trky bak sana yaşadığım bir olayı anlatayım
sevdiğim bir kız vardı zamanında, ona ilerleyen yıllarda cin gördüğümü senin hakkında bir şeyler söylediklerini anlattım, başta inanmadı doğal olarak, birazda deli gözüyle baktı tabi ama sevgi işin içinde olunca dinlemeye devam etti
bir kaç ay böyle anlatmaya devam ettim;
dedi ki benim hakkımda bir şeyler diyor mu ??
dedim hiç sormadım valla (ona esma olduğunu söylemedim tabi cin felan demez kıskanır al başına belayı
)
dedi sorar mısın benim hakkımda öyle bir şey desin ki, sana inanayım
ya kızım öyle bir yeteneğim olsa sayısal loto vs şans oyunlarını sorar zengin olurdum dedim
neyse ısrar etti, bende tamam dedim
bir gece yarısı benim üç harfliler geldi (gelmeden on dakika önce kulağımda sesleri geliyor hissediyorum, eğer aniden gelseler korkuyorum çünkü alışmak mümkün değil görüntüleri kötü)
neyse dedim kız arkadaşım hakkında bilgi istiyorum, o konular hakkında bilgi veren kabileden olmadıklarını yasak olduğunu söylediler
çok ısrar edince bir seferliğe mahsus söylediler (10 yıl boyunca 3/4 kez yine söylediler
)
kız arkadaşın seni aldatıyor dediler, inanmadım
sinirlendim bağırdım küfür ettim gönderdim
ertesi gün sabah çocuğunun ismine kadar yazılı olan bir mektubu baş uçumda buldum ve götürdüm kız arkadaşıma gösterdim
yalan inanma dedi (ama rengi felan attı)
ben kız arkadaşıma inandım tabi
ama biraz zaman geçtikten sonra (bir yıl sonra) gerçekten beni aldattığını itiraf etti ve af diledi
bende kabul etmedim tabi
aldatmak derken, başka biriyle çıktığını ama asla bir şey yaşamadığını söyledi
neden şimdi söylüyorsun dediğim de ise, vicdan azabı çektiğini söyledi
hastalığımın en kötü safhasına çıktığı zamanlarına neden olmuştu
aradan şimdi 5 yıl geçti sanırım, geçen faceden yazdı bana iyi misin diye??
engelledim direk
)