Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup evlenen var mı?

@GRAHAM BELL, kardeş benim hastalığım ne sence 10 yıl önce yarım yamalak ilaç kullandım bıraktım engelli raporu ve teşhis de yanlış oldu tekrar özür oranı verilmesi için 6 ay muayene şart dendi ama gitmedim şimdi bende şunlar var : bazen içten delilik gibi bişi gelio biriyle alay eder gibi hareketler yapıom beee eeeğ v.s v.s ama bazen bir his veya sinirli olayım moralim bozusun rahatlamak için saçımı başımo yoluom, koltuğa vuruom yastığa tişörtü çekiom rahatlıom öle tabi bu nadiren oluyor birde gözüme bastırıom dürtü var bende prize bişe olacak mı diye elimi değ çek sıcak ocağa değ çek bişey olacak mı diye kendi kendime konuşup cevap veriom birde intiar anlama öle düşüncem Yok zAten hem günah çok meyve bıçağı alıp boğaza dayayıp sonra hemen çekmeceye atıom sonra boğazıma birşeyler dayıyom bez gibi tahta gibi al len al ne var yani saçma sapan şeyler yapma olum diom olmamış gibi ne var sence bende

ama normal çalışıyorum çarşıya gidiom muhabbet ediom herkesle tâbi az bişi diğer insanlara göre farklıyım ama araba süremiom kafa almıo çaşalısabiliom muhabbet sohbet alışveriş

@GRAHAM BELL
Mutlu oldum derken
"
Bu kadar karar verip uygulayan
Secimini kendi yapip mutlu ve topluma uyumla aile hayatini devam ettiren biriyken"

Bunu yazmanızdan bahsetmiştim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kişinin psikoz yada şizofreni olduğuna asla bakmam benim için dürüstlük insancıl olması önemli

@addison789,

Anlattıklarınız normal geldi bana. Yani normal nedir derseniz? Evde takla atarsınız normalken dışarıda durup dururken takla atarsanız anormal olur.

@Mustafa 1972,

Mustafa abi hangi dürüstlük. Akıl gidince dürüstlük insancıllık mı kalıyor?

Dürüstlük de lastik gibi. İnsanlar arar ama bulunca da yaratık görmüş gibi geri kaçarlar.

@osmangazi, öylemi normal gelmiş meyve bıçağı dayamak normal mi boğaza prize sıcak yere el değdirip çekmek takıntı hastalığı var arkadaşa osuruk sesi atıp dinletiom bir kaç arkadaş kaybettim böle normalmiş ben sakinim ama sinirlenince elim ayağım titriyor benim sen yazıyı tam okumamışsın kardeş

@addison789, gözlerime bastırıom istemsizce dürtü geliyor daha önce hayalarıma vurıodum normal der şimdi bunada kötü insan iyi insan diye ayırırım mesela çok travma yaşadım küçükken

@addison789, askerde çok sorun yaşadım zamanında doktor gitme demişti dinlemedil ama sorunlar yaşadım gerek aklen gerek psikolojikmen ş hayatı inişli çıkışlı idare ediom

@Descartes, cogito ergo sum
düşünüyorum öyleyse varım.
hayırlı olsun hocam nickiniz.
descartesin videosunu çektim arşivim de şuan. paylaştığımda sizi de etiketlerim :)

bu arada ben de evliyim.10 yıl önce evlendim. ama şuan ki halimle heralde evlenmezdim yada evlenemezdim demeli

@addison789

Saldırganlık, kendi üstünde görmek istemeğin ölümü karşıya yansıtmaktır. Bunu yapmadığın zaman kendine yöneltme ego savunması ile öfken üzüntü olarak sana geliyor. İnsan öfkelendiğinde kimi kafasını duvara vurur yada duvara yumruk atar. Cama vurur vs.

Takıntı demişsin takıntı iki etaptır. Obsesyon düşünce kompulsif davranış bazında takıntı. Kimi temizlikle kimi bazı sayıları tekrar ederek takıntı yaşayabilir. Bir kaygı bozukluğudur. Kaygıyı gidermek için yukarıdaki yazdıklarımı yapabilir.

Üst Alt