Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ve OKB ile kullandığım ilaç kombinasyonu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

malumokb

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
17
Başlıktaki hastalığa sahibim olanzapin20 mg anafranil 150 mg zedprex 40 mg xanax 0.5 mg kullanıyorum sizce ilaçlarım nasıl iyi mi sizin durumunuz nasıl?

@malumokb, xanax ve anafranil kullanmıştım uzun zaman önce ama nasıl hissettiğimi ben bile hatırlamıyorum şuan ki ilaçlardan memnunum ama kötünün iyisi işte elimiz mahkum maalesef ilaçlara ☹️

Bizde olanzapin 15 mg kullanıyoruz ama ilaçlar uyku ve donukluk yapıyor malesef eskiden daha hızlı konuşurdu şimdi sanki daha durgun.Birde Misol var 50 mg.Sizde peki ilaçların yan etkisi oluyormu @malumokb

@sevgi07, hayır donukluk yapmıyor ilk kullandığımda yapmıştı sonra alıştım

@Rumeysa-_-, hangi ilaçları kullanıyorsun ve hastalığın ne ?

Sizinle neredeyse aynı dozları kullanıyoruz 4 ay olucak bizde şizofreni vsde yok bizde sadece Okb başlangıcı var askerde bir nöbet geçirdi neden acaba bizde bu donukluk sakinlik çok fazla sosyal bir insan şuan uyumak istiyor sürekli doz çok fazla geliyor bize teşekkür ederim🌸

@malumokb, selamlar. Geçmiş olsun.

2001 senesinde Olanzapin (zyprexa) kullandım. 1 sene kadar ama pek faydası olmadı. İnşallah sende olur. Diğer yazdığın ilaçları bilmiyorum.

Bu bahsettiğin ilaçların asıl adı mi etken maddesi mi xanax kullandim eskiden bir sureligine diğerlerini kullanmadım

Pardon zyprexa kullandım ben önceden etken maddesi olanzapin

5 mg kullandım zyprexa

Nekadardır bu dozda kullanıyorsunuz ilacı @malumokb çalışma hayatınızda uyku problemi vs oluyormu

@malumokb, :giggle: Olanzapin sayesinde remisyona girmenize çok sevindim.

Bu iyilik halinizin devamlı olmasını temenni ederim.

Üst Alt