Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplamdaki %69 raporla emeklilik hangi şartlara mümkün?

Maalesef, Çapa'ya gidip gerekli raporu almaktan başka yol yok.

Bülent bey iyi günler dediğiniz gibi çapa ya gittik önce genetik test yapıldı ve test pozitif çıktı hastalığın tanısı kondu raporda hastanın çalışamayacağını bakıma muhtaç durumda olduğu ve global yıkım ölçeğinin (6) ıncı evre olarak tanımlandığı belirtildi..peki bülent bey bundan sonraki süreç nasıl işleyecek .ne yapmamız gerek..muhtemel bir red cevabı gelmez bi daha herhalde..tşk ederim.

Bu sefer bir kulp bulamayacaklardır... Bekleyip göreceğiz...

Maluliyet ve Sağlık Kurulları Daire Başkanlığı evrak takibi: 0312 415 32 03-4-5-6

İyi günler bülent bey iyi haberim var sigorta müdürlüğünden cevap geldi MALÜLİYETİMİZ onaylanmış. doğum borçlanmasınıda ödedikten sonra acaba ne kadar maaş bağlanır.

Hayırlı olsun! :)

Maaşı bilemiyorum... Az kaldı, bekleyip göreceğiz. Ama hepsi ssk statüsünde idiyse, bence 800-900 tl arasında bir aylık bağlanacaktır

teşekkür ederim bülent abi cevaplarınızla bizi aydınlattığınız için..bir sorum daha var abi bakıma muhtaçlık statüsünde olanlar %10 farklı maaş bağlandığını öğrendim bunu nasıl öğrenebilirim bizim ilk dosyada reddedilen ilk raporumuzun oranı %69 bu rapor üzerinden maaş bağlanma ihtimali varmı yoksa ikinci rapor üzerinden mi maaş bağlanır %96 ya da çapa tıp fakültesinin raporlarınımı dikkate alırlar..

evet hepsi SSK statüsünde..

Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık söz konusu ise aylık % 10 arttırılır

iyi günler bülent abi bugün e-devletten baktık maaş bağlanmış yalnız miktarı yazmıyor. sadece aylık başlangıç tarihi:1-2-2012 gösterge:9475 maaş bağlama oranı:70 ek ödeme:69tl bunlar ne demek oluyor acaba.açıklayabilirmisiniz ne kadar bağlanmış acaba.

Bunlardan maaşın ne kadar olacağına dair bir çıkarım yapılamaz maalesef. Birkaç gün içinde bağlanan maaşın miktarı da yazılır oraya. Sabır.

İyi günler bülent abi e-devletten baktım bugün şöyle yazıyor.. Aylık tutarı:1.017.34 ek ödeme tutarı:69tl birikmiş tutar:712tl toplam ödeme tutarı:.1799.65 ödeme günü:22 banka Ptt maaşı bu şekilde. yalnız bülen abi sgk dan evraklar gelmedi bir sorun çıkarmı kimlikle gitsek ödeme yaparlarmı.

Hey maşallah! :) Kimlik kartı ile 22'sinde gidip maaşı alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim bülent abi nerdeyse bir sene oldu uğraşmamıza değdi bunca zaman sizde yardımcı oldunuz Allah razı olsun. Darısı bu yolda çile çekenlere gerçekten muhtaç ve müşkül durumda bulunan herkesin Allah yardımcısı olsun.

İyi günler bülent abi sizi yine bi konuda danışmak zorunda kaldım. abi geçen gün sigorta müdürlüğünden evraklar geldi incelediğimde bakıma muhtaçlık ibaresinde HAYIR yazıyordu çapa tıp fakültesinin verdiği raporlar açıkça bakıma muhtaç olduğuna dair ibareler vardı.. lakin emekli olurken bakırköy ruh ve sinir hastanesinin verdiği %96 oranındaki rapor dikkate alınmış ve o raporda bakıma muhtaç olduğuna dair ibare yoktu lakin maaş bağlama oranı 70 acaba rapor oranmı dikkate alındı..cevaplarsanız sevinirim.abi.

Bilemiyorum... Bunu sgk'ya gidip sormalısın. Eğer Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık düzeyinde değilse, elindeki "Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçtır" diyen raporla birlikte sgk'ya başvuru yap ve maaşının arttırılmasını iste.

Abi zaten sgk çapaya sevketti çapanın verdiği raporlar bakıma muhtaç olduğunu belirtti elimizde başka rapor yok bakırköy ruh ve sinir hastanesinin raporuna göre emekli edildi. sigorta mdürlüğündeki memur sgk sağlık kurulunun kararı dedi. bakıma muhtaçlık statüsünde değerlendirilmemiş. itiraz mı edicez yoksa hastaneyemi göndercekler tekrar artık bıkkınlık geldi bülent abi zaten hatırı sayılır bi maaş bağlanmış 1060.00 lira gerek varmı uğraşmaya bilmiyorum.yoksa Allah bereket versin deyip bunada şükür mü diyelim.

Üst Alt