Herkese merhaba, tecrübeleri paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu kendi ameliyatıma karar vermeden önce farkettiğim için yazmak istedim.Çift taraflı kalça protezi ameliyatı oldum doktorum Mustafa Tekkeşin.Bana çok güven verdi.17 Aralık 2018 de daha problemli olan sol kalçadan oldum bi çok kişinin şikayeti olan yanma uyuşma gibi şikayetlerle karşılaştım.Doktorum egzersiz vermedi ama masaj yapıldığında çok iyi geldiğini farkettim.Zeytinyağının içinde E vitamini olduğu için güçlenmesine destek olması için sağolsun ziyarete gelen tüm yakınlarım sürekli olarak ayağıma masaj yaptı.Çok faydasını gördüm.45 gün walkerle parmak ucuna basarak yürüdüm 45 gün sonra tam basmaya başlayınca tek değnek kullandım.3 ayım dolunca doktorum ikinci ameliyatıma karae verdi 15 gün önce de onu oldum ve bu ameliyatımda çok şükür ilk şikayetlerimin hiç biri olmadı.Şimdi 45 gün daha parmak ucu sonrası tam basacağım.İlk ameliyat olduğum ayağımda topuk kısmında ve baş parmakta uyuşukluk devam ediyor ama doktorum bastıkça güçleneceğini ve geçeceğini söyledi.Inşallah herkes sağlığına kavuşur...Çok geçmiş olsun diliyorum.