Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoaffektif bozukluk şizofreniye dönüşür mü?

anonymous

Aktif Üye
Konular
331
Reaksiyonlar
385
Şizoaffektif bozukluk şizofreniye dönüşür mü?

7-8 senedir bipolar bozukluk teşhisiyle tedavi görüyorum. 1 senedir doktorum şizoaffektif teşhisiyle tedavimi devam ettiriyoruz ama artık hiç mani-depresyon geçirmiyyorum. Hep psikotik bozukluklar oluyor. Halisünasyon, ses duyma oluyor. Şizofreniye dönüşmesinden endişeleniyorum. İlaçlara rağmen hep hastalanıyorum.

Sanırım şizofreniden daha karmaşık bir hal olarak geçiyor şizoaffektif hal. İlerisi olarak biliyorum.

1 hafta sonra randevum var. Doktoruma anlatacağım. Bakalım ne yapacak

@ankr, şizoaffektifim, şizofren değilim ama araştırdığım zaman şizoaffektif bozukluk olan kişi 15 yıl sonra şizofreniye dönme ihtimali çok yüksekmiş

@anonymous, 2 ay halisinasyon sanri belirtileri olan kişi tamamen iyileşip ömrü boyunca atak gecirmeme gibi bissy olur mu 16 yaşında ergen suan bu psikoz gibi durumarla yeni tanışıyoruz sizin bildiginiz varmi ömrümde sadece 1 kez gecirenler

Üst Alt