Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal yardımlar için devlet Aile kartı çıkarıyor

Arkadaşlar sosyal yardım alanlar (2022 aylığı, evde bakım, sed, ve diğer yardımlar,) e devlette mevduat banka hesabını kontrol edin halk bankası hesabı açılmış.

Önceden PTT ön ödemeli kart vardı, şimdi aile kart gelmiş. Pratikte bir farkını göremiyorum.

E devlette arama kısmına, mevduat banka hesabı yazın, kontrol edin adınıza Halkbankası hesabı açılmış olabilir.

Arkadaşlar Kontrol eden varmı, varsa söyleyin herkes bilgilensin.

Dün aile kartimi alldim ebdevlebsahdisb odemelerinde halk bank vadesisn hesap çıktı yanlışlıkla hesap açtım nasıl iptal edebilirim

Şahıs ödemeleri banka sorgulama

2022 den maaş alıyorum

E devlete SGK şahıs ödemeleri banka sorgulama butonunu tıkladım sevenekleri tıkladım Halk bankasından İnanlı hesap cikti

Aile kart dışından başka hesabım yok halk banka

E devlete ibanimi gorebiliyoum Halk bank

SGK şahıs ödemeleri banka sorgulamada halk bank hesabım çıktı oysa benim yalnızca aile kartim var

SGK şahıs ödemeleri banka sorgulamada halk bank hesabım çıktı oysa benim yalnızca aile kartim var

Son düzenleme:
@azad21, halkbank mobil uygulamasını indir, ordan kayıt yap, banka kartlarımı tıkla, aile kart çıkıyor.

Üst Alt