@GRAHAM BELL, kardeş benim hastalığım ne sence 10 yıl önce yarım yamalak ilaç kullandım bıraktım engelli raporu ve teşhis de yanlış oldu tekrar özür oranı verilmesi için 6 ay muayene şart dendi ama gitmedim şimdi bende şunlar var : bazen içten delilik gibi bişi gelio biriyle alay eder gibi hareketler yapıom beee eeeğ v.s v.s ama bazen bir his veya sinirli olayım moralim bozusun rahatlamak için saçımı başımo yoluom, koltuğa vuruom yastığa tişörtü çekiom rahatlıom öle tabi bu nadiren oluyor birde gözüme bastırıom dürtü var bende prize bişe olacak mı diye elimi değ çek sıcak ocağa değ çek bişey olacak mı diye kendi kendime konuşup cevap veriom birde intiar anlama öle düşüncem Yok zAten hem günah çok meyve bıçağı alıp boğaza dayayıp sonra hemen çekmeceye atıom sonra boğazıma birşeyler dayıyom bez gibi tahta gibi al len al ne var yani saçma sapan şeyler yapma olum diom olmamış gibi ne var sence bende
ama normal çalışıyorum çarşıya gidiom muhabbet ediom herkesle tâbi az bişi diğer insanlara göre farklıyım ama araba süremiom kafa almıo çaşalısabiliom muhabbet sohbet alışveriş
ama normal çalışıyorum çarşıya gidiom muhabbet ediom herkesle tâbi az bişi diğer insanlara göre farklıyım ama araba süremiom kafa almıo çaşalısabiliom muhabbet sohbet alışveriş