Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

emekli maaşı hesaplaması

sn arkadaşlar benim öğrenmek istediğim iş yerinde arkadaşım vergi indiriminden emekli oldu 3.derece 3920 gün asgari ücretten bağlanan maaş 800tl. bir başka arkadaşda 980 tl alıyor şartlar aynı bunu neye göre hesaplıyorlar acaba benim ssk asgariden yatıyor emekliliğime az kaldı bugün ben emekli olursam ne kadar alırım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum :confused:

yatan toplam yani ödenen para işyerinin prim ödemesi düşükse az alırsın çoksa çok toplamda

ilk işe girişim 15,092002 bu güne kadar toplam yatan kazanç 74,292,51 toplam gün3560 P özürlü raporum var 3, derece vergi indirimim var ne zaman emekli olurum birde farklı emekli maaşları alanlar var bu neye göre hesaplanıyor yardımcı olun cevap bekliyorum asgari ücretten yattı hep primler birde toplu para alabilirmiyim

arkadaşlar merhaba
ben 3 mayıs 2013 tarihi itibariyle 3600 günden emekli oldum.tüm bu sgk ödemeleri esnasında sadece 1 yıl asgari ücetten ödenmiş diğerleri 1000 tl nin üzerindeydi. sürekli bende hesaplama sitelerine giriyordum ancak doğru bir hesaplama yapamıyordum. neyseki bu sabah e-sgm sitesinden sonucu öğrendim. bu arada % 40 engelliyim. bana bağlanan maaş 732,03 + 46,86 (ek ödeme miktarı ) = 778,89 tl dir. sizleri de bilgilendirmek istedim.saygılarımla

ozoeses

2013 yılında%70 özür oranınla emekli olursam ne kadar maaş alırım şu anda maaşım 1250 tl.tşk ederim

herkese slm benim 1995 ssk girişim var % 44 3. derece raporum var vergi indirimim var toplam 6060 ssk günüm 145000 tl primim vardır emeki olsam maaşım ne kadar olur.

arkadaşlar öncelikle slm emekli oldugumda busiteyle tanıştım bir çok sorumun cevabını da buldum şimdi sizlerde yardımcı olur diye bende emekli olacak arkadaşlara bilgi amaclı yazayım belki faydam olur ben 1983 sigorta başlangıcım 25/
3/2013 de emekli müracatımı yaptım toplam gün sgk 5150 bagkur 150 gün

1.emekli olcak arkadaşlar eger bagkurunuz varsa yani ssk yla birleştirecekseniz emekli olmadan 1 yıl önce müracat edin çünkü bagkur durmadan borç çıka

rıyo bittigine emin olun ben 6 kez bitti dedikleri halde ödeme yaptım
2.emkli oldugunuz tarihte başlıyo emkliliginiz aylıgınızı bisonraki ay alıyosanız genelde 50 gün artıek ödeme alıyorsunuz
3.ilk aylıgınızda 50 gün artı maaşınız toplamını alıyorsunuz ek ödemede ki rakamıda toplam kaçkünlük aylık aldınız 50 _80_100 neyse ona bölün çıkanıda 30la çarpın bulursunuz
4 .ben 5150ssk 150 bagkurhep asgari ücretten yatırdım aldıgım aylık 776 maaş 31 ek ödeme

arkadaşlar benim anlamadığım 4 yıl önce emekli olan arkadaşlar. Şuan aynı şartlarla 940 ila 1050 arası maaş alıyorlar yeni emeki olanlar acaba neden 800 tl ile emekli maaşına bağlanıyorlar bunun sebebi ne ?

emekli maaşları ne kadar zam oldu acaba ben 700 tl alıyorum

maaşım ne kadar olur?

3600 gün primi asgari ücret düzeyinden ödenmiş,%40 vergi indirimi olan kişinin emeklilik maaşı ne kadar olur?

yakup42;

2008 den önce olanlar ecevit yasasına göre alıyorlardı şimdikiler ise yeni yasaya göre (ak par** nin reformları:mad:)

toplu para alıyormu engelli emekli olanlar çalıştığımız yıla göre

Sgk sitesinden hesaplattığımda 863 tl aylık çıkıyor diğer hesaplama siteleri (excel formatlı) maaşımı hesaplayamıyor 3 farklı dönem var sanıeım bu yüzden..

