ARKADAŞLAR verceğim bilgiler kesin ve net bilgiler dir kimse tekrar tekrar aynı şeyleri söylemesin doğum tariğim 1984 normalde her ayın 9 çekiyordum ama bu ay yardımla birlikte eve gelecekti ne maaş nede yardım parası eve gelmedi
bugun ayın 9 bankamatik gittim kartta para yoktu sonra ptt merkez şube gittim maaş+1000 tl yardımın ptt bölge posta dahıtım merkezinde olduğunu söyledi yani eve gelmeyen ödemeler ptt posta dahatım merkezinde duruyordu bende bulunduğum yerdeki ptt posta dahatım merkezine gidip ordaki listeye baktırlar 805+1000 tl mi teslim aldım süreç sıkıntılı idi evet ama sonunda aldık şimdi sizlere şu bilgiyi veriyorum
eğerki sadece maaşı eve gelen varsa bölge müdürlüğü ptt posta dahatım merkezine gitsinler 1000 tl alsınlar
eğerki sadece 1000 tl si eve gelmişse bölgedeki ptt posta dahatım merkezine gidip alsınlar
1984 ve 1989 lu olanlar yani 4 ve 9 ödemesi olanlar maaşş artı yardım 1000 tl sosyal kartta yatmadı arkadaşlar çünkü tam biz alacakken evlere getirme muhabeti çıktı maaşlar kartlara geçmedi
bnm de sosyal kartıma yatmadı gittim poosta dahatımdan aldım
tüm soruların cevaplarını verdim
2022 maaaş alan tüm engelliler bu yardımı aldı merak etmeyin içiniz rahat olsun.