Bayan yanı değilde ''Kadın'' cümlesi daha net tanım olacaktır, Kadın yanı uygulmasına katılıyorum, Dini inacım gereği veya siyayi amaçlı cümle algılamayın, bu uygulmadan yana her zaman destek sunarım.
Biz Engelli olduğumuz için olaylara biraz daha farklı bakabiliyoruz yada ben bakıyorum en azından, cinsel hayatlarımız sınırlı olabiliyor veya düşünmediğimi detaylar olduğu için Kadın yanı cümlesini ''YOBAZ'' lık sanan Arkadaşlar feci şekilde yanılıyorsunuz, Türkiye'de cinsel suistimal toplu taşımacılıkta değil Aile içinde fazlası ile yaygın olan, sapıklık dercesinde beyinlerin sayısı çok ama çok fazla.
Kadın yanı uygulmasına sonuna kadar destek veriyorum, iş yerinde iğrneç bakışlarla taciz edilen Kadınlar, evde Kocvalarından dayakla, küfürle, baskıyla tacize uğrayan kadınlar bırakında, toplu taşımacılıkta en azından keyifle seyahet etsinler.
Yazmış Arkadaş yobaz zihniyet, sen Kadın yanında oturunca mutlu olacaksan rica et boş koltuk olan kadına zaten Adamsan buyur eder.Bunu yobazlık derecesine getiren beyin Kadın yanında otursa ne olur oturmasa ne olur?
Bu seferde kadın Kaplı olsa neden bu tipler yanımızda oturuyor diyeceksin, yobazlık değil malesef, beyinlerimizdeki hasta düşünceler bu tür masum kanuları tuaf saçmalıklara döndürebiliyor.
Kadıncağınız yanında oturma, oturmasan ne olacak? Yada oturunca ne olacak? neden bu konuyu farklı polemiğe getirip aklınca siyahsi show döndürüyorsunuz.
Yobaz değilim, ama Kız Arkadaşım varsada tek otursun, bende Erkeğim sen bu konuyu bu seviyeye getiriyorsan, kusura bakma senin iyi niyetinden sonuna kadar şüphe ederim.