Merhaba arkadaşlar.Yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,kararsizlara Allah ilham cesaret versin.Benim de bu 5. Haftam.Suan için herşey yolunda çok şükür.Degneksiz yuruyebilecegim hissine sahip olsam da ,tek değneği bir süre daha bırakmayacağım mine hanımın tavsiyesi üzerine.Ben Fmf hastasıyım,bunla alakalı ilaç, doz,ağrı düzensizliği yaşıyorum şuan.Onun dışında eklemle protezle alakalı bir şikayetim yok çok şükür.Hele hele eski ağrılarımdan eser yok.
Ben bu ameliyat olayına şöyle bakıyorum.Tamam belli bir ömrü var, bazı şeylere ömür boyu dikkat etmeniz yapmamaniz gerekiyor.Genc hastalar bundan dolayı doktorlar tarafından sogutuluyor ancak ne kadar ömrümüz olduğunu bilmiyoruz.Bu bir.İkincisi ise revizyon ameliyatı okadar da zor değil ve dikkatli yaşam hakinde bu ameliyat zaten belki de kaç yıl sonra gerekecektir.O kadar omrumuz var mi yokmu bilmiyoruz.
Agrisiz düzgün yürümek varken hiç gerek yokmuş bu tür kaygılarla otelemeye.İyilesme süreci ise, uyarılara yonlendirmelere harfiyyen uydugunuzda,vücudunuzu hafif tuttugunuzda ,beslenme ise dikkat ettiginizde kesinlikle çok kolay ve basedilebilir şekilde geçiyor. Egzersiz planına ve diğer dikkat edilecek şeylere uyabilecek bir iradeniz varsa ki bu zor birşey değil, iyileşme sürecini de hiç dert etmeyin derim.
Amasya'daki hekimi ben de duymuştum, yakın olan tereddüt etmeden gidebilir ,memnun çok hastası var.
Sağlıklı günler herkese