arkadaşlar, 1-2-3 fazlarda sosyal yardım alıp da , şuan da e devlette pandemi sosyal yardım ön başvurusu yeniden değerlendirme de yazan var mı? benim önceden onaylandı yazıyordu paranın ptt yada banka hesabına yatacağından bahsediliyordu ve mayıs ayında 1000 lirayı hesabımdan çektim. bugün baktığımda değerlendirmede diye yazıyor. aklıma acaba yeniden yardım mı edilecek diye geldi. internette gördüğüm bir haberi de aynı şekilde alıntılayıp buraya ekledim doğruluk payı nedir?
[FONT="Lato"]1000 TL Pandemi Sosyal Destek Yardımı Başvuruları Sürüyor! 3.Faz ve 4.Faz Kurban Bayramı Öncesi E Devlet Başvuru Ekranı Linki! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında Pandemi döneminde Aile ve Çalışma Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere 1000 TL sosyal destek parası ödemesi yapılmıştı. Toplamda 3 faz olarak dağıtılan yardımlardan milyonlarca kişi yararlanmış, pek çok aile bin lira yardım parası almaya hak kazanmıştı. Ramazan Bayramı öncesi dağıtılan bu yardımlardan ekonomide istenen toplanmanın henüz elde edilememiş olması nedeni ile 4.faz pandemi sosyal yardım başvuru ekranı üzerinden yine bin liralık yardım parası ödemesi yapılması bekleniyor. 1000 TL pandemi yardımı sosyal destek parası için TC kimlik numarasına göre başvuru tarihleri ve e devlet 1000 TL yardım başvurusu ekranı haberimizde.. 09 Temmuz 2020 Perşembe 19:50[/FONT]
[FONT="Lato"]Haberin Tamamı İçin: [/FONT]
https://www.emlak365.com/ekonomi/10...-yardimi-basvurulari-suruyor-3faz-h33192.html[FONT="Lato"]Haberin Tamamı İçin: [/FONT]
[FONT="Lato"]Emlak 365 | Emlak Haberleri[/FONT]