Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

ozgurmeric74 vergi indiriminden kasıt ANKARADAN gelen raporun defterdarlığa geliyor olması mı? en son raporu oradan aldım.
vergi indiriminden benim bodroma yansıyan birşey yok emekli olucam diye herhangi bir işlem başlatmadım.
teşekkürler

2017 son günü 1205 çıkan maaşı 2018 ilk günü 960 tl bu nedemek oluyor şimdi

SGK sitesinden bende şimdi baktım öyle çıkıyor yılbaşından önce 1031 TL iken şuan 902 TL çıkıyor

Sgk sitesi ayın 20 sinden sonra doğru hesaplar... Geçen senede aynı yılbaşından önce dogru ilk onbeş gün yanlış hesaplıyor dikkate almayın.
20 sinden sonra zamlı ve doğru maaşı gösterecektir..
.Ben yeni hesapladım benimki aynı gösteriyor...daha değişmemiş...
4 ünde enflasyon oranları belli olacak ondan sonra ilk maaş 14 ünden den sonra zamlı maaşlar belli olur...

Ben sgk ya mail attım bu nedemek oluyor diye endişelenmeyelimmi

Bu düşüş anormal benim prim Aylık 4 bin tl üzeri böyleşey olmaz

evet vergi indirimi ankaraya maliyeye giden raporun onaylanıp vergi dairesine gelmesi vergi dairesininde çalıştığınız işyerine göndermesi suretiyle oluşan belgedir. eğer bu yazı elinizde ise prim ve gün şartını doldurduysanız emeklilik için müracaat edebilirsiniz @omerb

emekli-maaşı. Com da şu anda hesaplama yapmıyor sanirim güncelleme var

vergi indirimi aldım şimdi ne yapmam gerekiyor emeklilik için evrak işyerimemi gelecek yoksa ben gidip bağlı olduğum vergi dairesindenmi alacam

@akaragoz
vergi indirim yazınız işyerinize e tebligat ile gelecek. siz muhasebenizden alacaksınız. evrağı alınca şayet yıl ve prim şartlarını taşıyorsanız emeklilik için sgk ya müracaat edebilirsiniz.

birde emekli maaşı com maaşımı 0,00 gösteriyor hesaplayamadım hesaplama yapabilecek var ise sevinirim

Adı Soyadı
ABDULLAH KARAGÖZ
Cinsiyeti
Erkek
T.C. Kimlik N
Baba Adı

Ana Adı

Doğum Yeri
ANKARA
Doğum Tarihi
00/00/1975
İlk İşe Giriş Tarihi
01.08.1995 Durumu
Aktif
Toplam Uzun Vade Gün Sayısı
6117

akaragoz
emekli maaşlarına zam geldiğinden sitede güncelleme mevcuttur. o yüzden hesaplayamamıştır.
verdiğiniz bilgilerle emekli maaşınızı hesaplayamayız.

Sgk emekli maaşları 14.01.2018 kadar güncelleme devam ettiğinden doğru sonuçları göremeyebilirsiniz...
Birde verği dairesi çalışanları işlemleri hızlandırsalar iyi olmazmı illede bimeremi şikayet etmek lazım..
Zaten insanlar engelli birde engel çıkarıyorlar....zaten insanların ihtiyacı olmassa bu budar ugraşmazlar...kendilerini engelli arkadaşlarımızın yerlerine koymalarını rica ediyoruz...

SANKİ BİZİM EVRAKLAR DÜNYAYAYI DOLAŞIYOR 4 VEYA 5 AY SÜRÜYOR GERÇEKTEN ÇOK YAZIK...

2000 tl maaşım var vergi indiriminden emekli olursam ne kadar maaş bağlanır %40 la

ne kadar maas alırım

2000 öncesi 1900 ğünüm var 2008 kadarda 300 ğün ssk 1274 100 ğünde askerlik borclanması yaparsam yaklasık ne maas alırım 3 derece vergi indirimim var ??

@ozgurmeric74 Merhaba, annemi emekli etmek istiyorum. O sebeple bir sorum var tam olarak hesaplayamadım da. 1961 doğumlu. %40 raporu var. 3600 gün 58 yaş şartı ile SGK'dan emekli etmek istiyorum. Taşerondu ve işten çıkarıldı. Bugüne kadar primleri hep asgari ücretten ödendi.

1 - ) 2000 YILI ÖNCESİNE AİT KAZANÇLAR
Yıl Gün Kazanç
1999
85
267,93

Toplam 267,93
Gün Sayısı 85
Gösterge 9475 (12 / 1)
Aylık Bağlama Oranı 66
Eski Tam Aylık 79,59
Eski Kısmi Aylık 2,22
Güncellenmiş EKA 18,72
3 - ) 2008 EKİM SONRASI KAZANÇLAR
Toplam 137.856,84
Gün Sayısı 2969
Ort. Gunluk Kazanç 46,43
Ort. Aylık Kazanç 1.392,96
Aylık Bağlama Oranı 30,00
Tam Aylık 417,89
Kısmı Aylık 406,26
EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız 0,00 Ek Ödeme 0,00
Toplam 0,00

1999 yılında 85, 2008 sonrası 2969 günü var. Primleri hep asgari ücret. geriye kalan 540 günü isteğe bağlı bağkur yaptım. Bir buçuk yıl boyunca şuan 2018 itibari ile ayda 541 tl ödeyeceğim.

