Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

sabır etmek lazım

Son düzenleme:
Maalesef yok. tamamen kendi hazırladığım bir dosya, ssk dan emekli olurken maaşımı hesaplamak için yapmıştım. benimle aynı durumda olanların faydalanabilmesi için yayınladım. İnşallah vakit bulursam bağ kur içinde hazırlamayı istiyorum.

Ziyaretçi77

Yapmis oldugun tablodaki sonucla bir karsilastirma yaptinmi mesala emekli maasi.com sitesinden çıkan sonuçla arasında ne kadar bir fark oluyor

emekli maaşı.com dan hesaplatmadım. çevremde emekli olanların ki ile bağlananları karşılaştırdım. herhangi bir fark çıkmadı.

Arkadaşlar emekli maaşı com sitesinden 980 lira çıktı, SGK nın sitesinden 566 lira çıktı. Bu ne menem bişi yav. Aradaki fark ne öyle.

Dosya, Excel 2013 te hazırlanmıştır. 2010 un altında ki Excel lerde mevcut olmayan formüller kullanıldığından 2010 dan daha eski sürümlerde çalışmaz.

Merhabalar benim birinci derece engel oranım var
pirim gun sayım 1941
toplam kazanç 139.495 .06 tl emekli olsam ne kadar alırım sgk ya sorduğumda hemen hemen çalıştığın zamanki maaşla aynı olur pirimin yüksekten yatmış demişlerdi
henüz emekliliğe karar vermedim ama bu pirim ve gün sayısıyla , engellilik oranım %100 malulen emekli olsam maaşım düşermi tahmini ne kadar alırım

Ziyaretçi77

Birşeyi merak ettim 2000-2008 arası pirimleri yazarken neden D:36 satırından sonrasını toplama alıyor? 6 sıfır atılma durumu içinmi?

Edit:
Evet 2000/2004 arası pirim gününe 6 sıfır ekleyince gerçek pirim gününe ulaştım.

nufus numaranı bılıyonmu vatandaşlık no veya edevlete gır orda yazar e devletın yoksa ptt den al da gır

Ziyaretçi77

ihsan kardeşim eline sağlık güzel bir program olmuş

sana sormak istediğim bundan 1 kaç ay öncesine kadar emekli maaşı.com sitesinde hesaplama yaptığımda senin programınla aynı oranları vermekte iken şuan emekli maaşı.com sitesindeki hesaplama yaptığımda senin programındaki hesaplamadan daha fazla çıkmaktadır bunun sebebi nedir acaba bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

aliozdemir_57

Evet, emekli maaşı com da rakam fazla çıkmaya başladı. Geçen ay yaptığım hesapla bu ay arasında 105 TL civarı fark var. Hesap hatası yapmış olabilirler mi 100 TL seyyanen zammı yansıtmak için vs

Seyyanen zamlar 1100 tl ve altindaki maaslar için gecerli olacak fakat burdaki maasin fazla cikma sebebi bence bu değil çünkü maastaki yükselme 1100 tl ile sinirli değil daha yüksek maaslardada artış soz konusu enflasyon vb.gibi bazi paremetlerde bi değişiklikten dolayi maaslarda artış var gibi ama emin degilim

23.04.2015 tarihli resmi gazete de İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yayınlanmış olup Temmuz ayı emekli maaşlarının aşağıda ki şekilde artırılacağı belirtilmiştir.

MADDE 58 – 5510 sayılı Kanuna aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

“GEÇİCİ MADDE 65 – 4 üncü maddenin birinci fıkrasının (a) ve (b) bentleri kapsamındaki sigortalı ve hak sahiplerine;

a) 2015 yılından önce bağlanmış ve 2015 yılı Ocak ödeme döneminde Kanunun 55 inci maddesinin ikinci fıkrasına göre artırılmış gelir ve aylık tutarları, 2015 yılı Temmuz ödeme döneminden itibaren Kanunun 55 inci maddesinin ikinci fıkrasına göre artırılır. Artırılan gelir ve aylık tutarları dosya bazında ödenmesi gereken miktar esas alınmak kaydıyla; 2015 yılı Temmuz ödeme döneminde 1.000 TL (dâhil) ve altında olanlar 100 TL tutarında, 1.000 TL’nin üstünde olanlar da 1.100 TL’yi geçmeyecek tutarda ayrıca artırılır.

