Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Kısa bir formül vermek isterim şimdiye kadar ortama brüt kancinizi bulun bunun %50size emekli maaşı olarak yansır... internet teki hesaplama sizleri kabullendir mek için yapılan hileden başka bir şey değildir emekli olacaklar engelli arkadaşlar bilen bir uzman danışman dan yardım olarak emekli olun formunda BAKMAKLA YÜKÜMLÜ KİSİ YERİNİ SAKİN BOS BİRAKMAYİZ 150 OLE 250 TL ARASİ MAAS DUSUK BAGLANİR SAYGILAR

Merhabalar,

2003 Sigorta girişim var.2000-2008 yılları arasında 1150 gün primim var (asgari ücretin 300 tl üstü yattı hep )

2008-2017 şu an için 1850 gün prim ödendi asgari ücretin 300 TL üstü)

2017 yılından bu zamana kadar 2800 brüt ücret ödeniyor ve kısmetse 5 yıl daha ödedikten sonra emekli olucam.

bu bilgiler ışığında ortalama ne kadar emekli maaş alırım ???

Arkadaşlar bir tüyo daha vermek istedim maas hesaba geçip çektiğiniz an sisteme girmiş sayilir İTİRAZ hakkınız kaybolur .ondan sonra ne yaparsanız yapın her şey aleyhimize UNUTMA saygılar

Sgk hesaplama sitesi 1 haftadır bakımdaydı. Bugün girildiğinde artık emekli maaşı ve ek ödeme miktarı görünüyor.

Ek ödeme maaşın %4'ü oluyor. Ayrı bir sütunda gösterilmesi daha iyi olmuş.

sgk sitesindede emekli maası ek ödemesi ayrıca gözüküyor artık

ERYİĞİT T.C. Kimlik No.:
Doğum Tarihi : 10.11.1979
Tahsis Talep Tarihi : 8 / 2018
İşe Giriş Tarihi : 01.10.1996
Toplam Gün Sayısı : 5867
Özür %40
Hizmet Yılı Şartı: 17
Sürenizin Dolacağı Tarih 01.10.2013
Prim Gün Şartı 3920
Kalan Prim Gününüz 0

1 - )* 2000 YILI ÖNCESİNE AİT KAZANÇLAR
453,98
Gün Sayısı 180
Gösterge 9475 (12 / 1)
Aylık Bağlama Oranı 63
Eski Tam Aylık 79,59
Eski Kısmi Aylık 2,44
Güncellenmiş* EKA 20,64

2 - )* 2000 YILI İLE 2008 EKİM ARASI KAZANÇLAR
Toplam 77.126,46
Gün Sayısı 2177
Aylık Bağlama Oranı 60
Yeni Tam Aylık 637,70
Yeni Kısmı Aylık 236,62

3 - )* 2008 EKİM SONRASI KAZANÇLAR
Toplam 720.747,36
Gün Sayısı 3510
Aylık Bağlama Oranı 32,59
Tam Aylık 2.007,89
Kısmı Aylık 1.201,25

EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız 2.130,05
Ek Ödeme 85,20
Toplam* 2.215,25

Burada yapılan yanlış 2000 öncesi 79 TL yok 2000ve 2008 arası 637tl yok sadece 2008 Sonrası veriyor yok efendim bu site tam isabet veriyor doğru hesaplıyor .emekli oluyor maaş çıkıyor alıyor sitede böyle hesapladı diyor 2008 öncesini maaşa dail etmiyor

Eryigit Murat

Özel bir işlem yapmadım. SGK 4a hizmet dökümünü ilgili sayfaya yapıştırdım ve çıkan sonuç çok yaklaşıktı.

100 bine yakın kişi var SSK ile maaş konusunda davalık neden bu sitelere baksın kabullensin diye TEKRAR SOYLUYORUM ENGELLİ İ ARKADASLAR buraya kanarak emekli olmayın bir uzman tarafından destek alin

SGK SİTESİNDE HESAPLAMALAR %99 DOĞRU ÇIKIYOR...
Ancak sizin ayrı bir sgk numaranız veya çalışmanız var ise yani başka ilde çalışmalarınız varsa bunların birleştirilmesi lazım..
sgk emeklilik için başvurduğunuz zaman şimdi başka ildeki aynı sgk numarınızla çalışmanız var ise o ile yazı yazıp çalışmalarınız doğrulatıyor...
gün ile bir eksiklik var ise sgk dökümlerine bakıp inceleyin işyeri tarafından eksik yatma söz konusu ise dilekçe ile sgk ya başvurup sorunları çözebilirsiniz...
BU konuda alo 170 sorunları çözmede çok alakalı başvurabilirsiniz...

Aşagıdaki sgk sitesinde yazı var ise

Aşağıda isim veya kazanç günü hatalı olabilecek kayıtlar görüntülenmiştir. Lütfen, size ait olmayan satırları iptal seçeneği ile Aylık hesabından çıkarınız.
BU DURUMDA YANLIŞ HESAPLAYABİLİR..BİLĞİLERİN DÜZELTİLMESİ LAZIM...

