Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Edevlet SGK dokumunun tasarımını değiştirmiş, Bu nedenle Emeklımaas com sıtesıde bu yenı tasarıma uygun olmadıgından hesaplamada yapamıyor. Umarım kısa surede yenı tasarıma gore duzenleme yaparlar..Baska bır sekılde hesaplama yapacagımız bır tablo yada sıte bılıyormusunuz arkadaslar? muhammet üstün

SSK Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SSK Emekli Maaşı Hesabı sitesinden biraz önce bir meil geldi Aynen kopyalıyorum.

Merhabalar
Sitemiz yeni formata göre yapılan güncellemelerin ardından yeniden hizmete açılmıştır...

İyi çalışmalar dileriz.

Kendi sayfalarından da kodlamanın değiştiğini bildiren bir açıklamaları var.

Fakat bende çalışmadı. Belki şirketteki eski sürüm tarayıcı yüzünden bilmiyorum. Deneyip bakarsanız bir çok kişiyi aydınlatırsınız.

Yenı duzenlemeyı yaptıklarını Yardım alanında da belırtmısler, Ad Soyad ıle bırlıkte kopyaladıgımda bu sefer Server hatası verıyor , Yogunluk oldugunu sanmıyorum farklı bır hata olabılır.. Ayrıca Dogum tarıhı vs bılgılerı artık ıstemedıgını farkettım ?

Edevlet SGK dokumunun tasarımını değiştirmiş, Bu nedenle Emeklımaas com sıtesıde bu yenı tasarıma uygun olmadıgından hesaplamada yapamıyor. Umarım kısa surede yenı tasarıma gore duzenleme yaparlar..Baska bır sekılde hesaplama yapacagımız bır tablo yada sıte bılıyormusunuz arkadaslar? muhammet üstün
Teşekkür ederim.

Siteyi yeniden düzenlemişler ama yine çalışmıyor program.

yoğunluk ile ilgisi yok. site yine çalışmıyor. umarım en kısa zamanda çözerler.

Site tekrar bir duyuru yapmış. e devlet sitesinden hizmet dökümünüzü meil atın sorunu daha kısa sürede çözelim demişler.

son duyuru

Son Dakika : Biz program uyum çalışmalarını sürdürürken SGK yeni bir format değişikliğini daha uygulamaya koydu. Bu gelişme ile birlikte şu ana kadar yaptığımız bütün çalışmalar boşa gitmiş durumda.

Hizmet çizelgesinde başkaca bir değişiklik olmaması durumunda program güncelleme ve test sürecinin 2-3 gün daha süreceğini tahmin ediyoruz...

site çalışmaya başlamış. ancak şöyle bir durum sözkonusu:
ilk işe başlama tarihiniz staj veya çıraklık sigortası ise sistem onu baz alıyor. siz sitenin sarı alanına sgk hizmet dökümünü kopyalarken ilk işe giriş tarihinizi prim ödenmeye başlandığı ilk gün tarihi olarak değiştirmeniz gerekiyor. ben site yönetimine mail attım bu konu ile ilgili.

Kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyor. Kopyalama-yapıştırma işlemini yaparken dikkat etmemiz gereken bir şey varmı? Hesaplama yapabilenler yardımcı olursa sevinirim..

erolktr

önce kimlik bilgileri kısmını kopyalayıp yapıştır daha sonra hizmet bilgileri kısmını kopyalayıp şapıştır.

ben böyle yapınca olmuştu.

[FONT=sans-serif]@erolktr

[/FONT]
[FONT=sans-serif]Arkadaşım ad soyadtan itibaren üstünü karalayıp en alttaki hesap dökümüne kadar kopyala ondan sonra emeklilik hesaplama sitesine yapıştır yalnız e-devlette iki adet hizmet dökümü butonu var birisi son 2015 yılının aylarını gösteriyor diğeri ise detaylı hizmet dökümü var sen burayı seç burası ise bütün hizmet yılını gösteriyor[/FONT]

Ziyaretçi77 2000 öncesi aylık bağlanma oranı 74,00 2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 61.00 2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 47.16 tahminen maaş ne kadar olur vergi indirimi % 65

Son düzenleme:
presso
Aylık bağlama oranları üzerinden emekli aylığı hesabı yapmak mümkün değildir. Emekli aylığının tam olarak hesaplanabilmesi için yıl yıl gün ve kazançların bilinmesi gerekir.
Fakat tüm kazançlarınızın asgari ücret olduğunu varsayarak hesaplama yaptığımızda ek ödeme dahil olarak emekli aylığınız 1.100-1.110 TL arası olur.

