Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK’nın Hedefi: Organ Nakli Olanlar [Tartışma]

Ayhan Serin;

ewet abi olursun, garantilemişsin yani. muhtemel bilirkşi bülent beyde cevap yazacaktır size..slm...

Banada kalp nakli için müracat et dediler, Hastanelerde yaşadığım iğrenç durumlardan sonra, kalp nakli olmak yerine ölmeyi tercih ettim, dilekçede vermedim vermemde.

Son yoğun bakımda, kendi isteğimle imza atıp çıktım, tüm riskleri ve sorumluluğu üzerime alarak, neden biliyormusunuz, Pratisyen hekim benle yoğun bakımda tartışması yüzünden, sonrada Doktorlar bağırıyor, haklarımız nerde diye, benim hakkım nerde peki?

Devlet arkalarında, maaşları iyi, keyifleri iyi, ama işlerine gelmeyince feryat figan.

Devlet Vatandaşı kesinlikle düşünmüyor, tek bildiği benle Vatndaşı muhatap etme ne yaparsan yap, özeti budur.

kalpkası;
başına gelenler için üzüldüm..baş hekimleğe gitseydin mademki olan olmuş, hiç değilse sende şikayetçi olaydın. geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

Üst Alt