Erdogan Er ve
hozgul rumuzlu arkadaşlar benim için bu problemi çözdü ,size de tavsiye ederim(hem ssk hemde bağkurum var ).
E devlette Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler kısmının altında SGK Tescil ve Hizmet Dökümü var. Oradan Tüm SGK dökümünü işaretlerseniz SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinden hesaplarsınız...
..................
Benim de SGK (4a) ve 2003 - 2005 yıllarına ait 944 günlük Bağkur'um var Hakan bey. Kopyala yapıştır yaparken hem 4a hem de 4b nin beraber listelendiği sayfayı kopyalamak lazım. Bu birinci dikkat edilecek şey.
Yalnız sıkıntı şu ki söz konusu hesaplama sitesi hem 4a hem de 4b nin listelendiği sayfanın en başındaki "Tescil Bilgileri" başlığı altındaki kısmı düzgün algılayamıyor. Çünkü bu sitenin kabul ettiği şablon farklı. Site "4a Hizmet Dökümü" başığı altındaki "4a Detaylı Hizmet Dökümü" alt sekmesinin şablonunu tanıyor.
Fakat bu sekmede sadece 4a bilgileri yer alıyor, 4b bilgileri yer almıyor. Sizin de belirtiğiniz gibi hem 4a hem de 4b bilgileri sadece "Tüm SGK Dökümünde" var.
Ben de bu açmazı aşmak için sitenin istediği şablon olan "4a Detaylı Hizmet Dökümü" başlığı altındaki "Tescil Bilgileri" bölümündeki yeri "Toplam Uzun vade Gün Sayısı" yazan yere kadar kopyala yapıştır yaptım. Yalnız toplam gün sayısına 944 gün Bağkurumu ekleyerek yazdım. Ardından hem 4a hem de 4b'nin tamamının yer aldığı sayfaya gidip "Hizmet Dökümü" yazan yerden itibaren aşağıya kadar sayfanın tamamını kopyalayıp önceki kopyalanmış bilginin hemen altına boşluk bırakmadan yapıştırdım. Böylece hem sitenin istediği şablonu bozmamış oldum hem de hesaplamaya 4b günlerimi de eklemiş oldum. Sonra Gönder tuşuna bastım ve ta daaaaaa. Hiç bir hata mesajı almadan hesaplamayı yaptı.
Biliyorum burada anlatınca çok karışık geliyor ama aslında yapması çok zor değil. Sadece aynı anda 3 pencere üzerinde çalışmak zorunda kalıyorsunuz.