Ziyaretçi77

Peki ben birşey sorayım. Bürütüm 1850 toplam pirim 180.000 küsürü var ama düz aşağa yuvarladım. günümde 5700 falan. emekli maaşı.com sitesinden hesaplatınca 950 falan çıkıyor. pirimi ve günü benden az olanlar nasıl benden 200-300 tl fazla alıyor. Abo oranları 62/60/32. 62 olan da72 gün var 60 olanda 3050 gerisi yani 2722 günde de 32 den hesab ediyor.

Ümit Kurtuluş
Emekli aylığı hesabında 3 dönem hesabı yapılmakta.
2000 öncesi dönemi
2000-2008/9 dönemi
2008/10 ve sonrası dönemi
Engelli olarak Yaşlılık Aylığı alan birinin;
Çalışmalarının tamamı 2000 öncesi ise bugün emekli olsa alacağı emekli maaşı en düşük 1.322,16 TL dir. (Ek ödeme hariç)
Çalışmalarının tamamı 2000-2008/9 dönemi ise bugün emekli olsa en düşük 926,46 TL dir. (Ek ödeme Hariç)
Çalışmalarının tamamı 2008/10 ve sonrası ise bugün emekli olsa en düşük 477,87 ile 577,83 TL arasında olur.(Ek Ödeme Hariç)
Hangi dönemde kaç gün prim gününüz var ise o dönemin emekli aylığınıza katkısı o dönemde ki prim gün sayınız kadar olur.

Ne kadar emekli maaşı baglanır?

Sigortaya giriş tarihim: 01.04.2000 5100 gün %58 ortapedik engel 230 bin tl ile ne kadar emekli maaşı alabilirim.saygılarımla.

Aşamada 1997 girişli.beşbin beşyüz primli.950 aldı arkadaşım.

arkadaşın verdiği linkten maaşınızı hesaplayabilirsiniz tek fark olarak çıkan sonuca % 4 daha ekleyeceksiniz bu kadar

Ziyaretçi77 kardeş sana kazanç ve prim bilgilerimi versem ortalama ne kadar aylık bağlanabilir söylermisin

2000 öncesi 491 gün

2000-2008 2647 gün

2008 sonrası 2447 gün

toplam kazanç 263.000

sigorta başlangıcı 1998 vergi indirim oranı %47

bilgilendirirsen sevinirim saygılar

Arkadaşlar Merhaba,
emekli maaşını nereden hesaplatabiliyoruz.SGK sitesi hesaplamıyor.Bu konuda yardımınızı rica ediyorum
teşekkür ederim,

Selam arkadaşlar..

Hepimizin bildiği gibi sgk hizmet dökümü uygulamasında değişikliğe gitti.daha önce toplam kazancı yazardı en altta hatırlarsak.şimdi o şekil de değilde dönem dönem vermekte toplam kazancı.

daha önce benim toplam kazanç yaklaşık 220 bin tl idi.değişiklikten sonra şimdi toplayınca hepsini yaklaşık 290 bin tl oluyor kazanç.

merak ettiğim bu fark neden oluştu acaba.eski yıllara ait gelirler güncellendimi acaba.2000 öncesi gelirler güncel rakam olarakta yazmakta.ancak 2000 öncesi hizmet gelirleri çok düşük.bu rakamlarda bir güncelleme görünmüyor.

bu düşük rakamların bugünkü karşıliğı nedir acaba sgk bunları nasıl güncelliyor?

bu konuda bilgisi olan vardır mutlaka.ne dersiniz bu konuyu bi masaya yatırsak.

saygılar..

zamanyolcusu

Sizden sonra bende topladım fakat bende değişiklik yok. Belki toplama yaparken yanlış toplam yapıyorsunuzdur. verdiğiniz iki rakam arasında ciddi fark var.

siz nasıl topladınız bilemem.
benim üç döneme ayrılmış durumda kazançlar.bilgiler şöyle;

2000 yılı öncesi toplam gün sayısı 2355 toplam kazanç ise 2.585,44 ytl.(bu kadar gün için az değilmi bu kazanç?)

2000 ile 2008 yılı arası toplam gün sayısı 3150.toplam kazanç ise 70.798,76 ytl

2008 sonrası toplam gün sayısı 2522 toplam kazanç ise 208.731,93 ytl

bu durumda 280 bin tl yapmazmı Ümit bey.

hesaplanan aylık ise 1232 tl.

Üst Alt