Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

Haftaya pazartesi doktor kontrolü var ilacı biraz daha azaltacak mı bakalım

Yine ilaç değişikliği
Paligis 9 mg
Cedrina 100 mg

Çıkarılan ilaç: Abilify
Sonraki muayene pazartesi
Evde durmaya devam

Çok sukur stabilim. Sadece arada isteksizlik, enerji dusuklugu oluyor. O da olsun o kadar.

Not: atipik psikoz

5 yıldır risperdal içiyordum bir ara günde 8 mg kadar çıkmıştı. Cinsel sıkıntıları bu ilaç yapıyor diye düşündüm doktora bırakmak istiyorum dedim şu an 1 mg alıyorum. Birdahaki randevuda tamamen kesicek risperdalı sanırım. Kan testi yaptırdım dün , testosteron artmış prolaktin normal seviyeye inmiş. Harbiden risperdal makinayı bozuyor.

@Ahmet T, Doğru söylüyor mediaget sadece bir aracı program indirdiğin torrent veya oyun virüslü ise o zaman yapacak bir şey olmuyor tabii.

@Operadaki Hayalet, sanırım iğne kullanıyorsunuz. Durumunuz idare ederse doktora iğne istemiyorum deyin. Cinsel sıkıntıdan da bahsedin derim .

14 günde bir olan iğnemi 21 günde bir sonra 28 sonra bırakacam doktor dedi bırak diye zaten hastalığımla ilgisi yok ben kulağımdan çınlama ve uğultular duyuyorum ve bunların halüsinasyonlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Üst Alt