimse bilmiyor.
işkurun sitesine açık ilanlara girdiğimde bir sürü ilan olduğunu gördüm, bunların hapsine başvuru mu yapmak gerekiyor? İşkur'u aradım "galiba 1 tanesine başvuru yapabilirsiniz" dedi, kendisi de emin değil.. Siz nasıl yaptınız? Ben henüz işlem yapmadım
Evet evli ve bekar farkı var
Yinede çok bir ücret değil
Misal işe başlayan yeni ve bekar biri ortalama 1900-2000 alır. Tabi bu dediğin gibi her yerde farklılık gösterebiliyor.
Normalden başvuru yapılabiliyor
Burda da yok ben öyle yaptım
Acaba engelli olmama rağmen, normal kuradan girip atanırsam sorun olur mu diye düşünmüyor değilim.
Haklısın ama birçok yerde de ilkokul diyor, başvuru şartlarında da ilköğretim diyor bu yüzden ilköğretim geçerlidir, buna rağmen ilkokul mezunu birisi başvuru yapabilir mi yapabilen oldu mu bilemiyorum başvurular yeni başladı ilerleyen günlerde göreceğiz
Ekpss ile bunun bir alakası yok ekpss tercih hakkınız ölmez,, ekpss'den aldığınız puanınız ile tercih kılavuzu yayınlandığında tercih hakkına sahipsiniz