Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Ne kadar Malulen emeklilik maaşı alabilirim..

Değerli Arkadaşlar Merhaba,

ben malulen emeklliğe başvuru yaptım. ancak merak ediyorum. ne kadar maaş bağlanır diye. sgk primlerim 2300 yatıyor. ortalama ne kadar maaş bağlanır.. bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..

ne kadar maaş alırım

1991 bağkur başlangıc %89 sağlık kurulu raporu ve 4500 gün prim ile ne kadar maaş alırım

Arkadaşlar 1996 12.ay SGK başlangıcı 2014 5.ay emekliliğe müracaatım.Toplam gün sayım 6036 Toplam kazanç 263.000 tl Eve bugün ulaşan postada 1.370 tl aylık gözüküyor.
Emekli-maaş.com verileri ise aşağıdadır.Yani hemen hemen doğru veriler.

Emekli Maaşınız1.331,14 YTLEk Ödeme53,25 YTL
Toplam 1.384,39 YTL

adakm sen bizimle dalgamı geçiyorsun biz ne soruyoz sen ne cevaplıyosun sen normal emekli olmuşsun bizim günlerimiz az olduğu için soruyoruz aklı başında olan bir kişide çıkp cevaplamıyor ziya arkadaşım sabret benimki sonuçlanmak üzere ben sana yazarım ama burayı takip et

adakm sen bizimle dalgamı geçiyorsun biz ne soruyoz sen ne cevaplıyosun sen normal emekli olmuşsun bizim günlerimiz az olduğu için soruyoruz aklı başında olan bir kişide çıkp cevaplamıyor ziya arkadaşım sabret benimki sonuçlanmak üzere ben sana yazarım ama burayı takip et

arslan-1977 amacım dalga geçmek (Lütfen ön yargılı ve afaki yaklaşmayalım) değil farkındaysan konuda ne kadar emekli maaşı bağlanır diye soru soruyor arkadaşlar.Benimde arkadaşlara emsal olması ve 3 aşağı 5 yukarı tahminde bulunmaları ve emekli-maaşı.com sitesinin doğruya yakın hesaplamalar yaptığını belirten bir bilgilendirmedir.Umarım sana olmasada diğer arkadaşlara faydalı olur !!!

Eğer engelli engellinin dilinden anlamıyorsa, sağlam kişilerin engellilere bakış açılarını yadırgamamak gerektiğini düşündereceksiniz bana ve bende bu duruma gerçekten üzülürüm.

kardeşim biz 2000 günden emekli aylığını soruyoz sen bize 6000 günden bağlanan maaşi sölüyon nasıl bir üç aşağı beş yukarı tahmin yapıcaz bundan sen yap bize tahminini söle o zaman sen 6000 güne karşılık 1300 tl alıyosan bizim 200 300 gibi bir maaşımız olması lazım bölemi

Arslan-1977; Bu dünya senin etrafında dönmüyor be arkadaşım onun için her bilgilendirmeyi kendine yapılmış zannetmesen iyi olur.Farkındamısın bilmiyorum ama konu başlığı;[h=2]SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma..?[/h]Yani burada aldığınız,alacağınız,malulen ve/veya engelli emeklilik ten bahsedilebilir.Eğer sen benim gibi arkadaşların bilgilendirmelerini görmek istemiyorsan ''2000 günden malulen emekliği aylığı'' diye bir konu açabilirsin.

Bu arada tekrar belirtiyorum bilgilendirmem sana değil benim gibi vergi indiriminden emekli olacak arkadaşlarım içindir.

Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.. Sebebini bilen biri, bu hatayı daha önce almış biri var mı ?

Ne kadar maaş alırım ms hastasyım malulen emeklilik

1- Emekli olunan kurum:S.S.K
2- İlk sigortalı olunan yıl: 2004
3- Emeklilik talebinde bulunulan yıl: 2014
4- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı:
5- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi: Malulen
6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:130.000.097
7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:
8- Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi):2810
9- Şu anda aldığınız emekli maaşı:
10- Aylık Bağlama Oranı:
11- SGK aylık bağlama kararındaki ortalama günlük kazanç:

1- Emekli olunan kurum:S.S.K
2- İlk sigortalı olunan yıl: 2004
3- Emeklilik talebinde bulunulan yıl: 2014
4- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı:
5- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi: Malulen
6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:130.000.097
7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:
8- Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi):2810
9- Şu anda aldığınız emekli maaşı:
10- Aylık Bağlama Oranı:
11- SGK aylık bağlama kararındaki ortalama günlük kazanç:

arkadaşlar benim malül maaşı ilk ssk ya giriş 1990 yılı 1748 gün ssk 76 gün bağkur maaşım 954 ek ödeme 36 lira olarak bağlanmış herkezin bilgisi için paylaştım sizde ona göre kıyaslama yaparsınız

arslan-1977;
ssk primlerin asgari ücretten mi yattı?
emekli olduğunuz kurum hangisi? 4a (ssk) mı? 4b (bağkur)mu?

enes ssk 4a dan primler asgari ücretten yattı zaten askerlik borçlanmasını kendim ödedim

arkadaşlar benim malül maaşı ilk ssk ya giriş 1990 yılı 1748 gün ssk 76 gün bağkur maaşım 954 ek ödeme 36 lira olarak bağlanmış herkezin bilgisi için paylaştım sizde ona göre kıyaslama yaparsınız
priminizin içinde 76 gün var bağkur var bu 76 günü enson mu ödediniz,yani bağkurdan mı emekli oldunuz?

