Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Televizyon Reklamları Hakkındaki Görüşler

Turkcell reklamı şu son sıralar çıkan Tosun ile Damat yolda tabela görünce Tosun başlıyor döktürmeye; Turkcelle kalite ne uygunumuuuşş:D Diyişine bitiyorum:D

Eskilerden bi tane...

Levis reklamı vardı. Klasik müzik çalmaya başlardı. Bir genç duvarları yıka yıka koşardı. Ne zaman o müzik başlada tv'ye bakmasam bile kafamı bi kaldırırdım. Çok başarılı bi çalışmaydı kanımca

Tadella bu kalpler her zaman en iyisini hak eder....
Dr.Quker :D pastacı baba ve kız....
Bu sıralar sonino yoğurtları....sütten yoğurt yapan ana kız.....
Rejkklamlar çok sesli görüntü kalabalığı onun dışında :D

rnenault reklamı amcanın kızının yanında birisini görmüşler:)

neskafe günde üc kere icerim kalıbının adamı ol diyo yaaa nneee

evet anadolu sigorta ata o kadar güzel benzetilmiş o kadar güzel

baba beni okula gönder reklamı güzel. öğretmenin yoklama aldığı reklam. kız çocuklarının durumu bir reklamla bu kadar güzel atılır ancak.

23 nisan eti reklamıydı galiba gözlüklü kıvırcık çocuk :D

Garanti Bankası'nın ''Su satan çocuk'' reklamı:). Çocuk daha sonra limonata filan satmaya başlıyordu ve işi büyütüp tabure, güneşlik filan alıyordu yanlış hatırlamıyorsam:).

Sigorta reklamı var çok sevdiğim.. İki çocuk soruyorlar birbirlerine senin baban ne iş yapıyor diye:)
Benim babam doktor diyor erkek çocuk senin baban ne iş yapıyor diyor kıza..:)

Kız da benim babam doktor.. Annem hem doktor, hep aşcı, hem ayakkabı bağlayıcısı, hem hem...gidiyor çok seviyorum bu reklamı:) Yani yanımda olsalar yerdim o iki afacanı..:)

Vee evet baba beni okula göndersene kampanyasının son reklamı da çok çoook anlamlı!

capri'nin reklamı
HAVA SU TOPRAK GÜNEŞ...

Renault Clio rekllamı çok eğlenceli

en azından sizinde kızınız güzel :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eumGLThcEis]YouTube - Renault Clio - Cranberries Zombi[/ame]

Yaaaaaaa ben de son Vodafone İş ortağım reklamını seviyorum. Adam ortağıyla beraber oturup anlatıyo ya. Hastasıyım o reklamın

annem yanımda olsun bana bi şey olmazzzzzz
:)
evet paşazade güzel reklam benimde hoşuma gidiyor :)

Paşam ben arabaya değil bebişin söyleyişne bakıyorum zaten yaawww... :))
Yalnız reklam konusunda yaratıcı değiller... En azından müzükleri konusunda... Baknız: bissürüüü... :)

bende zuzu reklamına sinir oluyorum :D

Ay demin konuşuyorduk da Utopya ile aklımıza Peugeot 206 reklamı geldi. Eskilerden. Süper reklamdı yahu.

Kafa sallamalarını yapsana Utopya hahahaha

Marshall reklamının şarkısı çok fıkır fıkır. Etkileyen o mu acaba? Beni neşelendiriyor. :D

aynen öyle sırf şarkıdan dolayı seviyorum :)

Üst Alt