Benim sskda ayrı gayrı yok Pendik Dörtyol'da Ali Tezel in yeri var bir miktar para karşılığında bu işi cozuyor tam isabet hesaplama yapıyor bilginiz olsun

Eryigit Murat

merhaba,

Dediğinizi yaptık manuel bilgileri girdik hemde 1-2 saat kadar uğraştık bir arkadaş için ama, aylık bilgisini hesaplamıyor.Bilgi girişini de yaptık.Aylık sekmesinde de bir şey gözükmüyor hepsi 0 acaba nedendir? SSK 4-a sigortalı 5722 gün 195.210. TL birikmiş var programda da e devlettede. Yani program hesaplamıyor...

u.uçar

Ben test ettim E devletten detaylı hizmet dökümünü kopyala yapıştır yaptım. Yaklaşık sonuç çıktı. El ile tek tek girmenize gerek yoktu.

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BONA FIDE

Ben fatih 2009 dan cevap bekliyorum.Konuyu açan o çünkü. Yaklaşık değil tam sonuç birde kopyala yapıştır olmaz o manuel giriş için yapılmış program.

u.uçar
Merhaba,
"Emekli aylığınızı hizmet dökümünüzü kopyalayarak programın hesaplamasını istermisiniz" bölümünün "HAYIR" olarak işaretli olması gerekiyor. Ve malul derecenizi girmeniz gerekiyor. Birde 2004 yılı ve önces bilgilerinizi TL den 6 sıfır atılmamış haliyle giriniz."
Programda benim değil ayrıca. Ben sizin gibi son kullanıcıyım.
Programda hizmet dökümünü yapıştırıp otomatik hesaplayabileceğiniz yerde var ama ben onu pek beceremedim.

fatih2009
Hıızlı ve özlü cevaba teşekkürler. bu programa göre arkadaşın maaşı 1895 tl çıkıyor Diğer program olan emekli maaşı com a göre ise, "1395 tl çıkıyor arada 500 tl gibi korkunç bir fark var bize göre bakalım hangisi doğru göreceğiz 1 ay içinde sgk dan bağlanan maaşa göre...

u.uçar
Ben hesaplamayı Temmuzda yapmıştım. Tam zam zamanıydı. Excel programı hem Haziran alacağımı hemde Temmuzda zamlı alacağım aylığı ek ödemesi dahil virgülüne kadar hesaplamıştı. Sizinkinde tahminim sgk ve emeklimaaşı.com un ortası 1350tl civarı. Hayırlısı olsun.

Emekli maaş tahmin ne kadar olur ???

Merhabalar,

2003 Sigorta girişim var,3'üncü derecen vergi indirim belgem var .2008 Ekim yılına kadar asgari ücretin 300

TL üstü prim ödendi.2008 Ekim ayına kadar ödenen toplam prim gün sayısı 1150.

2009'dan 2017 yılına kadar brüt asgari ücretin 250 TL üstü prim ödendi ,ve son bir yıldır

2800 TL brüt ücret almaktayım.

EĞER BUGÜN EMEKLİ OLSAYDIM ORTALAMA NE KADAR EMEKLİ MAAŞ ALIRDIM??

DEĞERLİ ARKADAŞLARDAN BİLGİ RİCA EDİYORUM.

[FONT=sans-serif]Aylık Başlangıç Tarihi 01.07.2018[/FONT]
[FONT=sans-serif]Durum Kodu [/FONT]
[FONT=sans-serif]2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00[/FONT]
[FONT=sans-serif]2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00[/FONT]
[FONT=sans-serif]2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 35.17[/FONT]
[FONT=sans-serif]2000 - 2008/10 arası Gün 2877[/FONT]
[FONT=sans-serif]2008/10 sonrası Gün 3090[/FONT]
[FONT=sans-serif]Toplam Gün 5967[/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık Tutarı 767.76 [/FONT]
[FONT=sans-serif]Birikmiş Aylık Tutarı 1,260.00TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ek Ödeme Tutarı 38.39[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kesinti Tutarı 0.00[/FONT]
[FONT=sans-serif]_____________________________________[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sicil No[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ödeme Dönemi201807[/FONT]

[FONT=sans-serif]Ödeme Günü22[/FONT]

[FONT=sans-serif]Net Aylık Tutarı2129.15 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Aylık Tutarı767.76 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Ek Ödeme Tutarı101.39 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sosyal Yardım Zammı0.0 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Birikmiş Ödeme Tutarı1260.0 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Kesinti Tutarı0.0 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]sizce bu maaş normal mi benim maaş şimdi 767 tlmi kafam karıştı bir yerde yukardaki gibi çıkıyor başka yerde aşağıdaki gibi ?[/FONT]

Üst Alt