b) 2015 yılında bağlanacak malullük, yaşlılık veya ölüm aylıklarının 27 nci, 29 uncu, 33 üncü ve geçici 2 nci maddelere göre 2015 yılı Ocak ayı itibarıyla hesaplanan aylık tutarları, (a) bendinde belirtilen şekilde artırılarak ödenir.

denmektedir. Yani öncelikle 3 Temmuz da açıklanacak olan Enflasyon oranına göre artırılacak. Seyyanen zam bu artıştan sonra belirlenecek. Bu nedenle Seyyanen zammı şimdiden uygulamadım. Seyyanen zammı uygulamak için enflasyon rakamlarının açıklanmasını beklemekteyim.

Merhaba, öncelikle böyle bir uygulama hazırladığınız için teşekkürler, emeğinize sağlık. Ben excelde 2000 öncesinde sanırım doğru olmayan bir giriş yapıyorum, o dönemi hesaplayamıyor, katsayıyıda getiremiyor. Diğer dönemlerde excel zaten üst limit kontrolu ile basamk yönlendirmesi yapmış, ama 2000 öncesini tanıması için ne yapmak gerekir bulamadım, destek verirseniz sevinirim.
Teşekkürler

S.Uğur

Eğer göstergenizi hesaplamıyor ise kazançların hangi yıla ait olduğunu belirtmemişsinizdir. Kazanç sütununun solunda ki sütundan yıl seçimi yapınız. Eğer Aylık bağlama oranını hesaplamıyor ise Kazançların altında ki 2000 öncesi prim gün sayısı kısmına gün sayınızı yazmamışsınızdır.

Nilgün Hanım selamlar;Durumum aşağıdaki gibidir ne kadar maaş alırım yadımcı olabilirmisiniz?

Emekli olunan kurum:SSK
2- İlk sigortalı olunan yıl:1995
3- Emeklilik talebinde bulunulan yıl:
4- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı:48
5- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi:yaşlılık
6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:375.613 bin tl tl
7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:5.321 gün
8- Toplam prim gün sayısı :5.321

Teşekkürler
Şener

snr1976

kardeş ben 400bin TL ve 6860 primle ocak 2015 yılında emekli oldum 2090 maaş aldım buradan hesaplarsin

Sn; tarum 41 siz emekli olmadan önce sgk nın emekli maaşı hesaplama sisteminden emekli maaşınızı hesaplattırmışmıydınız veyahutta diğer emekli maaşı hesaplayan sitelerden hesaplama yaptınız mı? eğer yaptı ieniz hangisi daha yakın bir sonuç veriyor şu anda bağlanan emekli maaşınıza.

Murat bey çok teşekkürler aşağı yukarı hesapladım yeter çok teşekkürler fakat söyle bi sorum olacak raporumda sürekli yazmasına rağmen 2 yıl sonra kontrol diyor ne yapmalıyım.
birde oranınız kaçtı evraklarınız Ankaradan ne zaman geldi ve kaç günde emekli oldunuz?

Teşekkürler

Merhaba,
ABO hesaplamıyor, boş bırakınca 0, 1 de yazsam başka değerde yazsam formül bozuluyor NAME ? gibi değerler geliyor.
Kazancı tasıyor,icmale günü de taşıyor ama ABO da bozuluyor, orada bozuk olunca maaş hesabıda yapamıyor

benm
kardeş emeklimaasi.comda 2085 cikti yanı 5 TL fazla aldım sgknin hesabında 1850 çıktığı yanı emeklimaasi.com güvenilir site kardesim

snr1976
mrb raporda kontrol olması konusunda bisey diyemem bende kontrol yoktu anakaradan 45gunde geldi emeklilik 20 günde çıktı 2ay sonra maaş aldım.

Teşkkürler Sn; tarum 41 verdiğiniz bilgiler için.

Üst Alt