Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi artık sabırsızlanıyorum nerde nerde bu tercih kılavuzu

arkadaşlar bakıyorumda heyecandan yatamayanlar var inşallah bugün tercihler yapılacak sanki bayram bekler gibi heyecanlı çocuk gibi bekliyoruz

Günaydın Arkadaşlar bence acele ediyorsunuz zaten 11 temmuz denmiyorki 11 temmuz ile 20 temmuz arası deniyor hele ki bu kopya söylentileri içerisinde ömss ye ne kadar zaman ayırıyorlar muamma. Umarım dediğiniz gibi bugun yayınlanır ama benım en azından cumaya kadar umudum yok. Saygılar

arkadaşım 11 20 temmuz arasında tercihler bu tarihler arasında yapılacak
şeklinde değilmi o tarih. ömms 19 unda açıklayıp insanların 1 günde tercih yapan yapsın olmaz.yada yanlışmı anladım tercihleri yaparken 20 sinden sonradamı yapacaz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2012 Yılı Yerleştirme Takviminde cogu sınavla ilgili yerleştirme tarihi belli iken bizim sınavla ilgili herhangi bir tarih yok ??????

Saygıdeğer asi prens -- Tercih Kılavuzu, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanacaktır -- diyorki tercih klavuzu bu tarihler arasında yayınlanacak. Siz tamamen yanlış anlamışsınız belkide çoğu kişi :) tercih yapılma süresi değil tercih klavuzunun yayınlanacağı varsayılan süre. Lütfen karıştırmayalım. Zaten son başlığa baktığımda içime bir kurt düştü sanki 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme:
Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması dikkat ederseniz ÖMSS/KURA yazıyor umarım bu başlık sadece kura çekimini bekleyenler için değildir. Herkes için geçerlidir. ÖMSS ve KURA demek değildir o. Hiçbir resmi kurum / işareti ve olarak kullanmaz ve/veya yazar. Dikkatinizi cezbederim.

[FONT=times new roman]'[/FONT]' Adaylar tercihlerini, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. '' anlaşılmıştır inşallah .

tamam arkadaşım açıklayacı olmuş saol bende 11 .20 atarihlri arsında tercihlerin yapılack olması lazım diye olabilirmi düşüşündüm peki ortalama tercih etme hakkımız süre olarak nasıl olur yada sınır olmazmı birde evet kura atımıyla ilğili olarak belirtmiş. ama öyle birşey olacagını tahmin etmiyorum birde burası türkiye herşeyde olabilir diyorum.:)

tercih klavuzu henüz yayınlanmamış neden?

tercih klavuzu bugün yayınlanmayacakmıydı?

Godislove :) umarım bugun yayınlanır ama inşallah deseydin daha iyi olurdu yayınlanması lazım demekten ziyade :)

10da yayınlanır büyük ihtimal ösym genelde öle yapıyor

Kılavuz bugün yayınlanacak arkadaşım:

'' Adaylar tercihlerini, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ''

Kılavuz olmadan 11-20 si arası neye dayanarak tercih yapılacak? Bugün gün içerisinde açıklanır, saati belli olmaz.

birşeyde zamanında olsa olmazmı yahuu

herşeyde sorumsuzluk...

herzaman bekliyorum beklemekten yoruldum.....

11inde açıklanacaktı ..

bugun gece saat 24den sonra sıstemlere yuklenmesı gerekıor çokmu zor bukadar

kpss de össde bu kadar sllanmıyor adamlar bu sınavd ne kadar sallandık anlamadım..

hakkımı helal etmıyorum kimseye

günün herhangi bir saatinde yayınlanır,hatırlayın sonuçlar gece 21:30'da açıklanmıştı..kaçarı yok bugün mecbur yayınlanacak..sabır...

kalpden gitmemizi istiyolar :eek: açıklanı versin artık .. eğer işe girersem tüm siteye mısır alcam ;)

Bu işi biraz ciddi yapsalar çok iyi olacak, bir ay sonra desinler ama saati gününü belli etsinler...

le havle yaaa sabırlı olun biraz akşama kadar yayınlanmazsa o zaman şamata yapın nedir derdiniz :)

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasıp eder ınşallah

Herseyde bıktırıyorlar birseyide saatinde yapın gece 12den sonra girmeleri gerekiyordu arkadaş bütün işlerimi yamuk olur anlamadımki

ömss tercıhlerı nerde hanı?

Arkadaşlar bugun 11temmuz bn mı bulmadım tercıhler klavuzlarını yoksa hayla oyalanıyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt