Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı 5 Bin 298 Kamu Personeli Alımı

Emrdyl

Haklı olabilirsiniz yonetmelik i yanlış anlamış olabilirim.

EK MADDE 2- (1) Kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrosunda görev yapan ve ilgili mevzuatına göre alınan sağlık kurulu raporunda en az yüzde kırk oranında engelli olduğu belirtilen işçiler ile ağır engelli raporlu eşi veya bakmakla yükümlü olduğu birinci derece kan hısımları bulunan işçiler, engellilik durumundan kaynaklanan gerekçelere dayalı olarak kurum içinde yer değiştirme talebinde bulunabilir.
(2) Bu kapsamdaki talepler kamu kurum ve kuruluşlarının kadro imkanları ve teşkilat yapıları dikkate alınarak karşılanır ve bu haktan bir defadan fazla yararlanılamaz.

serwol

O zaman ben yanlış anlamışım

Burada normal alım vardı engelli alımı yoktu.
Başvurduk bakalım ne olacak

fanatik177

KYK da temizlik işçisi olarak çalışan bir arkadaştan edindiğim bilgiye dayanarak 2 çocuklu bir kişi 2300 TL + 3 ay da bir 800 TL ikramiye olarak çalışıyor. Bu sanırım il ve ilçe ye göre değişiklik gösterebiliyor. Ayrıca taşeronda kadroya geçiş yapanlar ile aynı mı olacak bu alımlar o konu hakkında kesin bir bilgi yok. Sanırım 2300 alan arkadaş taserondan geçiş yapmış. Bu alımlarda engellileri hangi statüde ise alacakları ni sanırım henüz kimse bilmiyor.

sahranil Merhaba,

işkurun sitesine açık ilanlara girdiğimde bir sürü ilan olduğunu gördüm, bunların hapsine başvuru mu yapmak gerekiyor? İşkur'u aradım "galiba 1 tanesine başvuru yapabilirsiniz" dedi, kendisi de emin değil.. Siz nasıl yaptınız? Ben henüz işlem yapmadım

serwol

Evet evli ve bekar farkı var
Yinede çok bir ücret değil
Misal işe başlayan yeni ve bekar biri ortalama 1900-2000 alır. Tabi bu dediğin gibi her yerde farklılık gösterebiliyor.

İstanbul’a tayin alabilir miyim bu durumda

Bu kadar alım var istanbul yok :(

Normalden başvuru yapılabiliyor
Burda da yok ben öyle yaptım
Acaba engelli olmama rağmen, normal kuradan girip atanırsam sorun olur mu diye düşünmüyor değilim.

Varmı normalinki alımı istanbul

Normale yapaman başvuru engel kaydın varsa işkurda

Engelli kayıtlıysan normale olmaz başvuru

İşkurda olmuyomuş engelli olnca normale başvuru sadece özel işlere oluyomuş kamuya yok

Sormuştum

Engelliyim ve normale başvurdum kabul edildi
En iyisi işkuru arayıp sormak, fazla merakta kalmadan

Olur ozamn kaydın engelli dğl demekki

Engelli kayıtlıların olmuyo

Şimdi diyelim başvurdum 1 ay sonra yine alım olursa başvurabilir miyiz

BAKINIZ ÖZEL KOŞUL 2 denmiş ama link yok bu ne anlama geliyor acaba ?

Emrdyl

Nereye başvuru yaptın
İŞKUR dâki kayıt zaten güncellendi
Bu iş için nasıl başvuru oluyor Sağlık Bakanlığı kura ile

İş ilanlarına tıkla kamuyı seç seçeneklerde mezuniyeti ili seç çıkıyo

Şubeye gitmeniz gerekiyor. Sistemsel hata varmış.

iyi günler sağlık bakanlığı engelli temizlik görevlisi ne yapar maaş şartları nelerdir başvuru yaptımda

Zorro işkura git yapamazsın netten

:):)))

@KAPATTI!

En az ilkokul mezunu olmak şartı aranıyor, ortaokul mezunları da başvurabilir

@sahranil

Başvurabilirsin, sorun olmaz

Life
[FONT=sans-serif]ilköğretim diyor ilkögretim demek ortaokul demek 8 yıllık egitim yani ilkokul başvuramaz ben öyle anladım[/FONT]

KAPATTI!

Haklısın ama birçok yerde de ilkokul diyor, başvuru şartlarında da ilköğretim diyor bu yüzden ilköğretim geçerlidir, buna rağmen ilkokul mezunu birisi başvuru yapabilir mi yapabilen oldu mu bilemiyorum başvurular yeni başladı ilerleyen günlerde göreceğiz

Life

Bu ilanlardan herhangi birine başvuru yapılırsa ekpss tercih hakkı ölüyor mu bi bilgi var mı bu konuda

acı gerçek

Ekpss ile bunun bir alakası yok ekpss tercih hakkınız ölmez,, ekpss'den aldığınız puanınız ile tercih kılavuzu yayınlandığında tercih hakkına sahipsiniz

Üst Alt