863 tl üzerine. Toplamda kaç para eklenir acaba (sosyal yardım,60 oranlı rapor,ek ödeme vs,)
sizce ne kadar eklenir tahminen vergi indirimli erken emeklilikten yararlanacağım

102000 birikmiş ödenek ve 4160 toplam günüm var son- 7 yılım 1500 tl den ssk ya yattı

arkadaşlar merhaba ozurlu emekliliği için 17 yıl ve 3920 gün olan şartları doldurmuş durumdayım.
şu anda 18 yıl ve 6100 prim günüm var. toplamda 150,000 tl primim yatmış emekli olsam maaş ne kadar olur.
1400 tl brüt 1100 tl net maaş alıyorum.emekli olmazsam bu şartlarda ileriki yıllarda maaş artışı olurmu.
bilgisi olan arkadaşlar varsa memnun olurum.

emekli maaşı

merhaba arkadaşlar1995 işe girişliyim %43 özürlüyüm.5 temmuzda kısmetse emekli oluyorum6151 günüm ve 155000 lira primim var sizce kaç lira maaş bağlanır...

ilk işe girişim 15,092002 bu güne kadar toplam yatan kazanç 74,292,51 toplam gün3560 P özürlü raporum var 3, derece vergi indirimim var ne zaman emekli olurum birde farklı emekli maaşları alanlar var bu neye göre hesaplanıyor yardımcı olun cevap bekliyorum asgari ücretten yattı hep primler birde toplu para alabilirmiyim

azz deilmi kardeş nasıl hesaplanuyor biliyormusun yardımcı olurmusun

adempeh;

Pirim yatmaya başlayan yıl 2002 olduğuna göre üzerine 19 Yıl koymalısınız yani 15-09-2021 yılında senenizi doldurmuş olucaksınız Ayrıca ödenmiş 4240 gün kriteline uyuyorsunuz yani 680 gün daha pirim yatırılması gerekiyor.

Maaşın en belirgin özelliği yatırılan pirim ve gün sayınız. 4240 gün pirim ödeyim 150.000 TL pirim yatırılan ile 4240 gün pirim ödeyip 300.000 TL aynı maaşı almıyor. Kısaca Gün+Pirim nekadar fazlaysa maaş okadar artıyor.

çok saol ümit kardeşim 680 gün daha çalışıp yaşımı beklemem gerekiyor sanırım ilgin için çok teşekkürler açıklayıcı olmuş saool:eek:

Slm ya hani malülen emekli olabilmek için %40 yetiyordu burda herkez bunu diyor ama ben 5510 sayılı dökümanı PDF formatında bilgisayarıma indirdim orda malülen emeklilik hakkı kazanabilmen için en az %60 alman lazımmış diye yazıyor ....bu işin doğrusu nedir arkadaşlar ?

malülün en az %60 (10 yıl)
erken emeklilik en az %40 (ssk girişine baglı degişiyor atıyorum ben 97 girişliyim 18 yıl

arkadaşlar ssk sitesinden maaş hesaplatma sisteminde verilen tutarda ek ödeme dahilmi yoksa hariçmi

bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum

Bülent bey ben sgk başvuru yaptım ssk girişim 18.05.2001 & 11.06.2013 arası 4076 günüm var (%65) engelli raporum var buna göre 3920 günü çoktan geçtim ama bana 18.01.2019 emekli olabileceğimi söylediler 17 sene 8 ay lik sigorta olması gerektiği emekli olamaz diye belge verdiler bir yanlışlık mı var yoksa doğru mu bilgi verebilir misiniz.

egerki 65 oranlı vergi indirimi almış iseniz 2 derece vergi indiriminden yararlanıp 17 sene 8 ay 3920 prim ile emekli olur sunuz 18 -05- 2001 +17 yıl 8 ay =2019 yapar doğru söylemiş piriminiz tamam fakat yılınız eksik yılı doldurdugunuz zaman emeklilik dilek cesini vere bilir siniz şu an sizi emekli etmezler yılınız dolmadıgı için

bende emekli olmak üzereyim.yüzde 50 raporum var,vergi indirimi 3 dderecem var,,,4100,,günüm ve,,,, 75.599,toplam kazanç var,hesaplama yapamıyorum. nekadar ortalama maaş alabilirim.

m1oktay kardeşim ssk girişiniz kaç yılı acaba benimkide aynı sanırım giriş yılı çok etkiliyor

yüzde 50,,rapor,,, 3 derece vergi indirimim var,,, 4100 günüm var,,, ve toplam kazanç,, 75.599,,, 1996 ssk girişliyim,,,, hesaplama yapamıyorum lütfen yardımcı olun ,,,

bilen yokmu?

1998 işe il girişim emekli maaşım ne olur sizce

1998 yılında işe başladım 15 senem dolmak üzere şu an için 5221 günüm var toplam kazancım 378,395.02 ocak 2014 yılında emekli olmaya niyetim var %84 raporumu aldım onay bekliyorum 2014 e kadar prim günüm 5370 olur toplam kazançta sanırım 400.000 geçer sizce emekli maaşım ne olur bana tahminlerinizi söyler misiniz saygılar

Üst Alt