Annemin alacağı maaş 300-400 lira olmaz değil mi? En az 500 üzeri alır diye umut ediyoruz. Net olmamakla birlikte bu sitede benzer örneklerden yola çıkarak aşağı yukarı alabileceği maaşı söyleyen olursa sevinirim. İyi geceler dilerim.

@Casher @asterix @MONTEN @ruzgar_0351

arkadaşlar ne bu sitede nede başka sitede kafadan; formülasyon olmadan maaş hesaplanması imkansız. çünkü maaş bağlamada o kadar çok kriter mevcut ki. bilgisayar programları ile üç aşağı beş yukarı hesaplanabilir. o yüzden kimseye şu kadar alırsın deyipte yanlış yönlendirmek istemem. internette çok yakın bir tahminle maaş hesaplayan siteler mevcut.örneğin emeli-maasi.com; sgk resmi sitesi gibi.

oralardan hesaplatmanız daha doğru olur. ne zaman e devlette ek ödeme gözükür o zaman nokta atışı maaş hesaplanabilir.

sevgili özğür meric bey bagkur ve ssk oldugu
oldugu icin hesabı yapamıyorum yaklasık 3 aşşagı beş yukarı tahminen ne alabilirim yardımcı olursanız memnun olurum saygılar

Verdiginiz sitede. Maaas. Ek odeme. 00. Gozukuyor. Napmam lazim

Casher

bu ay maaşlara zam geldiğinden sitede güncelleme mevcut. bir kaç gün sonra tekrar deneyin.

Bu site yazan once ki ay. Gozuken tutar zamsiz hali dogru gostermis midir

Erdogan Er ve hozgul rumuzlu arkadaşlar benim için bu problemi çözdü ,size de tavsiye ederim(hem ssk hemde bağkurum var ).

E devlette Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler kısmının altında SGK Tescil ve Hizmet Dökümü var. Oradan Tüm SGK dökümünü işaretlerseniz SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinden hesaplarsınız...

..................

Benim de SGK (4a) ve 2003 - 2005 yıllarına ait 944 günlük Bağkur'um var Hakan bey. Kopyala yapıştır yaparken hem 4a hem de 4b nin beraber listelendiği sayfayı kopyalamak lazım. Bu birinci dikkat edilecek şey.

Yalnız sıkıntı şu ki söz konusu hesaplama sitesi hem 4a hem de 4b nin listelendiği sayfanın en başındaki "Tescil Bilgileri" başlığı altındaki kısmı düzgün algılayamıyor. Çünkü bu sitenin kabul ettiği şablon farklı. Site "4a Hizmet Dökümü" başığı altındaki "4a Detaylı Hizmet Dökümü" alt sekmesinin şablonunu tanıyor.
Fakat bu sekmede sadece 4a bilgileri yer alıyor, 4b bilgileri yer almıyor. Sizin de belirtiğiniz gibi hem 4a hem de 4b bilgileri sadece "Tüm SGK Dökümünde" var.

Ben de bu açmazı aşmak için sitenin istediği şablon olan "4a Detaylı Hizmet Dökümü" başlığı altındaki "Tescil Bilgileri" bölümündeki yeri "Toplam Uzun vade Gün Sayısı" yazan yere kadar kopyala yapıştır yaptım. Yalnız toplam gün sayısına 944 gün Bağkurumu ekleyerek yazdım. Ardından hem 4a hem de 4b'nin tamamının yer aldığı sayfaya gidip "Hizmet Dökümü" yazan yerden itibaren aşağıya kadar sayfanın tamamını kopyalayıp önceki kopyalanmış bilginin hemen altına boşluk bırakmadan yapıştırdım. Böylece hem sitenin istediği şablonu bozmamış oldum hem de hesaplamaya 4b günlerimi de eklemiş oldum. Sonra Gönder tuşuna bastım ve ta daaaaaa. Hiç bir hata mesajı almadan hesaplamayı yaptı.

Biliyorum burada anlatınca çok karışık geliyor ama aslında yapması çok zor değil. Sadece aynı anda 3 pencere üzerinde çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

maaş ne olur

arkadaşlar 1995 girişim var 1993 te askerlik yaptım yüzde 53 raporum var vergi indirimim hazır şükür kısmetse 2000 öncesi 1710 günüm 2000 sonrasıda 1990 günüm var erken emeklilik için ise 60 gün daha kaldı kısmetse şimdi emekli olursam maaşım ne olur sizce ya ben hesaplayamıyorum lutfen yardım edin

apolloo [FONT=sans-serif] ne bu sitede nede başka sitede kafadan; formülasyon olmadan maaş hesaplanması imkansız. çünkü maaş bağlamada o kadar çok kriter mevcut ki. bilgisayar programları ile üç aşağı beş yukarı hesaplanabilir. . internette çok yakın bir tahminle maaş hesaplayan siteler mevcut.örneğin [/FONT]emeli-maasi.com[FONT=sans-serif]; sgk resmi sitesi gibi.[/FONT]

[FONT=sans-serif]oralardan hesaplatmanız daha doğru olur. ne zaman e devlette ek ödeme gözükür o zaman nokta atışı maaş hesaplanabilir.[/FONT]

Üst Alt