Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Asgari ücretten primlerim ödendi emekli maaşım ne olur ve tekrar çalışabilirmiyim.

slm arkadaşlar ben birkaç soruya cevap arıyorum ama bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.ben S raporumvar vergı ındırımınden faydalanıyorum emeklılık basvurusu yaptım cevap beklıyorum sizden ricam su askarı ucretten odenen ssk 3600 gunle emeklı olucam kısmetse maaş nekadar olur.ve emeklı olduktan sonra calısmamda bır sakınca olurmu.şimdiden teşekküredim.

Emekli maaşınız 700 civarı olur tamamen tahmindir. Emekli olduktan sonra evet SGDP ödeyerek çalışabilirsiniz.Yalnız emekli olduktan sonra işe girişiniz yapılırken ben emekliyim SGDP ödeyerek çalışmak istiyorum demeniz yeterli...

officer, 175.000 toplam prim miktarı (4700 günle) sizce 800 tl emekli maaşı az değil mi? ben birçok karşılaştırma yaptım sitede ama anlam veremedim? 1000 tl gibi bir sonuç çıkması lazım değil mi?

Slm ben 3800 gunum var 1990 ssk girişliyim emekli oldugum taktirde ne kadar maaş alırım % 66 raporum var

selamlar ömss 2.ci atamada memur oldum ve 4080i tamamladım diyelim aynı devlet dairesinde işe devam edebilirmiyim

slm lar benım oğrenmek ıstedığım bır sorunum var sigortam 5821 gun kronık rahatsızlıktan dolayı vergı ındırımı aldım raporum G sıstemde bakıyorum bugun emeklı olunca 2000 tl maas yazıyor raporumu kullanarak (özurlu) emeklı olsam nekadar maas bağlanır not: ozurlu raporunu almadan once 2000tl maas yazıyordu.

cvp yazarsanız sevınırım

vergi indiriminden emekli maasım n kadar olur 1990 işe baslangıç tarıhim 4000 iş günü 181,124kazanç 10yıldır calısıyorum devamlı yardımcı olursanız sevınırım /58 oran kaclira emekli
maaşa baglanırım

arkadaşlar ben 2004 ssk girişim ve siteden bakarak emekli aylığı ve ne azaman emekli olabilirim için bakındım ama yazan şöyle bir şey

008/10 sonrası gün sayınız 1539 günü aşamaz

emekli-maaşı.com

arkadaşlar bundan 10 gün önceki hesaplamada emekli maaşı.com sitesinde 1904 tl çıkan maaş şimdi yine aynı siteden hesplandığında 1680 tl çıkartıyor aceba proğram da mı sorun var yoksa hangisine inanmalıyım bilgisi olan arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim

emekli maaşı

arkadaşlar vergi indirimine baş vurdum sonucu bekliyorum prim gün sayım 5000 bu durumda emekli maaşım ne olur bilgi verirseniz sevinirim

zafer5555;emekli-maaşı.com sitesinde yaptığın son hesaplamayı incelersen 2008 yılı kazancı 0 tl. gözüküyor,bende öyle...daha önce yaptığın hesaplama doğru...programı güncelliyor mu nedir,sorun var,sanırım...düzeltirler,herhalde...

Merhaba ;

aylık bilgileri

1-)Emekli olunan kurum : SSK
2-)İlk sigortalı olunan yıl : Yurtdışı borçlanma ile 30.12.1984
3-)Emeklilik başvuru tarihi ise 11.01.2013
4-)Aylık bağlama oranı 68
5-)Gösterge 12075
6-)Hisse oranı 1/1
7-)Toplam prim gün sayısı 8010
:cool:Yatırılan Prim miktarıi : 75500 (Yurtdışı borçlanma hariç)
9-)Yaşlılık Aylığı.

Ne kadar maaş bağlanır bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkürler.

Sgk'nın kendi sitesinden hesaplattığımda 690 TL çıkıyor. SSK Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SSK Emekli Maaşı Hesabı sitesinden hesaplattığımda 1743 çıkıyor.

Tamam arada biraz fark olsun ama tam 1053 TL oynuyor arada. Bunun hangisi doğru? 122.000 ödenmiş pirim ve 4663 gün var

sgk sorgulama sonuç
[FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Black]30.01.2013 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT][FONT=Arial Black]690.54[/FONT]

emekli maaşı sorgulama sonuç
EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız1.676,89 YTL Ek Ödeme67,08 YTL
Toplam 1.743,96 YTL

Emklilik

Merhabalar benim %45 raporum var askerliği borçlandığım taktirde şubat 2014 te emekli olacagım özel sektörde en son aldığım maaş 1350 tl 5060 gün ve 195.583.97 tl kazanç var ne kadar maaş bağlanır. Pirimler aldığım maş üzerinden yatıyor.şayetbağlanacak olan maaş çok düşerse askerlik borçlanmasını askıya almam gerekecek bu benim için çok önemli cevaplarsanız sevinirim. şimdi karar vermem gerekiyor.saygılar...

memur musunuz,ssk lımısınız.kaç yıl çalıştınız.şu an ne kadar maaş alıyorsunuz.bu bilgilere göre tahmini bir şey söyleyebiliriz.