enes okumadanmı soruyon soruyu yazdım yukarıda ssk dan emekli oldum diye 4a dedim 70 günüm eksikolduğu için bağkur primlerim vardı oradan tamam ladılar

hımm anladım teşekkürler
emekliliğiniz hayırlı uğurlu olsun.

benimde 1800 gün dolmasına 10 gün kaldı 10 gün sonra malulen emeklilik başvurusu yapacam inş.benim merak ettiğim konu,sgk'ya malulen emeklilik başvurusu yaptığınızda sgk'nın sizi sevk ettiği hastanede rapor almak için randevumu alıyorsunuz,randevu alınıyorsa çok bekleniyormu?

hangi hastaneye gideceksen oranın sağlık kuruluna gidiyorsun o sana çarşaf gibi kağıt veriyor sen bütün doktorları geziyorsun en son sağlık kuruluna teslim ediyorsun on lar seni heyete çağırıyor o tarihte gidip heyete giriyon sonra onlar raporu ssk ya gönderiyo yanlız hastane masrafları sana ait oluyor yaklaşık 250 gibi gidiyor

abi teşekkürler

yani randevu almadan sgk'nın sevk ettiği ertesi günü gidiliyor mu?

evet randevu almadan hıcbısekılde hıcbır yerde sıra bıle beklemıceksın drek doktorların yanına gırıp muayene olcaksın

arslan-1977;

:):):) umarım bunu dalga geçer şeklinde söylemediniz
neyse çok teşekkür ederim,emekliliğiniz hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

malüliyet için sgk sevk etmiş se ücret alınmaz alanda sizi kandırmış olur sıra beklemiyeçeksin diyen arkadaşta sallamış rapor için gitigin hastaneler genelde kala balık olur hepsi engeli raporu almak için orda sıkıyorsa öne gecersin adamı döverler ben 5-6 sefer gitim genelde çok yogun oldugu zaman hep kuyrukta yatartışma ya uyanıklar yüzünden kavga çıkar arkadaş sıra beklemiycen randevu almana gerek yok derken sanırım dalga geçmiş

önce kuyruğa girecen .kuyruğun ucu sana geldi mi bas gaza:))

ALLAKASI isimli arkadaş sen dayak yedin galiba sen öle bütün engelliler sırada beklerken dalarsan araya yersin dayağı hak etmişin izmirde hiç bir hastanede özürlü raporu almak isteyen normal insanlar gibi sırada beklemez ama diyelimki 3 5 kişi rapor almak için sıraya girmiş sende onların arkasına girer beklersin ama siz normal muayene olan hastaların yanına gidip öküz gibi beklersen doğal olarak sıra var dersin birde bişi biliyorsan konuş alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler sen malülen emekli olmak istiyom diye başvur bakalım sgk ya sevk ettiyi hastane senden nasıl para istiyo gör bakalım zaten sevk evrağındada yazıyor muayene tetkikler şahsa ait diye kalkıyon ordan atıp tutuyorsun ama dikkat et böle söndürürler havanı

Senin engelin piskolojik galiba ben malulen emekli oldum arti bir sene sonra kontrol verdiler ikisindede ucret odemedim ayrica 4 tanedaha alinmis engeliraporum var hic birine ucret vermedim ehliyet haric hic bir engeli raporundan hak talep edemez hastaneler helede maluliyet tespiti veya emeklilik için sen bu kafayla ne iciyon nasil saliyon hayret milleti yanlis yonlendirip ekstradan sallama

allakası benim rahatsızlığım kalpten ama senin rahatsızlığın hem beyn hem göz hemde ruhsal problem heralde başıma gelen yaşadıklarımı anlatıyorum inanmıyon bu da senin yazdığım hastalıklar yüzünden oluyor heralde üzülüyorum sana vah vah geçmiş olsun allah yardımcın olsun ya bu yazdıklarımıda anlamassın ama neyse

senin gibi enayiler senin gibi çok bilenler olduk tan sonra semer vuran çok olur

uğur kardeşimiiz doğru söylüyor,SGK'nın yaptığı malulen emeklilik sevkinde yapılan harcamalar (hastane masrafları) ve gerekiyorsa hastanın yanında refakatçı gerekliyse 1 kişi olmak üzere yol Ücreti vs. yapılan bütün masrafları belgelendirmek şartıyla geri ödemesi SGK tarafında yapılıyor.

Yav arkadaşlar kocaman adamlarsınız yakışıyor mu ikinize!!!

allakası eşek gibi anıran senmisin öle

enes kardeşim ben başvuru yaptığımda hastane masraflarını kendin ödücen dediler ödedim ya benim başıma gelen bu size insanlık yaptık bilgilenesiniz diye yaranamadık yalancılıkla suçladınız beni banane naparsanız yapın

ümit kardeşim (bende büyüksen abi)bende sgk'dan sevk kağıdı aldım banada söylenen,yaptığın hastane masrafları ve yanında 1 kişi olmak üzere refakatçının ücretini hastane masraflarını faturalarını getir ücretini al dediler.

Sgk emeklilik Maaşı Hesaplaması Hatalımı

selamlar.
işa başlama tarihim 06.04.1998 özür oranım % 60
Sgk gün sayısı 5490
Ort.Aylık kazanç 1303 tl

emekliliğim allah izin verirse 2015 Nisanında.Benim takıldığım yer sgk sitesinden emekli maaş hesaplama dediğimde 790 tl çıkıyor.Bu rakam çok az değilmi.Bunun üzerine birşeyler ekliyorlarmı.Yada nasıl yükseltiriz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi çalışmalar...

Üst Alt