Mağduriyet rolüne girmekten ne kadar hoşnut oluyorsunuz. Sizinle hemfikir olmayana cehaletten bahsetmeniz ayrı komedi. Şehitlik mertebesi dediğin cennet mi?
Ev hanımı olup evde iş yapılmıyor mu? Bir kadın erkeğin eline bakmak zorunluluğu yoktur, bu bir tercihtir. Eşi şehit olmuş veya boşanmışlar kendi ayakları üzerinde duramayan kadın zaten neden evlenir oda ayrı konu tabi ki.
Herkes nasıl iş buluyorsa bu babamız, annemiz, bacımız, kardeşimizde öyle bulurlar. Yeter ki çalışmak istenilsin. Torpilsiz!
Adamın birinin kolları bacakları yok ama 40 saat çalışıyor, oda kendi emekleriyle geldi bu günlere. Ve nice engelliler işsiz neden?
Sevdiğim insanları elbette kaybettim. Ama kendimi kaybetmedim şükür. Başkalarının hakkınada girmedim torpille hele bunu desteklemek; ASLA. Adaletsizliğin dibi.
Tek gerçek nedir biliyor musun? Ölmek için doğuyoruz hepimiz. Konuya dönersek; zengin ailenin çocuğu isen zaten şehit olmazsın. Ya çürük raporu alırsın yada neredeyse arka bahçende askerliğini yapiyorsundur. Yani en yakın yere yerleştirilirsin, çünkü buda torpil. Parayı basan düdüğü çalar.
Duygularımı ve mantığımı ayrı kullanabilecek birisiyim. Bu duygusuzluk değildir. Yinede teşekkürler.
Neden yetkili arkadaşlar duruma el atiyor? Başka fikirlere açık olmamanız sizin sorununuz değil mi Taha bey? İllâ tek tip düşünceler mi olsun? Şaşırmadım açıkcası.
Saygılar.