merhaba arkadaşlar site bu günlerde yanlış hesaplıyor

benim anlamadıgım konu aylık baglama oranı. YÜZDE 60 DAN AZ OLMAYACAK İSE (9000 İŞ GÜNÜDEN HESAPLANACAKSA) İKİ SİTENİN VERİGİ ORANLAR NİÇİN YÜZDE 43 YÜZDE 53 YÜZDE 30 OLUYOR
Ayrıca (%40 vergi inirimi)pirim gün sayım 5098 hesaplama yaptırdıgımda 763 ve 787 +ek ödeme çıkıyor . hesaplamayı 5098 den degilde 3760 günden (2009 dan sonraki günlerimi silerek)yapıyorum sonuc 940 +ek ödeme.MADEM BÖYLY BİR DURUM VAR SGK BENİ 3760 DAN EMEKLİ YAPSIN FAZLA PRİMLERİMİ BANA GERİ ÖDESİN.

BÖYLE ÇELŞKİ SAÇMALIK OLURMU BU DURMU DİLE GETİRECEK SİVİL TOPLUM KURLŞUMUZ YOKMU VARSA NE DURUYORLAR . YDADA BENMİ SACMALIYORUM

SİTELERİN VERDİĞİ EMEKLİ MAAŞI SONUCU 763 DİYELİM BU RAKAMA O DÖNEM İÇN EMEKLİ MAAŞI ZAM ORANI İLAVE EDİLECEKMİ 762*%5,13=802YTL

benim %48 raporum var ssk giriş tarihim 1997 2 ayı bagkur
başlangıç-11.09.1998
terk etme-31.12.2004
hizmet-6 yıl 3 ay 20 gün bagkurdan sonra
ssk-giriş-01-10-2005- 3.012 şimdiye kadar 15 yıl oldu erken emeklilige 2 senem var nekadar maaş baglanır
tesekkurler

erken emeklilik

%48 raporum var
ssk giriş tarihim-1997-2.ayı 2 ay ssk yattı sonra istege baglı bagkur 6 yıl 2 ay 10 gün sonra terk terkten sonra 3273 gün prim
yaklaşık 2 sene sonra nasipse erken emeklilik hakkını hak ediyorum
ne kadar maaş baglanır bilen varsa lütfen
tesekkurler

YENİ EMEKLİ OLAN ARKADAŞLAR VAR MI ? maaş konusunda fikir
almak istiyorum...

sgk sitesinde ki rakam beni tatmin etmedi...

17 yıl - 3950 emekli ( % 42 rapor ile )

şuan 17 yıl geçti, 6000 prim günüm var ( 01.10 .1995 sgk ilk girişim )
prpimlerim de 2250 tl brüt maaş üzerinden tam sgk yatırıyor. özel sektör de çalışıyorum...

BU ŞARTLAR DA yaklaşık ne kadar maaş alırım ? emekli olanlar - emekli maaşı alan arkadaşlar fikir
yazabilir mi ?

:confused:

engelli statüsün de maaş alan emekli kişilere bu sorum, malulen emekli olanlar değil...
:eek:

öncelikle gecmiş olsun bu şikayetlerle tam tesekküllü bir devlet hastanesinden özürlü saglık raporu alın %40 ve üzeri olursa vergi indirimi için ankaraya gönderin vergi indirimi ankara onaylarsa vergi indiriminden faydalanarak erken emekli olabilir saygılar

benim bildiğim öncelikle baglı bulundugum maliyeden yazı alarak deftarlıga gidip onlartekrar rapor istiyormus (kanun degistiyse haberim yok)
raporu gönderecegim adres'i yazarmısın
tesekkurler

Erken emeklilik maaşı

6040 gün bağkur +365 gün ssk günüm var. ssk halen devam ediyor erken emeklilik için başvurursam alacağım maaş ne kadar olur. Konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum

1. Emekli olunan kurum: SSK
  2. İlk sigortalı olunan yıl: 1993
  3. Emeklilik talebinde bulunulan yıl: şubat 2013
  4. Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı: 75
  5. Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi: yaşlılık
  6. Çalışma süresince yatırılan toplam prim miktarı: 310.000 tl
  7. Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi: 3.300 tl cıvarı son
  8. Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi): 3860 gün ssq +1456 bağur toplam 5316
  9. Şu anda aldığınız emekli maaşı: 1479 tl + 59 tl de ek ödeme
  10. Aylık Bağlama Oranı: 60
emeqli-maaş.com dan hesapladğmda 1690 tl bazende 1900 tl çiyordu sizce bağlanan maaş duşuq değil mi bu qonuda nereye nasl itiraz etmeliyim

sen ona şükret ben 775 tl alıyorum raporum %44 vergi indirimi aldım raporda sürekli emekli oldum ben ona sevinirken sgk 2 ay sonra tekrardan kontrol muanesine cagırdı

çalışan memurgibi maaş alıyorsun daha neye şikayet edeceksin ki ?........

bende böyle alsam heme olurum hesaplama imkanın varsa benimkinede bakarmısın
işe başlama ;1997nin 2.ayı helen yatırıyorum ssk
işgücü kaybı H
tesekkurler

zafer5555 kardeşim nedersem yalan olur bilgim yok (bilgim olmadıgı için konu actım::)

Üst Alt